PROGESTAN kullananlara sorum varr

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
slm kizlar ben progestan kullaniyorum kan testim pozitif cikti 12. haftaya kadarda kullanicam isallah.Ama sorum şuki vajinamda aşırı şekilde kaşıntı yapıyor çok rahatsız ediyor beni.tuvalete hergirdigimde sanki yanıyor gibi :( çok rahatsız ediyor varmı böyle olan yada tek benmiyim ???

slm kizlar ben progestan kullaniyorum kan testim pozitif cikti 12. haftaya kadarda kullanicam isallah.Ama sorum şuki vajinamda aşırı şekilde kaşıntı yapıyor çok rahatsız ediyor beni.tuvalete hergirdigimde sanki yanıyor gibi :KK43: çok rahatsız ediyor varmı böyle olan yada tek benmiyim ???
selam canım. bende bugün kullanmaya başladım herhangi bir etki göstermedi henüz ama bende 3 gündür falan hafif kaşıntım vardı. muhtemelen sürekli alttan muayene olmaktan ve akıntının çoğalmasından olabilir. tebrik ederim bu arada.

BEn kızıma hamile oldugumdada olmuştu böyle dr bisorun yok demişti 3 yıl önce.Şimdide olunca aklıma geldi benim gibi olan varmı diye.Zaten alttan atıyorum leblebi gibi sabah 4 akşam 4 tane.Belkide tahriş oldu haftaya gidince dr sorucam zaten.Bide bundan sonraki kontrollerim hep alttan olucak zaten yurtdışında yaşıyorum burda hep alttan bakıyorlar doguma kadar.

BEn kızıma hamile oldugumdada olmuştu böyle dr bisorun yok demişti 3 yıl önce.Şimdide olunca aklıma geldi benim gibi olan varmı diye.
şimdide bir sorun yoktur hiç merak etme canım benim :) ben çok heyecanlıyım ya önümüzdeki 2 gün de inşallah güzel haberler alırım :)

BEn kızıma hamile oldugumdada olmuştu böyle dr bisorun yok demişti 3 yıl önce.Şimdide olunca aklıma geldi benim gibi olan varmı diye.Zaten alttan atıyorum leblebi gibi sabah 4 akşam 4 tane.Belkide tahriş oldu haftaya gidince dr sorucam zaten.Bide bundan sonraki kontrollerim hep alttan olucak zaten yurtdışında yaşıyorum burda hep alttan bakıyorlar doguma kadar.
Merhaba progestan aldıktan sonra bir kısmı erimiş şekilde çıkıyor mu sizin

Back
X