- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 28
- Konu Sahibi Zeynep9106
-
Benim yumurtlama nasıl döllenme olmuyor acaba ya 11 Haziran da regl olmuştum bitince hep ilişki olmuştu şuan 11 gün gecikti reglInsallah gebesinizdir sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor kaliteli sprem ve yumurta varsa ki değeriniz gayet iyi insallah guzel sonucu alirsiniz
Siz geç yumurtlamıs olabilirsiniz yumurtlama takibi yapıyormuydunuz?Benim yumurtlama nasıl döllenme olmuyor acaba ya 11 Haziran da regl olmuştum bitince hep ilişki olmuştu şuan 11 gün gecikti regl
Hayır sadece uygulama üzerinden.Siz geç yumurtlamıs olabilirsiniz yumurtlama takibi yapıyormuydunuz?
Adetiniz düzenli mi cok gecikmissinizHayır sadece uygulama üzerinden.
En kötü bir iki gün oynardı bu defa baya geciktiAdetiniz düzenli mi cok gecikmissiniz
Doktora görünmekte fayda var gecikmenizin başka sebebide olabilirEn kötü bir iki gün oynardı bu defa baya gecikti
16 gün adetim gecikti 7 güne kadar normal diye bekledim tam doktora gidecektim ki covid oldumInsallah gebesinizdir sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor kaliteli sprem ve yumurta varsa ki değeriniz gayet iyi insallah guzel sonucu alirsiniz
Çok geçmis olsun covid de gecikme yapıyor☹ üzulmeyin insallah gelcek aya nasip olur16 gün adetim gecikti 7 güne kadar normal diye bekledim tam doktora gidecektim ki covid oldum
13 gün gecikmeden sonra covid oldum covidle alakası yok aslindaÇok geçmis olsun covid de gecikme yapıyor☹ üzulmeyin insallah gelcek aya nasip olur
En azindan sonuclarinız temiz cikmis mevsimselde gecikme olabiliyorGebelik testi
İdrar testi
PROGESTERON testi verdim işte ultrasonla da kist vs çıkmadı
Başka ne olabilir ki smar testi Dr temizdi
Doktor geç yumurtlamıs olabilirsn 1 hafta bekle test yap yeniden dediEn azindan sonuclarinız temiz cikmis mevsimselde gecikme olabiliyor
Ben dedim ama sana dimi geç dollenme olabilir diyeCanım geldim doktordan. Bir hafta bekle yeniden test yap gebelik dedi çünkü geç yumurtlamıs olabilirsn dedi . gebelik yoksa kendiliğinden olursun dedi. Progesteron yüksek dedi çünkü oda yumurtlama hormonu ya
Inşallah gebesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorumDoktor geç yumurtlamıs olabilirsn 1 hafta bekle test yap yeniden dedi
İnşallah canım ya kan negatif olunca insanın Morali bozuluyor.ama adet olmayınca da hala umudu oluyoBen dedim ama sana dimi geç dollenme olabilir diyehadi inşallah bebis vardır
Umarım güzel haberler veririmInşallah gebesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum
UmarımInşallah gebesinizdir güzel haberlerinizi bekliyorum
Güzel haberlerimizi verelim birbirimizeUmarım güzel haberler veririm
Umarım
Umarım canımGüzel haberlerimizi verelim birbirimize
Bir hafta sonra da negatif çıkarsa çok üzülürüm ya bari bana destek veren bir Miniş olsunGüzel haberlerimizi verelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?