- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
Ben kullandım ama bir iki kez beceremedim onu bi türlü ya.. Onu oraya koyma şeysini yapamadımKızlar merhaba doktor bana progestan 200 mg verdi. Ama tavsiyem fitil olarak kullanman dedi. Bu şekilde kullanan var mı acaba aranızda ?
En son yurtta baya böyle her şeye dıkkat eden bır arkadaş vardı kapalı ama şöyle hanı bellı markalar vardır ya sadece onu kullanır. Bır gun bız kızlarla muhabet ediyoruz dini konular geçtı bır şeyler sordular kımse bılmıyor bende anlattım kız kalkıp elektra sen çok bılgılısın senden yanlış anlama hıc beklemezdım demez mıPara=1
Din=eskiden 1 şimdi 0.5
Toplamda 1.5 puanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Gebe topiclerinde ne var ne yok toplamışsın. Ben daha bilmiyorum emoji filan sen hazırlan vaftiz ana
Valla black söyle diyeyim biraz zor oldu ama çok içeri girmedi açıkçası. Yinede yeterli sanırım. Doktor da bana aynı şeyleri söyledi zaten hassas bünyen yan etkiler ağır gelir dedi. Birde bu etkilerden ötürü gece yatmadan kullan dedi. Benim 1,5 saat oldu tik yokBen kullandım ama bir iki kez beceremedim onu bi türlü ya.. Onu oraya koyma şeysini yapamadımAma en iyisi fitil olarak kullanmak diğer türlü acayip yan etki yapıyor insanı insanlıktan çıkarıyor.. Elim ayağım tutmuyordu benim onu kullanırken dilim bile uyuşuyordu
Lexacommander hazır ve nazır bir biçimde junior muzkad için emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım.Gebe topiclerinde ne var ne yok toplamışsın. Ben daha bilmiyorum emoji filan sen hazırlan vaftiz ana
Abi 21. Yy da şekilcilikten dini bilgi çıkarımı yapan mal kaldı mi çok afedersinizEn son yurtta baya böyle her şeye dıkkat eden bır arkadaş vardı kapalı ama şöyle hanı bellı markalar vardır ya sadece onu kullanır. Bır gun bız kızlarla muhabet ediyoruz dini konular geçtı bır şeyler sordular kımse bılmıyor bende anlattım kız kalkıp elektra sen çok bılgılısın senden yanlış anlama hıc beklemezdım demez mıLen tıpımde ne var dıyemefım
Ahhh ne varsa hep bu tipten kaybediyoruzEn son yurtta baya böyle her şeye dıkkat eden bır arkadaş vardı kapalı ama şöyle hanı bellı markalar vardır ya sadece onu kullanır. Bır gun bız kızlarla muhabet ediyoruz dini konular geçtı bır şeyler sordular kımse bılmıyor bende anlattım kız kalkıp elektra sen çok bılgılısın senden yanlış anlama hıc beklemezdım demez mıLen tıpımde ne var dıyemefım
Yapma bunu yapma çocuğun adi gerçekten lexa olacak tutamıyorum bak kendimiLexacommander hazır ve nazır bir biçimde junior muzkad için emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım.
Vaaayyy tebrik ederim sen başardın bu işi o zamanValla black söyle diyeyim biraz zor oldu ama çok içeri girmedi açıkçası. Yinede yeterli sanırım. Doktor da bana aynı şeyleri söyledi zaten hassas bünyen yan etkiler ağır gelir dedi. Birde bu etkilerden ötürü gece yatmadan kullan dedi. Benim 1,5 saat oldu tik yokben uyku yapar diye seviniyordum cin gibiyim
Kaldı valla sırf saçım açık kendıme bakıyorum ee bırde okeli olumca öyle geldı herhalll adghjkkAbi 21. Yy da şekilcilikten dini bilgi çıkarımı yapan mal kaldı mi çok afedersiniz
Valla bana öyle tıple şekılle gelmesınler yırtarım şuan her şey tersı durumdaAhhh ne varsa hep bu tipten kaybediyoruz
Inşallah böyle devam ederim. Valla yattım sirt üstü sonra kendimi kitledim biraz. Yerimden kıpırdamadım. Sende ittiysen biraz bacaklarını kaldırsan olurdu bence. Bana da yukarıdaVaaayyy tebrik ederim sen başardın bu işi o zamanBen onu atıyordum yerini mi yadırgıyordu nedir geri geliyordu yaaa Şükürler olsun ki bitti progestan kabusum ağızdan almamakla çok iyi yapıyorsun inan bana...
Ne bileyim bana yol gösteren katipyarısı arkadaşım o zamanlar yoktu tabi bilemedim işteInşallah böyle devam ederim. Valla yattım sirt üstü sonra kendimi kitledim biraz. Yerimden kıpırdamadım. Sende ittiysen biraz bacaklarını kaldırsan olurdu bence. Bana da yukarıdaKatibin Ruhu söyledi onun dediklerini yaptım oldu. Umarım benim de biter sağlık sihhatle
Aşkım bu progestan ne işe yarıyorInşallah böyle devam ederim. Valla yattım sirt üstü sonra kendimi kitledim biraz. Yerimden kıpırdamadım. Sende ittiysen biraz bacaklarını kaldırsan olurdu bence. Bana da yukarıdaKatibin Ruhu söyledi onun dediklerini yaptım oldu. Umarım benim de biter sağlık sihhatle
Sende haklısın valla bilmeyince insan afallayıp kalıyorNe bileyim bana yol gösteren katipyarısı arkadaşım o zamanlar yoktu tabi bilemedim işteodaya geçip kapıyı kilitliyorum eşim kapının önünde bekliyordu aç artık şu kapıyı da yatalım diye Ben iki büklüm kan ter içinde neler çektim yaa atıyorum geri geliyor o benle inatlaşıyor ben onla sonunda dedim olmayacak bu iş en iyisi ağızdan alayım ama onda da yuttuğum zaman iptal oluyordum her tarafım uyuşuyordu yani.. İnşallah sende atlatırsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.. Ana olmak ne zor iş ufacık fitille baş edemedik bakalım bebişlerle napcaz
Ya lexa bi dur gözünü seveyim. Şuan zaten bacakları dikmiş havaya zor yazıyorumAşkım bu progestan ne işe yarıyorne için kullanıyonuz bu fitili
Ahahahhaa gözümde canlandı yemin ederim bacakları havaya dikişinYa lexa bi dur gözünü seveyim. Şuan zaten bacakları dikmiş havaya zor yazıyorumsen çok merak etme bak. Büyükler boşa dememiş insanin başına ne gelirse ya meraktan ya meraktan diye
Neyse konu ve altinda konuşulanlardan sadece bu canlansın da gerisini hiç canlandırmaAhahahhaa gözümde canlandı yemin ederim bacakları havaya dikişin
Benim kanamam oluyordu 2.hamilelikte, ondan kullandım.Aşkım bu progestan ne işe yarıyorne için kullanıyonuz bu fitili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?