progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

Kızlar merhaba.aynı dertten muzdaribim.1 bucuk yillik ewliyim 1 yildir korunmuyoruz.doktorlarin dedigi tek iltihabın war.alttanda muayne oldum.bi engel yok dedi kimisi.25 mayista adet olmam gerekiyodu.olmadim.aldiris etmedim umutlarim tekrar yikilmasin diye cunku artik cok yoruldum.adetim gunu gunune olur normalde.bu ilk defa oluyor.4 gun sonra idrar testi negatif cikti sonrasinda kanda negatif cikti.bi arkadasım geç döllenme olabilir dedi.onun 1 ay adeti gecikmis kandada cikmamis 1 ay sonunda hamile oldugunu ögrenmiş.son gittigimde doktor progestan verdi 5 gun sabah aksam ictim.bugun bitti 5 gun. 10 gun beklemem gerektigini soyledi.hic bir adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok.cok çikmazdayimm.banada bilgi verip yardimci olur musunuzz
Ben progestranı bıraktım çünkü onunla da adet olamadığımı farkettim bitkisel kürlere yoneldim bende pko var, şindi hayıt hapı kullanıyorum ramazan dolasıyla pek çalışma olmayacak ama allahtan ümit kesilmez bide adete yakın civan percemi karışık bitki cayı içiyorum 2 günde geliyor progestron bazen bittikten 7-10 gün içinde adet getirir. Belirti de olmaz sadece gögüslerin şişer bana öyle olmuştu inş bu arada hamile kalırsın

Ben progestranı bıraktım çünkü onunla da adet olamadığımı farkettim bitkisel kürlere yoneldim bende pko var, şindi hayıt hapı kullanıyorum ramazan dolasıyla pek çalışma olmayacak ama allahtan ümit kesilmez bide adete yakın civan percemi karışık bitki cayı içiyorum 2 günde geliyor progestron bazen bittikten 7-10 gün içinde adet getirir. Belirti de olmaz sadece gögüslerin şişer bana öyle olmuştu inş bu arada hamile kalırsın
Allah razı olsunn inşallahhhhhhhh

Kızlar ben 3 yıldır tedavı goruyorum hoc bısey yok dıyo doktorlar ama bu ılacı hıc veren olmadı nette gordum rahım agzındakı salgıyı degıstıyomus hamıle kalmayı kolaylastırıyomu benım sorunum da o mu acaba ne zaman baslanıyo nasıl kullanılıyo ılk ayda sonuc alan var mı

Vala ben aşılama oldum doktor ilk sabah akşam iç dedi sonra içme dedi anlamadım ama okuduğum kadarıyla faydasını gören çok olmus suan dusunuorum bende icsemmi die adet 15 gün başlanıp 25 günü kadar kullaniliomus bende dusnuom acikicasi suan acaba faydası olurmu die

Bak tatlim ben 3 yildan beri gebelik istedim asilama oladu tutmadi iki kere sonra progestron kulandm adet olmadan hamile kaldm uc haftalikken dusuk gerceklesti bir ay kanamam oldu simdi tekrar gidecem progestrona devam gebelik ver mi yok mu diye bakilacak yarin yine ins sagli bir sekilde bebelerimizi kucagimiza aliriz

merhaba arkadaşım

progestanı adetin kaçıncı günü başlayıp nekadar içtin hamile kalmak için.
bilgi veririsen çok sevinirim

10 gun sabah aksam birer tane aliyorum. Ilac bittikten 3 gun sonra adet oluyorum.
10 gun ilac aliyorum, 18 gun ilac almiyorum. Bu sekilde adet duzenim oturtmaya calisiliyor su anda.

nasıl yani adetin ilk 10. günümü başlıyorsun içmeye bilgi veririsen sevinirim

İnanarak kullanırsan çok güzel sonuçlar alırsın arkadaşım bende başladım bu ay doktorum daha sağlıklı bir gebelik için verdi içini ferah tut:anneadayı:

Mrb aranızda yeniyim lütfen yardımcı olun bana Bn 9 aydır evliyim ve iki üç aydır doktora gitmeye başladım doktor herşey normal dedi kist oluşumu falan yok Bi sorun gözükmüyor dedi sadece adet düzensizliğim vardı Bi ara 15 gün gecikti ve hamileyim sandım ama değilmişim adet düzensizliğimden dolayıymış sonra bana tarlusal ve klomen verdi bunları kullan gel dedi ve Bn Bi kaç gün geç gittim yumurtlamanı göremedim dedi ve şimdi de progestan ve klomen veri bunları kullanıp zamanında gel dedi napacağımı bilmiyorum sizce hamile kalabilir miyim lütfen yardımcı onun ve cvp verin 😔

İlaçla gebe kalan cok tanığım var ikinci ayda kalmış geneli. Üstelik polikistikover tanısı konulmuş kişiler bunlar. Bende aynı durumdayım ama ilacı bikere kullandım yan etkileri vardı bıraktım

Kızlar progestan adet gecikmesi yapıyor bende kullanıyorum,kullananların çoğu da böyle söylüyor

Back
X