1 ay ilaç kullanacağım 1 ay ara vereceğim. Ondan sonra kontrolüm var inşallah ilacı bıraktığım sırada yükselmez çok teşekkür ederim.İlaçla düşüyor merak etme için rahat olsun sadece tekrar yükselmesin diye dikkat etmelisin mesela göğüslerine hiç dokunma, uyarılmasın. İncir gibi süt yapıcı besinler tüketme geçmiş olsun..
Merhaba. Henüz hamile değilim. Bu ay regl günümde kan verdim 19a düşmüş. Ama gebelikle ilgili olumlu bir etki olmadıMerhaba hamile kalabildiniz mi bende aylardır bunla uğraşıyorum en son 27 lerde gördüm en düşük şu an kaç bilmiyorum
Ben 1 ay ilaç kullandım sonra bırak demişti doktor. En son baktırdığımda düşmüş. Şu an ilaç kullanmıyorum. Sen ilaç kullanıyor musunBende aynıyım ama aylardır uğraşıyorum
Anladım. İlaç kullanırken düşür o zaman inşallah bu ay beklediğimiz olumlu sonucu alırızBen aylardır kullanıyorum belki de senesi geldi canım ben bıraktığım an tekrar yükseliyor şu an en son doz olarak günlük yarım içiyorum
Esin göründü mü tek sorun Prolaktin mi acaba merak ettiğim şey Prolaktin 27 veya 30 olması gebeliğe kesin engel durum muAnladım. İlaç kullanırken düşür o zaman inşallah bu ay beklediğimiz olumlu sonucu alırız8 aydır korunmuyoruz prolaktinde düştü ama yine olmadı
Şimdi düzenli kullandığın için düşmüştür. Streste çok etkiliyormuş o yüzden olabildiğince strestten uzak durmamız laızmTabi bunları söylerken aralardan 1 ay geçiyor 2 ay gediyor 3 ay geçiyor 1 sene olacak galiba bana
Evet eşim gitti doktora onun normal çıktı değerleri.Esin göründü mü tek sorun Prolaktin mi acaba merak ettiğim şey Prolaktin 27 veya 30 olması gebeliğe kesin engel durum mu
Sadece 8 gün kullanmadım bi ara adetim gecikti biseyler olabilir mi diye hoopŞimdi düzenli kullandığın için düşmüştür. Streste çok etkiliyormuş o yüzden olabildiğince strestten uzak durmamız laızm
44 du bi Ara normalmdedi doktorun biri Prolaktin tekEvet eşim gitti doktora onun normal çıktı değerleri.
Benim 40larda çıkmıştı. Doktorum gebe kalmaya engel dedi. Moralim çok bozulmuştu o zaman. Düştü ama yine kalamadım. Bilmiyorum nasip olmayınca olmuyor galiba44 du bi Ara normalmdedi doktorun biri Prolaktin tek
Başına engel
Değil dedi kafam karıştı
Dostinex kullandım ben. Bilmiyorum ama pcosla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Benimde prolaktin en son 24 çıktı. normalde 16-19 arası çıkardı. düşürmek için hangi ilacı kullanıyorsunuz? bana doktor bişey demedi. son verdiğimde tokken vermiştim kanı o yüzden yüksek çıkmıştır diye düşünmüştüm. daha 24 çıkan sonucu doktorada gösteremedim zamanım olmadı sonuç göstermeye. bide pcos hastasıyım ondan da yüksek çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?