Amin.Kızlar lexanın durumuna bakın ya pardon profil yazısı diyecektimolympikos elektra C Calcifer Katibin Ruhu
Ya gelir inşallah bakalım sorunlar çıkarmasa başımıza teyzesiYaaaaaaaa kankı junıor mu geliyor
İsim anası lexa olacakAhsjsj lexa sndnd benim adımı koyarsın diye yalakalık yapacaktım yav lexa fark attı bana sjdjd
Bilirsin sen çünkü sen calcisinBiliyordum kiçok çok sevindim yaaa
Yaaa teyzesı onu yer yerrrrrr kankı söz len atanınca ılk maaşımla teyzesı ona cıcıler alcakYa gelir inşallah bakalım sorunlar çıkarmasa başımıza teyzesi
Zatenİsim anası lexa olacak
Bu karı gidip hera thor ares falan koyar buna bırakmayın bak djjdİsim anası lexa olacak
Canımız ya sen atanda bize de dua et yeterYaaa teyzesı onu yer yerrrrrr kankı söz len atanınca ılk maaşımla teyzesı ona cıcıler alcak
Yok zaten gerçek ismini koyarım söyle deyip önünü aldımBu karı gidip hera thor ares falan koyar buna bırakmayın bak djjd
Yok len hele kızsa var ya ne guzel elbıseler var süslü böyle tam takım çantalı falan alacamCanımız ya sen atanda bize de dua et yeter♥
Sağlıcakla doğsun da abuzer de olsa şaziye de olsa bağrıma basıcam artık..
Thorun baltasının adını koymasın da "Stormbreaker"Bu karı gidip hera thor ares falan koyar buna bırakmayın bak djjd
Dün balta sapı denmişti bana sanki... göbek adım olur kendisi sjdjThorun baltasının adını koymasın da "Stormbreaker"
Evet ondan çağrışım yaptıDün balta sapı denmişti bana sanki... göbek adım olur kendisi sjdj
Kızlar lexa ne derse o abuzittin bile koyarım çok gardım düştü büyü yaptı galiba banaThorun baltasının adını koymasın da "Stormbreaker"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?