Progestan kullanıp hamile kalan varmı?

SEDA41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
14
0
36
Kocaeli
Merhaben son 26 temmuzda regl oldum ama bugün 1 eylül ben hala regl olmadım.
Progestan kullanıyorum .bu ilacı içince şarhoş gibi oluyorum. :)
birde builaç bitince adet olacakmışım ama nasıl yani adetimi geciktiriyormu bu hap amacını anlamış değilim.
Birde adetinin 2. Günü gel sana ilaç yazıcam dedi hamile kalmanı kolaylaştırı dedi nasıl bir ilaç bu acaba merak ettim benim gibi böyle tedavi gören varmı aranızda?

ben 38 haftalık hamileyim kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ama 3-4 ay önce kasıklarımda ağrı oluyordu doktor düşük tehliken yok ama yinede bu ilacı veriyorum demişti genelde düşük tehlikesi olanlara veriyorlarmış galiba rahmi besliyormuş birde onu yatarken alman gerekiyormuş ben 1 veya 2 kere kullandım çok kötü oldum gece yatmadan önce kullanmıştım ertesi gün sabah tansiyonum filan düştü bayıldım dahada kullanmadım sen hamile kalmak içinmi kullanıyorsun

Doktora gittim hamile kalmak istiyorum 8 ay geçti yine gel demişti gittim bu sefer adetimi 2 gün geçmişti.alttan muayene etti ben pek istemesemde çünki hamile olabilirdim sonuçta buda zarar verebilir.sonra muayene etti bir kese görüyorum ama olması gereken yerin içinde değil biraz dışarda kalmış dedi.heveslendim eşimde benimle birlikte tabiki :(
kan testi verdi sonuç negatif anlamadım gitti bugün
36 gün bitti daha adet görmedim.
Hiç böyle olmadı daha önce bu progestanı bırakınca yani kutu bitince adet görücekmişim .birde adetin 2. Günü gel sana hamile kalmanı kolaylaştırıcı ilaçlar vericem dedi...

Bekliyorum.bu sefer doktor beni çok umutlandırdı ama olmadı....

:5:

sıkma canını stres yaptıkça sana zararı olur rahat bırak kendini inş. allah sanada hayırlı bir evlat nasip eder :54:

merhaba bayanlar bu ilaci 10 gün sabah akşam kullananlar ne kadarda adet oluyorlar benim biteli 2 gün bitti hala olmadım hemde geçikmişti adetim 22 ağustosta olmam lazımdı olmadım 23 ağustosta aldım 10 gün içtim hala olmadım yarın son adet tarihimden bu yana 44 gün oluyor böyle olan varmı??

bende sizlere site önerebiirim. hemde kısa sürede kargonuz elinizde. üstelik kargo ücreti 5 tl. EVDEN Alveri Sitesi En yi Online Eticaret Alveri Siteleri burada istediğiniz ve ihtiyacınız olabilcek herşey var. ben geçen hafta güneş gözlüğü aldım. 2 gün içinde geldi. her bütçeye uygun birşeyler bulabilirsiniz. herkese bol alışverişler kızlar...

Back
X