progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
akadaşlar dr. adetin 15.günü ile 25.günü sabah 1 aksam 2 tane kullanmamı söyledi merak ediyorum aranızda bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı

akadaşlar dr. adetin 15.günü ile 25.günü sabah 1 aksam 2 tane kullanmamı söyledi merak ediyorum aranızda bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı

Canım benm 2. ayım bu ilacı kllnmaya başlıyalı ve adete 4 gün var eğer olursa hamilelik progestandandr yazarm sana..

Progestan 'ı kullanıp kullanmama arasında gelip giderken bebek özlemi yine agır bastı kızlarr işe yaramı bilmiyorum ama ben de kullananlar arasındayım artık. Bende yumurta tembelliği var 1.5 senedir doktor doktor geziyorum 2kere catlatma iğnesi oldum tık yok hayırlısı insallah. Bu ilaçla gebe kalanlar lütfenn yardımcı olunnnnnn.

bende 3 aydır progestan kullanıyorum.
pko var bende yumurtalıklar tembelleşmiş bu yüzden şimdilik progestan kullanıyorum.
bir sonuç alabilirim inş.yoksa boşu boşuna okadar hap içiyoruz bizede yazık yahu....

bende bu ay kullanmaya başlayacam progestanı :(
bende kist vardı kanamalı kist küçüldü ilaçla bı daha oluşmaması için 6 ay kullanacam ıns bu arada hamıle kalabılırm :(((
bu ilaç hamıle kalmada etkılı mı ???

biz bebek istediğimiz için progestan kullanıyorum.
bebek olana kadar kullancakmışım dr öyle söyledi.
bu ay hormon tahlillerim filan var eğer normal deilse ilac değişicem.

biz bebek istediğimiz için progestan kullanıyorum.
bebek olana kadar kullancakmışım dr öyle söyledi.
bu ay hormon tahlillerim filan var eğer normal deilse ilac değişicem.

hamılelığı kolaylaştırıyomuymuşş..... alllahımmmmmm inşallahhh hamıle kalırızz :(( gelsın artık bebişimm o kokuyu çokk merakk ediyorumm :((

döllenen yumurtanin rahime daha iyi tutunup orada yerlesmesini sağlıyormuş.ve de düşük tehlikesi olan durumlarda kullanılıyor bu ilaç duyduğum kadarıyla.

Selam canım bende pko var bu ay başladım progestana bana doktor ilk klomen verdi çatlatma iğnesi vurdu sonra 10 gün progestan kullan sonra 10 gün bekle adet olmazsan gebe olabilirsin dedi. Ben dün bıraktım progestanı bugün bişey yok bekliyorum inşallah hamiş kalırım bu ay ve inşallah sen de isteyen herkes de bebişilerinize kavuşursunuz

Slm kizlar bende yeni katildim araniza.nisanda evleneli 3yil olucak bu ay bende basladim calismalara.oncesinde doktora gittim folik asit verdi ve bendede adet duzensizligi var onun icinde progestan verdi hamile kalmayi kolaylastirdigini soyledi.kullaniyorum iki hafta var adetime bakalim insallah hamile kalirsam paylasicam hemen:))

Slm kizlar bende yeni katildim araniza.nisanda evleneli 3yil olucak bu ay bende basladim calismalara.oncesinde doktora gittim folik asit verdi ve bendede adet duzensizligi var onun icinde progestan verdi hamile kalmayi kolaylastirdigini soyledi.kullaniyorum iki hafta var adetime bakalim insallah hamile kalirsam paylasicam hemen:))

ıns en yakın zamanda hamıle kalırsın canım

Selam bende yeni katildim araniza...bugun catlatma ignesi yapti doktor.yarin aksamda iliski olacak dedi.carsamba gunu de progestana basliycam..ne icin verdi bu ilaci anlamadim...

Selam bende yeni katildim araniza...bugun catlatma ignesi yapti doktor.yarin aksamda iliski olacak dedi.carsamba gunu de progestana basliycam..ne icin verdi bu ilaci anlamadim...

Slm cnm hosgeldin aramiza :))
Progestan aslinda progesteron hormonunu iceren bir hormon ilaci. Bu hormon vucutta zaten var olan bi hormon ve rahim duvarinin saglikli ve saglam olup dollenen yumurtanin rahim duvarina daha iyi tutunmasini sagliyor ve kolaylastiriyor. Doktorun bu yuzden vermistir ve bence dogru yapmis.umarim insallah sende saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin.
Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi:)))

Selam 17.sinde catlatma ignesi vurulmustum.gecen ayinda 5.inde adet gormustum...simdi kasiklarimda ve belimde cok agri var.goguslerimse iyice hassaslasti...bu seferde olmadi herhalde....

Back
X