- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
- 103
Ben progestranı bıraktım çünkü onunla da adet olamadığımı farkettim bitkisel kürlere yoneldim bende pko var, şindi hayıt hapı kullanıyorum ramazan dolasıyla pek çalışma olmayacak ama allahtan ümit kesilmez bide adete yakın civan percemi karışık bitki cayı içiyorum 2 günde geliyor progestron bazen bittikten 7-10 gün içinde adet getirir. Belirti de olmaz sadece gögüslerin şişer bana öyle olmuştu inş bu arada hamile kalırsınKızlar merhaba.aynı dertten muzdaribim.1 bucuk yillik ewliyim 1 yildir korunmuyoruz.doktorlarin dedigi tek iltihabın war.alttanda muayne oldum.bi engel yok dedi kimisi.25 mayista adet olmam gerekiyodu.olmadim.aldiris etmedim umutlarim tekrar yikilmasin diye cunku artik cok yoruldum.adetim gunu gunune olur normalde.bu ilk defa oluyor.4 gun sonra idrar testi negatif cikti sonrasinda kanda negatif cikti.bi arkadasım geç döllenme olabilir dedi.onun 1 ay adeti gecikmis kandada cikmamis 1 ay sonunda hamile oldugunu ögrenmiş.son gittigimde doktor progestan verdi 5 gun sabah aksam ictim.bugun bitti 5 gun. 10 gun beklemem gerektigini soyledi.hic bir adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok.cok çikmazdayimm.banada bilgi verip yardimci olur musunuzz