Sağıl canım benim umarım kullanabilirim gece yatmadan kullanacağım bakalımBen kullanıyorum canım.en iyisi fitil olarak kullanmak.yan etkisi olmuyor ve bebeğe daha kolay ulaşıp tutunmasına yardım ediyor
^^ agızdan alındıgında yan etkılerı daha fazla hıssedıyormussun mıde bulantısı gıbı dolayısıyla fıtıl olması daha ıyı dıye onermıstı doktor :) kullandıktan sonra bı sure yatmalısın. wc ye gıtme. gece kullandın mısal sabah wc de beyaz parcalar gorursen de o hapın etrafındakı tabaka korkma ^^ ben erımedı heralde dıye korkmustum gereklı olan kısmı emılıyormus ^^Kızlar merhaba doktor bana progestan 200 mg verdi. Ama tavsiyem fitil olarak kullanman dedi. Bu şekilde kullanan var mı acaba aranızda ?
Parmağınla ittirebildiğin kadar ittir.Bi kısmı eriyince tekrar akabiliyor bu normal birşey ama korkma.Akıntı için de günlük ped kullanabilirsin o çok işe yarıyor.Sağıl canım benim umarım kullanabilirim gece yatmadan kullanacağım bakalım
Bak beni de böyle yapıp heveslendirme sonra sıpaya birşey olsa üzülürüm bakJunior Muzkad is coming
Çok teşekkür ederim canım^^ agızdan alındıgında yan etkılerı daha fazla hıssedıyormussun mıde bulantısı gıbı dolayısıyla fıtıl olması daha ıyı dıye onermıstı doktor :) kullandıktan sonra bı sure yatmalısın. wc ye gıtme. gece kullandın mısal sabah wc de beyaz parcalar gorursen de o hapın etrafındakı tabaka korkma ^^ ben erımedı heralde dıye korkmustum gereklı olan kısmı emılıyormus ^^
Tamam canım çok teşekkür ederim yardımın içinParmağınla ittirebildiğin kadar ittir.Bi kısmı eriyince tekrar akabiliyor bu normal birşey ama korkma.Akıntı için de günlük ped kullanabilirsin o çok işe yarıyor.
Allahınn sevdiği kullarından biriyimdir. Hemen patlatıyım bi dua sağsalim gelir inşallah...Bak beni de böyle yapıp heveslendirme sonra sıpaya birşey olsa üzülürüm bakyürü git ya
Ben 2.hamilelikte hem oral hem vajinal yolla aldım.Kızlar merhaba doktor bana progestan 200 mg verdi. Ama tavsiyem fitil olarak kullanman dedi. Bu şekilde kullanan var mı acaba aranızda ?
Valla katip bana dedi vajinal al zaten tek sefer günde benim. Ben de ilk defa deneyeceğim bakalımBen 2.hamilelikte hem oral hem vajinal yolla aldım.
Lexa bi işkillendim sen Allah’ın sevdiği kuluyum deyinceAllahınn sevdiği kullarından biriyimdir. Hemen patlatıyım bi dua sağsalim gelir inşallah...
Ben de fitil olarak kullanıyorum aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı yaptığı için sakıncası yok bir çok hamileler bu şekilde kullanıyorKızlar merhaba doktor bana progestan 200 mg verdi. Ama tavsiyem fitil olarak kullanman dedi. Bu şekilde kullanan var mı acaba aranızda ?
İttire bildiğin kadar ittir parmağınla. Ben bi tarafımı havaya kaldırıp bir müddet bekliyordum. Yastık koyduruyordum falan.Valla katip bana dedi vajinal al zaten tek sefer günde benim. Ben de ilk defa deneyeceğim bakalım
Katip hanımla fitil dersleriiii... Oynat bakalımİttire bildiğin kadar ittir parmağınla. Ben bi tarafımı havaya kaldırıp bir müddet bekliyordum. Yastık koyduruyordum falan.
E kullandım bebişim.Katip hanımla fitil dersleriiii... Oynat bakalım
E kullandım bebişim.
Ya şu kadını benim konudan alınKatip hanımla fitil dersleriiii... Oynat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?