Prolaktin, amh, tsh

Yok maalesef hala deniyoruz :) 3 tüp bebek tedavisi oldum, 2 tane transferim oldu fakat ne yazık ki henüz gebelik olmadı. İnşallah yakında olur diye dua ediyorum pes etmek yok :)
Tabikii enerjin cok güzel geldi bana umarım en yakın zamanda bebeğin sana tutunur

Ya benim göğüs ucunda kabarciklar var küçük küçük sizce prolaktin değerinden olurmu

Normlde değer kaç olmalı . Kaşınıyor sır hissetmiyim diye iç cmsri giyiyorum bu sıcakta
25 üstü yüksek kabul ediliyor. Ama dün doktor ile konuştum ani inip çıkabilen bir hormon olduğunu söyledi. Stres yapmayın öncelikle. Meme ucunu uyarmayin. Kaşıntı ile ilgili bir şey duymadım açıkçası.

Dokundukça kaşıntı yapabilir mi bende duymadım ama olabilme ihtimalı var tabi

Normlde değer kaç olmalı . Kaşınıyor sır hissetmiyim diye iç cmsri giyiyorum bu sıcakta
Çok sıkı giyme istersen kaşınıyorsa iyice tahriş olur sadece hiç dokunma bir de tatlı, incir gibi süt yapıcı şeyler yemesen iyi olur yüksekse iyice yükseliyor

Hangi doktora gittiniz acaba benimde tsh 3 ün üsütünde ne demem lazım nasıl düşürebilirim, gebelik düşünüyorum

Gebelikte kullanılabiliyor mu bu tsh ilacı

Bu değerlerle gebe kalmanıza çok sevindim, gebelik devam ederken tsh düşürülebiliyor mu

İnositol bozmaz zaten takviye. Daha da iyi gelir düzenler. Tsh ı düşürmek için sabah aç karına yanunda hiç bir ilaç kullanmadan önce tsh hapını içeceksiniz. 1 saat sınra kahvaltı yeme içme yapacaksınız. İlacı yanlış kullanıyorlar ve bunu da Dr eczacı söylemeyebiliyor. Düzenli içmeniz önemli.

Pcos a karar verilemiyorsa sadece ultrason görüntüsü ile olmaz. Kanda başka değerlere de bakılıyor. Araştırın

Kandaki tüm testleri yaptırın. Pcos a yatkınlık ya da pcos görünümü olabilir bu pcos sendrom değil. Bunda da inositol iyi gelir.
Pcos yatkınlığı var demişti bi doktor ocak ayinda gittiğimde. İnositol kullandım bu ay 12 gün kadar. Şimdi adet olmama 1 hafta var biraktim. Bakalım nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…