- 18 Temmuz 2022
- 46
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zeynep9106
-
İnşallah çıkmazBir hafta sonra da negatif çıkarsa çok üzülürüm ya bari bana destek veren bir Miniş olsun
İnşallah göğüs hassasiyeti başladı belim ağrıyor sırtım başka hiç belirti yokİnşallah çıkmaz
İnşallah göğüs hassasiyeti başladı belim ağrıyor sırtım başka hiç belirti yok
İlişki sonrası geldi minik pembe akıntı 18 indeHiç yerlesme kanamasi oldumu açık pembe veya koyu pembe
Yerleşme midir yoksa ilişki sonrası olduğu için zorlanma miHiç yerlesme kanamasi oldumu açık pembe veya koyu pembe
Yerleşme midir yoksa ilişki sonrası olduğu için zorlanma mi
Yerlesme kanamasi adet tarihinden 2 yada 4 gün öncesi oluyormus
Yerleşme değildir sanmam zaten ama çoğu gebede illa regl öncesinde olmuyor hatta nadir insanlar yerleşme kanaması YasarYerlesme kanamasi adet tarihinden 2 yada 4 gün öncesi oluyormuş
Evet herkeste olmuyor zaten ama genelde oluyormuşYerleşme değildir sanmam zaten ama çoğu gebede illa regl öncesinde olmuyor hatta nadir insanlar yerleşme kanaması Yasar
Aynen öyle canım tek duam bir hafta SONRA güzel sonuç almakEvet herkeste olmuyor zaten ama genelde oluyormuş
İnşallah canimAynen öyle canım tek duam bir hafta SONRA güzel sonuç almak
Yatakta gerinirken birden sağ kasık ağrısı oldu niye acaba kist yokİnşallah çıkmaz
Merhaba progesteron hormonunuz kaç cıktı acaba? Yumurtlama sonrası benimki 17.25 çıktı inşallah vardır çokta umutlanmsk istemiyorum amaBir hafta sonra da negatif çıkarsa çok üzülürüm ya bari bana destek veren bir Miniş olsun
Seninki benden çok yüksek çıkmış canım benim ki 6.22 ydiMerhaba progesteron hormonunuz kaç cıktı acaba? Yumurtlama sonrası benimki 17.25 çıktı inşallah vardır çokta umutlanmsk istemiyorum ama
Merhaba progesteron hormonunuz kaç cıktı acaba? Yumurtlama sonrası benimki 17.25 çıktı inşallah vardır çokta umutlanmsk istemiyorum ama
Seninki benden çok yüksek çıkmış canım benim ki 6.22 ydi
Doğrudur canım ama öyle olsa bile bazen döllenme olmuyor5 üzeri yumurtlama 10 üzeri iyi yumurtlama 15 üzeri mükemmel yumurtlama diye biliyorum canım
Evet canım geçen ay 13,85 ti benim değerlendirdik ama olmadı zaten olma ihtimali %20Doğrudur canım ama öyle olsa bile bazen döllenme olmuyor
Hayırlısı canım. O geleceği zamanı biliyorEvet canım geçen ay 13,85 ti benim değerlendirdik ama olmadı zaten olma ihtimali %20
Öyle canım, sen ne kadarlık evlisinHayırlısı canım. O geleceği zamanı biliyor
1 sene olcak canım 3 ay sonraÖyle canım, sen ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?