Progestan kullananlar

gecmıs olsun canım doktorun neden alttan muayne ettı anlamadım ama bı daha kabul etme alttan muayneyı ıns bebegınıde gorursun en kısa zamanda vıtamın verdımı doktorun bılmıyorum ama decavıt kullan bebegı hemen geliştiriyo bıde kanaman dursa bıle progestanı 3,5 4 aylık olana kadar bırakma Allah bebegını sana bagıslasın

Amin canım sağolasın belki içerde iç kanama vardır diye baktı zaten aynı doktora gitmiycem bi daha doktorlarada güvenim kalmadı hiç gaziemir şifada hatice ışık şengün diye baya işinin ehli bi doktor bulduk bakalım bu 3 doktorum olcak canım 7 mm kesem bebeğin daha görünmemesi normalmiş bazen bekliycez 1 2 hfta daha çok yeni dedi .evt progestanı kullanıcam 4 aya kdr tek şansıö mide bulantısı yapmaması napalım annelik böyle bişeymiş hap yutma fobisi olan ben koca koca hapları yutuyorum kenimi teselli ediyorum en aZından doğal yollarla hamile kalıyorum fln diyorum allah kerim ben allha dua ediyorum allah çocuk bebek sevdasıyl yanıp tutuşan şimdiden en başından hayaller kuran annelerin bütün dualarını kabul etsin inş.

canım o hap yutma fobısı bendede var eger evınle saglık ocagının arası cok deılse yada arabanız varsa ıgnesı var onu kullan ben oyle yapıyorum progestanın ıgnesını vuruluyorum ama bıraz agır ıgne kalcada agrı ödem yapıyo ben yınede yutmak yerıne onu tercıh edıyorum ıyıkı bebegıne bısey olmamıs alttan muaynede

Merhaba canim, mesajimi alirsin insallah.
Kahverengi akintilarin ne zamana kadar devam etti acaba? Benimde suan var ve ne zaman gecicek diye bekliyorum. Sen atlatmissin heralde cok sevindim.

bende 10 haftalık hamileyim 2 hafta önce eşimle yürüyüşe çıkmıştık eve döndüğümde çamaşırımda kahverengi bir lekelenme vardı hemen doktora gittik bebeğim iyiydi çok şükür doktor yer değiştirme kanamasıdır sorun yok dedi ama daha önce 2 kez düşük yaptığım için progestan, coraspin ve birde göbekten yapılan bir iğne verdi her gün kullanıyorum ilk hamileliğimde progestanı vajinama yerleştiriyordum ama şimdiki doktorum ağız yoluyla almamı söyledi. Allah hepimize bebeğimizi sağsalim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

merhaba,

Benimde doktorum alttan muayene gerçekleştirdi bazen talepleri oluyor neden kabul etme bir daha dediniz anlayamadım?

Birde decavit d vitamini eksikliğinde kullanılıyor bu yüzden bende kullanıyorum. d vitamini eksiği olmayan birinin kullanması doğru olmayabilir.

düşük tehlıkesı olan gebelıklerde alttan muayne düşüğü hızlandırıo benım ılk bebegımde oyle olmustu decavıte gelınce bende hıc bıseye bakılmadan dr dırek verdı tanıdıgım butun gebelerde kullanıo sorun olcak olsa tahlıl yapmadan vermezlerdı dıye dusunuyorum

BeNimde vardı geçen hafta kanamam oldu kesem aşşağıdaymış buna ragmen 3 4 dür alttan muayne oluyorum allah şükür bi problem yaşamadım

BeNimde vardı geçen hafta kanamam oldu kesem aşşağıdaymış buna ragmen 3 4 dür alttan muayne oluyorum allah şükür bi problem yaşamadım

benimde çok az kanamam olmuştu doktorum alattan muayeneye edeceği hiçbir tehlikenin olmadığını söyledi etti şükür bir sıkıntı yok

üzüldüm umarım bu sefer bir sıkıntı yaşamazsınız. benimde düşük tehlikem vardı doktorum bir sakınca görmedi üstelik çok ünlü ve iyi bir doktor.

bende d vitamini eksikliği ve kansızlık olmasına rağmen yıllardır test yaptırırım hep çıkar doktorum ve kadın doğum doktoru olan dayım kan testi yapılmadan ilaca başlamamı söyledi ve sonuçlara göre decavit e başladım. gebelik olmasa bile doktor tavsiyesi hatta test/morfolojik sonuç olmadan yapılan doktor tavsiyesi ilaçların kullanımına karşıyım.

Bir çok hamile onaysız kullanıyorsa bence onlarda yanlış yapıyorlar umarım olumsuz bir durum olmaz.

Cnm geçmiş olsun progestan alıyomusun ben yutuyorum vajinadan daha az yan etkisi oluyomuş bilemedim hiç

Ben günde 2 defa alıyorum, vajinadan daha etkili olduğunu söyledi doktorum. sabah vajinadan alıyırum çünkü çalıştığım için yan etiklerinden de çekiniyorum akşam uyumadan hemen önce alıyorum.

vajinadan aldığında iç çamaşırıma akacağını ama önemsememi bunun daha yararlı olacağını belirtti.

Kızlar progestan bende kullanıyorum, kilo, vücut şeklinde değişikliğe yola açıyor olabilir mi ?bende sanki oldu gibi

Aynn sabah içtiğimde tüm gün uyuyorum bende öyle alıcam artık

Kizlar ben de bugun asilamami oldum.hayirlisiyla.dr progestan kullan dedi hap olarak.ama ne zaman başla dedi unuttum.siz ne zaman bşlamistniz?

Kizlar ben de bugun asilamami oldum.hayirlisiyla.dr progestan kullan dedi hap olarak.ama ne zaman başla dedi unuttum.siz ne zaman bşlamistniz?
Canım hayırlısı olsun bence kullan o hormonun bi zararı yok yani bana tek yan etkisi uyku hali ve sersemlik

Merhaba canim, mesajimi alirsin insallah.
Kahverengi akintilarin ne zamana kadar devam etti acaba? Benimde suan var ve ne zaman gecicek diye bekliyorum. Sen atlatmissin heralde cok sevindim.
Cnm ben malesef düşük yaptım. Kahverengi lekeler kanamaya dönüştü ama hemen moralini bozma çünkü gebelikte lekelenme çok sık olan bişey. Inşallah Hayırlısı yla kucağına alır bu kötü günleri atlatirsin.

Cok gecmis olsun canim. Uzuldum. Insallah hayirlisiyle kucagimiza aliriz.

Progestan i vajinal almaya basladim.
Agizdan yan etkisi cok etkiliyordu.

Selam kızlar benim bi sorum olacak.. ben gebe kalmak için doktora gittim doktor bana progestan verdi. Geçen ay adetimin 16. günü başladım 10 gün içip bitirdim doktorun söylediği gibi. İlaç biteli 1 hafta oldu ve dün adet olmam gerektiği halde adet görmedim hala. Acaba ilacın etkisi mi gecikmeye sebep oldu? Gebelik testi yaptırmaya cesaret edemiyorum negatif çıkarsa üzülürüm diye. Progestan böyle gecikmeye sebep olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…