- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
NööööööO zaman kulağına ezanı da calci okusun
Püüüğğ kutsal su dıyor oğlum çocukTopik oluşturun junior muzkad dua grubu diye. Hergün 4444 tefriciye okuyun. Vaftiz annesi lexa topiği oluştursun kızlar sizde tefriciyeleri geciktirmeyin
Sende peder ışığı görüyorum hemde en kutsalından
Anasının içi kazan gibi kararınca yavruya da geçiyorPüüüğğ kutsal su dıyor oğlum çocuk
günahkar mı doğuyor Afgjkkk
Nasrettin hoca ne dediyse doğru demiş. Kazan cidden doğurdu xdAnasının içi kazan gibi kararınca yavruya da geçiyor
Ya kızım bakın gülmekten bu çocuğu düşürürsem bulurum hepinizi valla gotunuzu keserimNasrettin hoca ne dediyse doğru demiş. Kazan cidden doğurdu xd
Allah senı var ya sdghjkkAnasının içi kazan gibi kararınca yavruya da geçiyor
Sen rahat olYa kızım bakın gülmekten bu çocuğu düşürürsem bulurum hepinizi valla gotunuzu keserim
Aha sıçtık desene. Bu vakte kadar nerdeydin diye sana hadi len cekerlerse biz de araya kaynayacağız o zaman. Valla en iyisi bekar kardeşlerin dua grubuna gideyim bu haftalık değişiklik yapın yasinler tefeciyeler bize diye yalvarayımSen rahat ol
Ben dua ettim şuan yukarı tarafta herkesler şokkk
Bu lexa doğdu doğalı bizden bişey istemedi ilk defa şimdi el açtı diye şoklar içerisindeler ve bu şaşkınlıkla birlikte duam kabul olacaktır. Aksini iddia eden Luciferdir.
Ahhagahahaa niye öyle diyon yaaaaAha sıçtık desene. Bu vakte kadar nerdeydin diye sana hadi len cekerlerse biz de araya kaynayacağız o zaman. Valla en iyisi bekar kardeşlerin dua grubuna gideyim bu haftalık değişiklik yapın yasinler tefeciyeler bize diye yalvarayım
Ee bızde bekarız kankı edem de bı fatıhayı ıyı bılıyırum ıyı yanacam öteki tarafta amele yanıklı bırı gelirse cennete o kesın benımdırAha sıçtık desene. Bu vakte kadar nerdeydin diye sana hadi len cekerlerse biz de araya kaynayacağız o zaman. Valla en iyisi bekar kardeşlerin dua grubuna gideyim bu haftalık değişiklik yapın yasinler tefeciyeler bize diye yalvarayım
Sende hangisi varAhhagahahaa niye öyle diyon yaaaa
Para ile imanın kimde olduğu bilinmez.
Senin topicte bir duani görmedim de neyseEe bızde bekarız kankı edem de bı fatıhayı ıyı bılıyırum ıyı yanacam öteki tarafta amele yanıklı bırı gelirse cennete o kesın benımdır
Kankı duayı topıce yazmam Allah ıle kul arasındadır. O topıc benı gulduruyor bayaSenin topicte bir duani görmedim de neyseAma et sen yine de teyzesi kızıma elbise alacakmış
Ya bende kullandım ilk defa bu gece ama zor ittirdim çok içe gitmedi ama dışa da çıkmadı. Umarım ise yarar yaBende 6. Haftamdan beri fitil şeklinde kullanıyorum
O grubu düşündükçe aklımaKankı duayıbtopıce yazmam Allah ıle kul arasındadır halvet edılır. O topıc benı gulduruyor bayaederım ınternetten sçar okurum
Para=1Sende hangisi var
Sen gönlümün şampiyonu oldun lexa camon babyPara=1
Din=eskiden 1 şimdi 0.5
Toplamda 1.5 puanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?