- 18 Temmuz 2022
- 46
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zeynep9106
-
Sonuçları göstercm yarın zaten inşallah hemen söktürücü vermez
İstiyorum tabi :)Onu kullanıp adeti sökülmeyip gebeliğinin pozitife döndüğü hikayeleri de okudum burada ben sen istiyormusun gebeligi
Ayyy inşallah geç dollenmedir inş bebis vardır peki adetlerin duzenlimiydiİstiyorum tabi :)
Evet en kötü bir iki gün oynardı ilk defa böyle uzadı çok umut etmiştim.Ayyy inşallah geç dollenmedir inş bebis vardır peki adetlerin duzenlimiydi
Evet en kötü bir iki gün oynardı ilk defa böyle uzadı çok umut etmiştim.
Evet en kötü bir iki gün oynardı ilk defa böyle uzadı çok umut etmiştim.
Hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım bi yarın doktora Git sonuçları göster üzülmeEvet en kötü bir iki gün oynardı ilk defa böyle uzadı çok umut etmiştim.
Saaatimi bekliyorum öğleden sonra sonuç göstericemHemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım bi yarın doktora Git sonuçları göster üzülme
İnşallah güzel haberler alırsın canimSaaatimi bekliyorum öğleden sonra sonuç göstericem
Umarım ama umudum yok bu ay için .zaten bugün eşimi yolcu ettimİnşallah güzel haberler alırsın canim
Umarım ama umudum yok bu ay için .zaten bugün eşimi yolcu ettim
Umarım ama umudum yok bu ay için .zaten bugün eşimi yolcu
Evet canım göreve gittiGüzel haberlerini bekliyorum bu arada Allah kavuştursun eşimi yolcu ettim demişsin
Polis mi asker miEvet canım göreve gitti
Progestan yumurtlama hormonudur değerin yüksek olmasi yumurtlama olduğunu kücük ise yumurtlama olmadığıni gosterir 10 uzeri olursa çatlama olmuşturPrpgesteron dusuk ise vucutta ne gibi belirtiler oluyo?
Çok teşekkür ederim doğru görmüşüm çatlama olduktan 4 gün sonra idi korunmasız ilişki yasadimProgestan yumurtlama hormonudur değerin yüksek olmasi yumurtlama olduğunu kücük ise yumurtlama olmadığıni gosterir 10 uzeri olursa çatlama olmuştur
Rabbım tez zamanda kavustursunSubay canım
Amin sağol canımRabbım tez zamanda kavustursun
Progestan yumurtlama hormonudur değerin yüksek olmasi yumurtlama olduğunu kücük ise yumurtlama olmadığıni gosterir 10 uzeri olursa çatlama olmuştur
Insallah gebesinizdir sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor kaliteli sprem ve yumurta varsa ki değeriniz gayet iyi insallah guzel sonucu alirsinizÇok teşekkür ederim doğru görmüşüm çatlama olduktan 4 gün sonra idi korunmasız ilişki yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?