- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.660
- 598
Eşinizi neden odaya sokmuyonuz, hayır çocuk yapmışınız adamdan zaten anlamadım.Ne bileyim bana yol gösteren katipyarısı arkadaşım o zamanlar yoktu tabi bilemedim işteodaya geçip kapıyı kilitliyorum eşim kapının önünde bekliyordu aç artık şu kapıyı da yatalım diye Ben iki büklüm kan ter içinde neler çektim yaa atıyorum geri geliyor o benle inatlaşıyor ben onla sonunda dedim olmayacak bu iş en iyisi ağızdan alayım ama onda da yuttuğum zaman iptal oluyordum her tarafım uyuşuyordu yani.. İnşallah sende atlatırsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.. Ana olmak ne zor iş ufacık fitille baş edemedik bakalım bebişlerle napcaz
Çok da dikme kız. G.tünün altına yastık koysan yeter. Bişey olur bi de aman diyim.Ya lexa bi dur gözünü seveyim. Şuan zaten bacakları dikmiş havaya zor yazıyorumsen çok merak etme bak. Büyükler boşa dememiş insanin başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye
Zaten katibim max benim bu koca totom 1 dk havada durur ötesi yok yaniÇok da dikme kız. G.tünün altına yastık koysan yeter. Bişey olur bi de aman diyim.
Diyanet işleri benden sorulur
Hüüüp içe çekme refleksi harikaymış yalnızEşinizi neden odaya sokmuyonuz, hayır çocuk yapmışınız adamdan zaten anlamadım.
Afedersiniz vajinam ile hüüüüp içe çekme refleksi yapıyordum ek olarak.
Ben ağızdan da alıyordum, heeee demek hamileyken o yüzden ben parmağımı kaldıramayacak kadar bitkindim.
Hemen kesilmeyebiliyor. Benimde bı sure devam etti bebek büyüdükçe kesilicek inşallah bol su iç hareketsiz kalma tamamen.NOT: kızlar 2 gündür kullanıyorum ama bu çamursu kahverengi akıntı hala kesilmedi aynı şeyi yaşayan lütfen yardımcı olabilir mi ?☺
Tamam canım ama kimisi de yat uzan diyor bende öyle yapıyorum. Doktor da öyle dedi. Zaten iş güç yok ev içinde gider gelirim arada o kadar. Ama bunun normal olmasına çok sevindim. Yoksa ittirmiyorum sanırım etki etmiyor düye düşündümHemen kesilmeyebiliyor. Benimde bı sure devam etti bebek büyüdükçe kesilicek inşallah bol su iç hareketsiz kalma tamamen.
3-4 hafta sanırım. Kanama alanı derken ?Birde kaç haftaliksin? Kanama alanın filan varmı.
Vücudun ilacı emip emmesi konusunda bende o zamanlar arafta kalmıştım.benim 5nci haftada başladı.Tamam canım ama kimisi de yat uzan diyor bende öyle yapıyorum. Doktor da öyle dedi. Zaten iş güç yok ev içinde gider gelirim arada o kadar. Ama bunun normal olmasına çok sevindim. Yoksa ittirmiyorum sanırım etki etmiyor düye düşündüm
Benim o risk var sanırım canım. Zaten ağrım da oluyor karnımda kasığımda belimdeVücudun ilacı emip emmesi konusunda bende o zamanlar arafta kalmıştım.benim 5nci haftada başladı.
Ben ağızdan devam ettim bı sure. Kahverengi akıntıyla beni rahatsız etti o şekilde koymak.
Sora iğne vuruldum 2 kere.
Daha sora midem bulanmaya basladi icememeye basladim şükür ki kesildi midem almıyordu zaten.
Doktor düşük riskin var dediyse bilemem tabi ama benm doktorlar bana sürekli yatma hareket et çok olmasa da dedi. Rahme kan akışı için.
Doktorunu dinle tabi canım sana gerekli demekki.Benim o risk var sanırım canım. Zaten ağrım da oluyor karnımda kasığımda belimde
Ben 2 ay kullandım. Hemen kesilmedi öyle.NOT: kızlar 2 gündür kullanıyorum ama bu çamursu kahverengi akıntı hala kesilmedi aynı şeyi yaşayan lütfen yardımcı olabilir mi ?☺
Aynen katibim panik yok o zaman. Sakinim rahatım artıkBen 2 ay kullandım. Hemen kesilmedi öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?