- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm;Cok tesekkur ederim canim hamileligim süresince progestan kullanmıştım bende kanamam oluyordu ve dr um icmemi onermisti 2 hamileligimde de ayni sorunu yasadim acaba simdiden kullansam bi zarari olur mu simdi bunu dusunur oldum iyi dileklerin icin saol canim inşallah Rabbimiz her isteyene verir
Merhaba arkadaşlar...
Geçen ay İstanbuldayken doktorum folibol ve progestan vermişti... ama progestanı orda almadım şimdide recetem yok elimde ilacı alıcam ama günde kaç kere kullanıcagımı hatırlamıyorum?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriim...
merhaba cnm;
valla ne desek olmaz cünkü herkesin durumu farklı olduğu için kullanım şekli aynı olmaz.sen en iyisi doktorunla görüş çünkü sana uygun dozu ve şekli ancak bir doktor söyleyebilir![]()
slm cnm;
biraz zaman oldu gırmıyorum kulube.
" acaba simdiden kullansam bi zarari olur mu" diye dusundum diyorsun öncelikle bu ilacı doktorunun önermesi lazım.
bide bu ilac hamile olmayan adet düzensizliği yaşayanlarda düzenleyici olarak kullanılıyor aynı zamanda hamile olup düşük tehlikesi olanlarda da tedavi amaçlı kullanılıyor cunku rahim içinin sağlıklı olmasını sagladığı için.benim ablam hamileliğinde hafif bi düşük tehlikesi yasamıştı doktoru onada bu ilcı vermişti tedavi için.banada adetim düzensiz oldugu için verdi. sana hamileliklerinde vermiş düşük tehliken olduğu için. onun dışında demekki adet düzensizliğin olmadığı için hamileligin dışında vermemiş.yani doktorunun sana kullan demesi lazım onun dışında sen kendin kullansam mı diye düşünme sakın ok:))
hepimizin bebişi olsun inşallah![]()
Progestan kullanan kimse yok muuuu![]()
evet ama ilactan mi benden mi bilmiorum 5 hafta 6 gunlukken ólmus dedi dr ve kurtaja aldi dusmesini beklemediBu ilaclami kaldiniz
ilaclarla zorlayinca bole oluo bnde 2 ay once kurtaj oldm bebek alindiginda 7hafta 7 gunluktu artik kendi haline biraktm hersey allahtanBnmde gebelik saglandi 3 haftalikken dusuk oldu
Merhaba arkadaşlar.Ben de pkoluyum.kilom şuanda 77.insülim direncim var.Matofin kullanmaya başladım.yakllaşık 2 ay oldu.açlık şekerim 107 tokluk 179 çıktı kasımın başında yaptırdığım tahlillerde insülin direnci 14 iken şimdi 11 e düştü.aynı zamanda rahim filmi vb tüm tahlillerim normal çıktı.geçen ay klomen kullandım ama insülinden dolayı yumurtalarım büyümüyomuş.doktor değiştirdim bana suda eritilen toz folik asit verdi 3 ay sabah akşam 2 paket kullan dedi.bir de progestan verdi ve 6 ay kullan dedi.6 ay sonra görüşelim bu süre zarfında gelme ve zayıfla dedi.4 senelik evliyim ve 1,5 senedir korunmuyoruz.her ay hüsrana uğramaktan moralim çok bozuk.dua da ediyorum.benim gibi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim.morale ihtiyacım var![]()