Kızlar lexa ne derse o abuzittin bile koyarım çok gardım düştü büyü yaptı galiba bana
I love you lexa
Hele hayırlı haberi alalım... İsim en rahatıKızlar lexa ne derse o abuzittin bile koyarım çok gardım düştü büyü yaptı galiba bana
Buyrun benim
Bak bu isim konuları başını yakıyor haberin olsunHele hayırlı haberi alalım... İsim en rahatı
Hı di mi erkek olursa lexattin kız olursa lexasuHele hayırlı haberi alalım... İsim en rahatı
Topik oluşturun junior muzkad dua grubu diye. Hergün 4444 tefriciye okuyun. Vaftiz annesi lexa topiği oluştursun kızlar sizde tefriciyeleri geciktirmeyinHele hayırlı haberi alalım... İsim en rahatı
AhahahhahahahahaahTopik oluşturun junior muzkad dua grubu diye. Hergün 4444 tefriciye okuyun. Vaftiz annesi lexa topiği oluştursun kızlar sizde tefriciyeleri geciktirmeyin
Vaftiz Tefriciye başka ne varTopik oluşturun junior muzkad dua grubu diye. Hergün 4444 tefriciye okuyun. Vaftiz annesi lexa topiği oluştursun kızlar sizde tefriciyeleri geciktirmeyin
Kutsal suyu da tasta worsip tutsunVaftiz Tefriciye başka ne var
Kendimi bu dediğini yaparken hayal edemedimTopik oluşturun junior muzkad dua grubu diye. Hergün 4444 tefriciye okuyun. Vaftiz annesi lexa topiği oluştursun kızlar sizde tefriciyeleri geciktirmeyin
Yahudilikten eksik kalınmasın. Ağlama duvarına ziyaretVaftiz Tefriciye başka ne var
Sende peder ışığı görüyorum hemde en kutsalındanKendimi bu dediğini yaparken hayal edemedim
Onu biraz büyüyünce atanmış olur zaten elektra teyzesi götürürYahudilikten eksik kalınmasın. Ağlama duvarına ziyaret
Ah cağnım hiç de kıyamaz boynu bükük kalmama ahahsKutsal suyu da tasta worsip tutsun
Ahahahhahaa elektraya lafta atıldıOnu biraz büyüyünce atanmış olur zaten elektra teyzesi götürür
O zaman kulağına ezanı da calci okusun
Yürü len burdan en kötü 2 yaşında olur bu sene çalışcam olmadı son bı sene daha yeterAhahahhahaa elektraya lafta atıldı
Çocuk eşek kadar olana dek anca atanırsın dedi valla kavgada söylenmez.elektra
Valla öyle demedim seni vaftiz analıktan afaroz ederim lexa ortalığı karıştırmaAhahahhahaa elektraya lafta atıldı
Çocuk eşek kadar olana dek anca atanırsın dedi valla kavgada söylenmez.elektra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?