- 18 Temmuz 2022
- 46
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zeynep9106
-
Canım benim de 6. 22 çıktıMerhaba arkadaşlar benden doktor progesteron için kan tahlili istedi değerler 13.7.0.193 çıktı bu değerler normalmi bileniniz varmi
Değerler normalmi oluyor ozaman canimCanım benim de 6. 22 çıktı
Gebe misin ?Değerler normalmi oluyor ozaman canim
Canım benim de 6.
20 haziranda bu tahlili verdim 4 gün sonra korumasız ilişki yasadim ve şuan adetim 15 gün geciktiGebe misin ?
Bende bugün verdim bu tahlili benim de 11 gün geçti.kan verdin mi gebelik20 haziranda bu tahlili verdim 4 gün sonra korumasız ilişki yasadim ve şuan adetim 15 gün gecikti
Bende bugün verdim bu tahlili benim de 11 gün geçti.kan verdin mi gebelik
Verdim benim gebelik testi negatif e nabizdan baktım yarın sonuçları doktora göstericem10 gün once verdim negatif çıktı geç dollenme olabilir diye bekliyorum biraz daha sen verdin mi canım
Senin progesteron değerlerin normal mi pekiVerdim benim gebelik testi negatif e nabizdan baktım yarın sonuçları doktora göstericem
Onu doktora sorucamm yarınSenin progesteron değerlerin normal mi peki
Bende yarın söktürücü verirse kullanmayı düşünmüyorum açıkçası 1 hafta daha beklerim ilacı alıp olmazsamm kullanırım geç döllenme de olsa çıkmaz mıydı benim 10 gün geçti yaGeç dollenme durumuda olabiliyormuş adet gecikmesinden 25 gün sonra öğrenenler oluyormuş benim adetim hiç bu kadar gecikmemisti
Bende yarın söktürücü verirse kullanmayı düşünmüyorum açıkçası 1 hafta daha beklerim ilacı alıp olmazsamm kullanırım geç döllenme de olsa çıkmaz mıydı benim 10 gün geçti ya
Normalde 7 haftalık hamile ama geç dollenme olduğu için 5 haftalık oluyorGeç dollenme olunca sonucu öğrenme süresi uzuyormuş okuyorum bu tür durumları kadının bir tanesi kan testi vermiş negatif idrar negatif doktora gidiyor bisi göremiyor kese oluşmamış tekrar kan tahlili veriyor negatif adet söktürücü veriyor içmiyor 1 hafta sonra tekrar test veriyor pozitif
1 hafta beklemekte fayda var o haldeNormalde 7 haftalık hamile ama geç dollenme olduğu için 5 haftalık oluyor
Bugün gittim kan verdim sonuç negatif işte 11. Gün gecikmeKadın doğuma görün Bi istersen ben şuan gidemiyorum 3 gün oldu covid oldum karantina surecindeyimbu durum beni mahvetti ne kadar zormuş ya hani adetim hiç gecikmezdi hep bir gün once olurdum günümden çokta düzenliydi
Bi doktora git istersen sonuclarida goster bana haber edersen sevinirimBugün gittim kan verdim sonuç negatif işte 11. Gün gecikme
Sonuçları göstercm yarın zaten inşallah hemen söktürücü vermezBi doktora git istersen sonuclarida goster bana haber edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?