Progestan kullananlar

Mrhb arkadaşlar 2 kere 9.haftada bebegimin kalbi durdu 1 seneden sonra tekrar hamileyim 9 haftalık hergün göbekten iğne vuruyorum kendime 200 lük progestan coraspirin ve folikasit içiyorum 1 aydır peçete ye kahverengi leke geliyor doktorum kafana takma dedi ama içim rahat degil yaşayan varmı aranızda çok sevinirim benimle paylaşırsaniz.

Mrb canım benimde ilk gebeliğimde 8 haftalıktı kalbi 2 gün attı ve durdu ikincisi bu mayıs ayındaydı 6 haftalıktı kendiliğinden düştü, bir sürü test yaptırdım kan pıhtılaşması cıktı, gittiği prof dr du bana folikasiti doğurana kadar ara vermeden kullanmamı söyledi bunun yanında coraspin 100 lük ve hamile oluncada iğne, daha önceki hamileliklerimde dr lar hiç ilgilenmemi bebegim düşmeye baslayınca progestan verdiler, bu ay bende bebegimşn yollarını gözlüyorum inşallah gelir folik coraspin ve gün 200 veya 300 progestan alıyorum, benim gebeliklerim hep kanamalıydı öğremdiğim andan itibaren damla damla kan geliyordu tabi ozaman iğne vurulmadım bilmediğim için, sen istersen dr una danış progesterono 3 veya 4 e cıkar bol bol ayagını uzat yat , bu arada iğne olmaya ne zaman başladın hamile oldugunu öğrendikten nezaman sonra,

Benimde dusuk riskim vardi.dr progestan verdi 1 hafta kullandim su an hicbir sikinti kalmamis cok sukur hersey yolunda.umarim sizlerin de yoluna girer bi an once de bebislerimizi aliriz kucagimiza

ben de 2 haftadır progestan kullanıyorum 3 gün kahverengi lekelenmem oldu şu an sıkıntı yok çok şükür kullanmaya devam edeceğim

Benimde dusuk riskim vardi.dr progestan verdi 1 hafta kullandim su an hicbir sikinti kalmamis cok sukur hersey yolunda.umarim sizlerin de yoluna girer bi an once de bebislerimizi aliriz kucagimiza

ben de 2 haftadır progestan kullanıyorum 3 gün kahverengi lekelenmem oldu şu an sıkıntı yok çok şükür kullanmaya devam edeceğim

merhaba kızlar, benim de kanamam ıoldu ve doktor progestan vrdi. ama cok endişeliyim.. haptan sonra kanamanız durdu mu? birde ilacı ağız yoluyla mı arıyorsunuz

Benim kanamam durdu bidaha da olmadi..agiz yoluyla aldim ben

Dün korkuların en büyüğünü yaşadım Rabbim
Bir daha yaşatmasın kimse evladiyla sinanmasin inşallah dün yoğun kanama geçirdim bende hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile bebeğimi kaybettigimi sandım ultrasonla bakıp kese ve yavrumun iyi olduğunu ama düşük riskim olduğunu söyledi doktor kesenin altında rahimde kanama vardı serumlar igne haplar hiçbiri canımı yakmadi yeter ki yavrum sıkıca tutunsun annesine bende günde 3 kez 200 mg progesteron ve fitile başladım annem yavrum seni çok seviyorum sakin birakma beni şuan çok şükür iyiyiz 8+1 haftalık benim minik tulumbam

elisim kuzum yaşadığın ıskıntıyı çok anlıyor ve içimden geçen hislerim bebepğinin sağlıklı olcağnı sölüyor ben bebeğimi kaybedeceğimi biliyordum o yüzden çok üzüldüm ama evladın ile sınanmayız inşalllah

o yüzden dua edelim kızlara da söledim şimdi nazlıya çağlaya sana dua edicez kuzum yavrun hayrlısı ile gelsin

Allah razı olsun kuzum sizden bugün gittik doktora iyiyiz şuan çok şükür minik yavrum teyçelerinin dualariyla dahada iyi olucak amin inşallah kuzum herkesin yavrusu sağlıkla gelsin

Slm arkadaşlar benimde bir ara idrardan sonra elime birkaç damla kan geldi elime iç çamaşırımda hiç olmadı progestan verdi Doktor 400 mg alıyordum 10 gün sonra yine idrardan sonra biraz kanama baş dönmesi oldu doktora gittim bana iğne verdi günlük artı progestan benim ilk hamileliğim çok korktuk birkaç doktora gittim hepsi farklı konuşuyor ortak düşük riski cmtsi farklı bir doktora daha gittim bu kadar çok ilaç kullanmaktan korktuğum içim oda bu ilaçları kullan üstüne coraspin verdi ligone balık yağı hapı ve kan hapı verdi kansızlık yok bende ama ben mevcut ilaçlar fazla derken bunlar çıktı birde netten araştırdım balık hapını ilk zamandan son zamana kadar kullananda var 4 ayda kullanan da var coraspin de olumsuz bişi görmedim kullandım bugün kontrlüm vardı coraspin i sordum ileride oluşabilecek yüksek tansiyon için dedi iyice karıştım sonra progestan halsizlik yapıyor dedim onu bırak dedi iğneyide 10 günde yaptırdım dedi korkuyorum şimdi ilaçları birden bırakmaktan

Bende baş dönmesi sersemlik yaptı biraz. Bu arada 6+5im dün kanamam oldu hatta bikaç parça pıhtı düşürdüm. Doktor düşük riski var dedi savah 1 akşam 2 progestan verdi. İnşallah iyi gelir. Şuanda kanamam dünki gb değil ama devam ediyo. Kanaması olup düzelen arkadaşları görünce çok mutlu oldum. İnşallah bende böyle iyileşmiş olarak paylaşırım bu anımı

Arkadaşlar düşük tehlikem var ve progestanı vajinal yoldan almamı istedi doktor 10 gündr ağızdan alıyordum yalnız ilk gebeliğimdede vajinadan alıyordum ve yarısı lavaboya geçtiğimde idrarla dökülüyordu ama 2 gündür bi nokta bile çıkmıyor yani düşük tehlikem olduğu için bütün ilacı emiyormu vücut ? Alttan almak daha yararlıymş rahme ulaşırmış daha rahat diyorlar doğrumu ?

Canım geçmiş olsun ben durum ağırlaştığı için iğneye geçtim bence aklında soru kalmasın eczacınıza ya da doktoruna danış

Canım geçmiş olsun ben durum ağırlaştığı için iğneye geçtim bence aklında soru kalmasın eczacınıza ya da doktoruna danış
Canm şmdi lavabodayken geldi brz azönce ama progestanın dışında zaten 5 tane iğnede yazdı buakşam alacagm iğneleri 3 günde 1 vurulmamı söyledi Allah hepimizin yavrularını bağışlasın ..

Merhaba arkadaşlar,
10+5hamileyim.4gündür hafif pembe kanamam var.dr 2gündür bakıyor bir şeyin yok bebek iyi diyor ama ağrı ve kanama devam.2gündür progestan alıyorum sabah akşam ağızdan.acaba sizde kanama kaçıncı günler de geçmişti? Herkese sağlıklı hamilelikler...

Geçmiş olsun. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir doktora danışın bence. Ama belki kan dışarıdaki bir yaradan olmuştur

Geçmiş olsun. Eğer içiniz rahat etmediyse başka bir doktora danışın bence. Ama belki kan dışarıdaki bir yaradan olmuştur
Teşekkürler. Doktor konusunda zaten 3 ledim. Bu doktorum da çok iyi.belki de ben sabırsız davranıyorum. Sabredip beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…