Progestan???

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba doktor bana progestan 200 mg verdi. Ama tavsiyem fitil olarak kullanman dedi. Bu şekilde kullanan var mı acaba aranızda ?
Ben kullandım ama bir iki kez beceremedim onu bi türlü ya.. Onu oraya koyma şeysini yapamadım Ama en iyisi fitil olarak kullanmak diğer türlü acayip yan etki yapıyor insanı insanlıktan çıkarıyor.. Elim ayağım tutmuyordu benim onu kullanırken dilim bile uyuşuyordu

Para=1
Din=eskiden 1 şimdi 0.5
Toplamda 1.5 puanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
En son yurtta baya böyle her şeye dıkkat eden bır arkadaş vardı kapalı ama şöyle hanı bellı markalar vardır ya sadece onu kullanır. Bır gun bız kızlarla muhabet ediyoruz dini konular geçtı bır şeyler sordular kımse bılmıyor bende anlattım kız kalkıp elektra sen çok bılgılısın senden yanlış anlama hıc beklemezdım demez mı Len tıpımde ne var dıyemefım

Valla black söyle diyeyim biraz zor oldu ama çok içeri girmedi açıkçası. Yinede yeterli sanırım. Doktor da bana aynı şeyleri söyledi zaten hassas bünyen yan etkiler ağır gelir dedi. Birde bu etkilerden ötürü gece yatmadan kullan dedi. Benim 1,5 saat oldu tik yok ben uyku yapar diye seviniyordum cin gibiyim

Abi 21. Yy da şekilcilikten dini bilgi çıkarımı yapan mal kaldı mi çok afedersiniz

Ahhh ne varsa hep bu tipten kaybediyoruz

Vaaayyy tebrik ederim sen başardın bu işi o zaman Ben onu atıyordum yerini mi yadırgıyordu nedir geri geliyordu yaaa Şükürler olsun ki bitti progestan kabusum ağızdan almamakla çok iyi yapıyorsun inan bana...

Vaaayyy tebrik ederim sen başardın bu işi o zaman Ben onu atıyordum yerini mi yadırgıyordu nedir geri geliyordu yaaa Şükürler olsun ki bitti progestan kabusum ağızdan almamakla çok iyi yapıyorsun inan bana...
Inşallah böyle devam ederim. Valla yattım sirt üstü sonra kendimi kitledim biraz. Yerimden kıpırdamadım. Sende ittiysen biraz bacaklarını kaldırsan olurdu bence. Bana da yukarıda Katibin Ruhu söyledi onun dediklerini yaptım oldu. Umarım benim de biter sağlık sihhatle

Ne bileyim bana yol gösteren katipyarısı arkadaşım o zamanlar yoktu tabi bilemedim işte odaya geçip kapıyı kilitliyorum eşim kapının önünde bekliyordu aç artık şu kapıyı da yatalım diye Ben iki büklüm kan ter içinde neler çektim yaa atıyorum geri geliyor o benle inatlaşıyor ben onla sonunda dedim olmayacak bu iş en iyisi ağızdan alayım ama onda da yuttuğum zaman iptal oluyordum her tarafım uyuşuyordu yani.. İnşallah sende atlatırsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.. Ana olmak ne zor iş ufacık fitille baş edemedik bakalım bebişlerle napcaz

Aşkım bu progestan ne işe yarıyor ne için kullanıyonuz bu fitili

Sende haklısın valla bilmeyince insan afallayıp kalıyor doktora da sorulmuyor zaten. Valla şu hayatta heicbirsey altın tepside sunulmuyor bize. Bu güzelliğin de bir ceremesi oluyor dediğin gibi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda. Iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…