Prolaktin, amh, tsh

Evet prolaktin için ilaç kullandım daha once de. Tsh için hafta içi bir kontrol yapıp oyle gideceğim endokrine. Amh yuksek görünce pcos muyum sorusu beliriyor.Teşekkür ediyorum eksik olmayın
Pcos demek için yeterli yükseklikte değil
Lh ve fsh kaç
Pcos da bunlar da önemli

Belki stresin azalmıştır canım stres cok etkiliyor çünkü. Yaşında genç ben 32 Yaşındayim 1.5 yıldır istiyoruz gebelik. Ama teşekkür ediyorum umut oluyor insana bunları duymak
Ben stresten hiç uzak kalabilen biri değişim malesef en büyük sıkıntım bu herşeye çok kafa yoran ve herşeyi takan biriyim inanılmaz beni yıpratıyor bu huyum yani kesinlikle ondan kaynaklı olacağını sanmıyorum keşke öyle olabilsem stresten uzak falan ama hayat şartları ve koca ailesi buna müsade etmiyor

Hadi ya ben de işimden dolayı cok stresliyim ama bırakmamız ya da en aza indirmemiz gerek

Canim benimde adetler düzensiz. genel olarak her ay oluyorum ama 28 gün olayı yok. Mesela önceki ay 34. gecen ay 25. Günde bu ay 30. Günde oldum.
Merhaba benimde adetlerim bu sekilde prolaktinimde 32.18 cıkmış bugun gebeliğe engel diye okudum cok üzüldüm acaba öylemi

Ben inositol olarak pikofol kullandım şuanda gynopol kullanıyorum herşey olacağına varır ama sabırlı davranamıyoruz yoksa gerçekten bir problem mi var bilemiyorum bizde sprem sorunu da var 3 kere ilaçla denedim ama olmadı hala bende yavaştan umudumu kaybediyorum doktorum bu saatten sonrası senin sabrına bağlı istersen 2 kez daha ilaçla demeyelim dedi ama istersen direkt tüp bebekte yapabiliriz dedi yani bunu teklif etmesi umud var etmediği için miydi bilemiyorum

Prolaktinde stresten cıkıyo gerçekten sakin kal sorunum yok bu ay olcak diye kodla kendini üzme

Bence onlar seçenekleri sunuyorlar bizlere. Ve sunmaları da gerek.inşallah gönlünce olur sabretmemiz gerek ama zor oluyor anlıyorum bende eylüle kadar bekleyecem sonrasi direk tedaviye baslayacam tabi olursa

Merhaba benimde adetlerim bu sekilde prolaktinimde 32.18 cıkmış bugun gebeliğe engel diye okudum cok üzüldüm acaba öylemi
Benim uzun zamandır hep yuksek çıkıyor ve gebelik oluşmadı o yüzden buna evet diyebilirim kendi adıma. Takip ettirin eğer yükseliş devam ederse hekimle görüşüp ilaç baslayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…