• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron Değerlerim Hakkında Yorum Lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sena

Ziyaretçi
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz 2 farklı dr a gittim sanırım bu ay klomen e başlayacak :çok üzgünüm: bu ay ki ultrason da sağ da 8 adet en büyüğü 7,5 mm olan yumurta saydı solda çok iç açıcı bi şey yok heralde progesteron değerim düşükmüş adetin 4.günü 0.90 13.gün 4,27 çıktı 23.gün tekrar ölçülecek sizce değerlerde çok mu sorun var moralimi bozmamak için çok bi şey sölemiyo ama merak ediyorum

Değerlerin normal sınırlar içerisinde sana uygulayacağı basit tedavilerle umarım gebe kalabilirsin kaç yaşındasın

cevabınız için tşk ederim yaşım 29 ya bir de dr. 23. günümde progesteron değerime göre klomen e başlayacak ve bana pregly (sanırım) diye bi iğne verdi adetin 5.günü başla 10. günü iğneyle beraber gel dedi. ama eşim 3 haftalığına şehir dışına çıkıyor iğneden ne kadar sonrasına birliktelik önerilir ki acaba başlamasam mı tedaviye şimdiden tşk

adetine kaçgün kaldı canım bunu hekimine ilet ve beraber bir plan yapın olmazsa bir sonraki adette başlarsın

arkadaşım hiç uğraşma direkt aşılama yaptır.

ever dr uma mutlaka söyliyecğim sanuırım erteleyeceğiz hayırlısı olur inş

anunaki canım ya neden öle söyledin aşılama daha mı kolay olur yoksa ilaçlar sana cevap vermezmi diyosun kafam karıştı

Hayır lütfen yanlış anlama niye tedaviye cevap vermeyesinki. Şu yüzdensöyledim; ben yıllardır tedavi görüyorum yenicede aşılama yaptırdım, bu süre zarfında aşılama yaptırdığım merkezde bi sürü bayanla tanıştım ve genelide evleneli daha 1 sene olmuş veya 3 sene olmuş ilaç tedavisi falan olmadan çocuk isteyince direkt aşılama yaptırmışlar ve tutanda o kadar çokki. Bunu görünce kendi kendime hayıflandım tavsiyemin amacı o. Boşuna zaman harcamaman yani. Şimdiki aklım olsa idi bende direkt aşılama yaptırırdım canım.

anladım canım sağol dr um çok ilgileniyo dışardan bi müdahele olmadan gebe kalabilirmiyim derdinde yarın progesteron ölçümü yaptırıcam yumurtlama olup olmadığına göre klomene başlatacak sen nezaman aşılama yaptırdın umarım tutar çok zor bi süreç olsa gerek beklemek

Sağol canım amin. Ben 4 ünde yaptırdım. Yarın gidicerm hastahaneye sonuç almaya ailecek çok heyecanlıyız. Bende iğnelerden sora bazı sorunlar oluştu vücudum çok hassasmış 5 gün hastahanede yattım su toplamışım.Öyle şiştimki beni görenler 7 aylık hamile zannediyorlar. Bunun içinde ayrıca bir tedavi oluyorum zor oldu benm için biraz. Hayırlısıyla inşallah Allah olmayıpta isteyen herkeze nasip etsin.

çok üzüldüm ya stresin yetmezmiş gibi bi de bu sorunlar la mı uğraşıyosun allah yardımcın olsun inş hayırlı haberlerini alırız

bugün 23. günüm ve progesteron testimi yaptırdım sonuç: 12,54 sizce bu değer yumurtladımı gösterir bi değrmi ilaç kullanmak istemiyorum

kıslaar 16 günlük hamişim. Darısı sizlere inşallah.

ya kızlar adetin 14.günü yapılan progesteronun yüksek çıkması yumurtladığımı mı gösteriyor 19.00 çıktı benim doktorum bişeyde demedi endokrin uzmanına git dedi offf moralim çok bozuk ya nedir bunun anlamı yumurtladımmı yoksa yüksekmi?

bende atedin 21. günü yaptıracağım pregestoronu bu hormon yumurtlamanın olup olmadığı için istenniyormuş

arkadaşlar mrb ben kulübe yni katıldım ben de progesteron testi yaptırdım adetin 22. günü değerlerim 2.2 çıktı doktor biraz düşük dedi. progestan kullanmaya başaldım yeni. bir sonraki adetin 5. günü de klomen kullanacağım bu progestan fayda sağlıyor mu yumurtlamayı geçici bir süre mi arttırıyor bunu kullanırken zamanı iyi mi değerlendirmek lazım nolur bilginiz varsa paylaşın bu değerlerle çocuk sahibi olmamız mümkün mü?

walla kızlar benimde bu ay son tam 1 yıl olacak bu ay da olmazsa.Ben geçtiğimiz 2 ay üst üsste yaptırdım progesteron tahlilini.6,48 çıktı ikiside.doktor düşük bulduAslında 10.günü ultrasonda yumurta çok iyi şansın yüksek demişti.Ama sonuç düşük.Anlamadım.Bayada ümitliydim.Sonu yine gözyaşı:((.Bu ay gebelik olmazsa klomen başlayacakmış.Bu arada yaklaşık 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim.

Hayır lütfen yanlış anlama niye tedaviye cevap vermeyesinki. Şu yüzdensöyledim; ben yıllardır tedavi görüyorum yenicede aşılama yaptırdım, bu süre zarfında aşılama yaptırdığım merkezde bi sürü bayanla tanıştım ve genelide evleneli daha 1 sene olmuş veya 3 sene olmuş ilaç tedavisi falan olmadan çocuk isteyince direkt aşılama yaptırmışlar ve tutanda o kadar çokki. Bunu görünce kendi kendime hayıflandım tavsiyemin amacı o. Boşuna zaman harcamaman yani. Şimdiki aklım olsa idi bende direkt aşılama yaptırırdım canım.

gerçekten mi arkadaşım.. peki sen şuan aşıalamayamı başladın.

Back
X