Progesteron değerinden anlayanlar yardimci olabilir mi?

Anladım ama benim diğer Regl geliyo olmadım hala acaba diyorum olmadan önceki hassasiyet mi . Ayırt edemiyorum ki
Canım benim artık bekleyip göreceğiz bakalım ne çıkacak biraz zaman biraz sabır çok dusunmemeye çalış akışına bırak sen biraz fazla takıyorsun kafaya

Çok kafaya takıp stres yapıyorsan ondan da gecikebiliyor çünkü beyinle fonksiyoneldir adet sende çok takma kafana bekle bir kaç gün daha doktora git mutlaka
Yok gecikme de olsa 2 hafta çok uzun bir süre bence en kötü 1 hafta geçerdi stresten. Ayrıca sadece bilgi alışverişinde bulunuyoruz stres yapmayı bıraktım çünkü regl bekliyorum ona odaklıym bebeğe değil.

Yok gecikme de olsa 2 hafta çok uzun bir süre bence en kötü 1 hafta geçerdi stresten. Ayrıca sadece bilgi alışverişinde bulunuyoruz stres yapmayı bıraktım çünkü regl bekliyorum ona odaklıym bebeğ
Stresten uzayabiliyor onu demek istiyorum psikolojikmen belkide bende bilmiyorum neden bu kadar uzun süredir adet olamadığımı uzun bir süre evet ama doktor geç dollenme olabilir demiş haftasonuna doğru tekrar bir randevu al git istersen bu sefer başka bir doktora al bence

Sağlık ocağına gidip kan vermeyi düşünüyorum

5 üzeri yumurtlama 10 üzeri iyi yumurtlama 15 üzeri mükemmel yumurtlama diye biliyorum canım
Selam canım benimde adetim 21. Günü 60.01 çıktı progesteron nedir ne değildir bilmiyorum şaşırdım kaldım öyle
Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…