Mrhb arkadaşlar 2 kere 9.haftada bebegimin kalbi durdu 1 seneden sonra tekrar hamileyim 9 haftalık hergün göbekten iğne vuruyorum kendime 200 lük progestan coraspirin ve folikasit içiyorum 1 aydır peçete ye kahverengi leke geliyor doktorum kafana takma dedi ama içim rahat degil yaşayan varmı aranızda çok sevinirim benimle paylaşırsaniz.
Benimde dusuk riskim vardi.dr progestan verdi 1 hafta kullandim su an hicbir sikinti kalmamis cok sukur hersey yolunda.umarim sizlerin de yoluna girer bi an once de bebislerimizi aliriz kucagimiza
ben de 2 haftadır progestan kullanıyorum 3 gün kahverengi lekelenmem oldu şu an sıkıntı yok çok şükür kullanmaya devam edeceğim
Dün korkuların en büyüğünü yaşadım Rabbim
Bir daha yaşatmasın kimse evladiyla sinanmasin inşallah dün yoğun kanama geçirdim bende hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile bebeğimi kaybettigimi sandım ultrasonla bakıp kese ve yavrumun iyi olduğunu ama düşük riskim olduğunu söyledi doktor kesenin altında rahimde kanama vardı serumlar igne haplar hiçbiri canımı yakmadi yeter ki yavrum sıkıca tutunsun annesine bende günde 3 kez 200 mg progesteron ve fitile başladım annem yavrum seni çok seviyorum sakin birakma beni şuan çok şükür iyiyiz 8+1 haftalık benim minik tulumbam
Allah razı olsun kuzum sizden bugün gittik doktora iyiyiz şuan çok şükür minik yavrum teyçelerinin dualariyla dahada iyi olucak amin inşallah kuzum herkesin yavrusu sağlıkla gelsinelisim kuzum yaşadığın ıskıntıyı çok anlıyor ve içimden geçen hislerim bebepğinin sağlıklı olcağnı sölüyor ben bebeğimi kaybedeceğimi biliyordum o yüzden çok üzüldüm ama evladın ile sınanmayız inşalllah
o yüzden dua edelim kızlara da söledim şimdi nazlıya çağlaya sana dua edicez kuzum yavrun hayrlısı ile gelsin
Canım geçmiş olsun ben durum ağırlaştığı için iğneye geçtim bence aklında soru kalmasın eczacınıza ya da doktoruna danışArkadaşlar düşük tehlikem var ve progestanı vajinal yoldan almamı istedi doktor 10 gündr ağızdan alıyordum yalnız ilk gebeliğimdede vajinadan alıyordum ve yarısı lavaboya geçtiğimde idrarla dökülüyordu ama 2 gündür bi nokta bile çıkmıyor yani düşük tehlikem olduğu için bütün ilacı emiyormu vücut ? Alttan almak daha yararlıymş rahme ulaşırmış daha rahat diyorlar doğrumu ?
Canm şmdi lavabodayken geldi brz azönce ama progestanın dışında zaten 5 tane iğnede yazdı buakşam alacagm iğneleri 3 günde 1 vurulmamı söyledi Allah hepimizin yavrularını bağışlasın ..Canım geçmiş olsun ben durum ağırlaştığı için iğneye geçtim bence aklında soru kalmasın eczacınıza ya da doktoruna danış
Amin inşallah canımCanm şmdi lavabodayken geldi brz azönce ama progestanın dışında zaten 5 tane iğnede yazdı buakşam alacagm iğneleri 3 günde 1 vurulmamı söyledi Allah hepimizin yavrularını bağışlasın ..
Geçmiş olsun. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir doktora danışın bence. Ama belki kan dışarıdaki bir yaradan olmuşturMerhaba arkadaşlar,
10+5hamileyim.4gündür hafif pembe kanamam var.dr 2gündür bakıyor bir şeyin yok bebek iyi diyor ama ağrı ve kanama devam.2gündür progestan alıyorum sabah akşam ağızdan.acaba sizde kanama kaçıncı günler de geçmişti? Herkese sağlıklı hamilelikler...
Teşekkürler. Doktor konusunda zaten 3 ledim. Bu doktorum da çok iyi.belki de ben sabırsız davranıyorum. Sabredip beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.tekrar teşekkürler.Geçmiş olsun. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir doktora danışın bence. Ama belki kan dışarıdaki bir yaradan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?