- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Zeynep9106
-
Ya daha yeniymişsiniz olur insallah benim 1 ay sonra 4 sene olacak1 sene olcak canım 3 ay sonra
Evet yeniyiz canımYa daha yeniymişsiniz olur insallah benim 1 ay sonra 4 sene olacak
Benim 13.70 çıktı adetim 18 gün gecikti sali günü inşallah bi aksilik olmazsa doktora gidecegimMerhaba progesteron hormonunuz kaç cıktı acaba? Yumurtlama sonrası benimki 17.25 çıktı inşallah vardır çokta umutlanmsk istemiyorum ama
Çook gittim canım, 2 yumurta takibi 1 aşılama negatif. 1 tane de düşüğüm var şuan bi kaç ay dinleniyoruz bu süreçte clife macun yedim incir ve havuc kürü yaptım kilo verdim biraz o şekildeEvet yeniyiz canımsen doktora gittin mi?
Maşallah güzel çıkmış inşallah vardırBenim 13.70 çıktı adetim 18 gün gecikti sali günü inşallah bi aksilik olmazsa doktora gidecegim
Rabbım isteyen herkese versin hepimizin hakkında hayirlisiMaşallah güzel çıkmış inşallah vardır9 la ve 6 ile hamile kalan bile gördüm
Hakkında hayırlısı canım. Allah ol dedikten sonra olur dua et umudunu kaybetme. herşey nasip nasibini bekleÇook gittim canım, 2 yumurta takibi 1 aşılama negatif. 1 tane de düşüğüm var şuan bi kaç ay dinleniyoruz bu süreçte clife macun yedim incir ve havuc kürü yaptım kilo verdim biraz o şekilde
Ay umarım miiniş vardırBenim 13.70 çıktı adetim 18 gün gecikti sali günü inşallah bi aksilik olmazsa doktora gidecegim
İnşallah şeymişMaşallah güzel çıkmış inşallah vardır9 la ve 6 ile hamile kalan bile gördüm
Umarım Miniş vardırBenim 13.70 çıktı adetim 18 gün gecikti sali günü inşallah bi aksilik olmazsa doktora gidecegim
Belirtin var mı canım adet yada hamilelikAy inşallah
Adet yok gebelik var gibiBelirtin var mı canım adet yada hamilelik
Ne gibi belirtin varAdet yok gebelik var gibi
Hafif Bi bulantı uyku hali birde gogus damarlarım çok aşırı belirginlesti sismeye başladıNe gibi belirtin var
Göğüs hassasiyeti bende de var ama bilemiyorum inşallah regl olmamHafif Bi bulantı uyku hali birde gogus damarlarım çok aşırı belirginlesti sismeye başladı
Galiba hasta oluyorum halsizlik baş ağrısı boğaz ağrıması var . aferin içtim ama gönlüm rahat değil çünkü hala testi yenilemedimHafif Bi bulantı uyku hali birde gogus damarlarım çok aşırı belirginlesti sismeye başladı
Benimki regli hassasiyeti değil ayırt edebiliyorum damarlarim elime geliyor oluyormuş süt hormonları ile alakalı bakacağız artikGöğüs hassasiyeti bende de var ama bilemiyorum inşallah regl olmam
Çok geçmiş olsunGaliba hasta oluyorum halsizlik baş ağrısı boğaz ağrıması var . aferin içtim ama gönlüm rahat değil çünkü hala testi yenilemedim
TeşekkürlerBenimki regli hassasiyeti değil ayırt edebiliyorum damarlarim elime geliyor oluyormuş süt hormonları ile alakalı bakacağız artik
Çok geçmiş olsun
Nasıl ayırt ediliyor yaaaBenimki regli hassasiyeti değil ayırt edebiliyorum damarlarim elime geliyor oluyormuş süt hormonları ile alakalı bakacağız artik
Çok geçmiş olsun
Benimki regli hassasiyeti değil ayırt edebiliyorum damarlarim elime geliyor oluyormuş süt hormonları ile alakalı bakacağız artik
Çok geçmiş olsun
Basbayağı belli ediyor ki kendini bide vücudunu sık sık inceliyorsan değişimi çok çabuk farkediyorsunNasıl ayırt ediliyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?