PROLAKTİN DEĞERİM DÜŞÜK

Peraantik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
21
2
1
29
Arkadaşlar merhaba. 4-5 aydır bebek istiyoruz. Olumlu bir sonuç alamayınca tekrar kadın doğuma gittim. Hormon değerlerime bakıldı. Prolaktin değerim yüksek çıktı. Değerim 42. Doktor gebe kalmayı engeller dedi. İlaç verdi. Haftada 2 gün kullanacağım. 2 ay sonra kontrole gelmemi istedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Biraz araştırdım moralim çok bozuldu.

İlaçla düşüyor merak etme için rahat olsun sadece tekrar yükselmesin diye dikkat etmelisin mesela göğüslerine hiç dokunma, uyarılmasın. İncir gibi süt yapıcı besinler tüketme geçmiş olsun.. 💐

İlaçla düşüyor merak etme için rahat olsun sadece tekrar yükselmesin diye dikkat etmelisin mesela göğüslerine hiç dokunma, uyarılmasın. İncir gibi süt yapıcı besinler tüketme geçmiş olsun.. 💐
1 ay ilaç kullanacağım 1 ay ara vereceğim. Ondan sonra kontrolüm var inşallah ilacı bıraktığım sırada yükselmez çok teşekkür ederim.

Merhaba hamile kalabildiniz mi bende aylardır bunla uğraşıyorum en son 27 lerde gördüm en düşük şu an kaç bilmiyorum

Ben aylardır kullanıyorum belki de senesi geldi canım ben bıraktığım an tekrar yükseliyor şu an en son doz olarak günlük yarım içiyorum

Önce haftada 1 yarım dedi doktor sonra haftada 2 yarım dedi sonra haftada 3 yarım dedi en son artık düşmüyor günlük yarıma çevirdi benimkini 10’gun önce 27 ydi şimdi kaç bilmiyorum ama

Ben aylardır kullanıyorum belki de senesi geldi canım ben bıraktığım an tekrar yükseliyor şu an en son doz olarak günlük yarım içiyorum
Anladım. İlaç kullanırken düşür o zaman inşallah bu ay beklediğimiz olumlu sonucu alırız 🙏 8 aydır korunmuyoruz prolaktinde düştü ama yine olmadı

Anladım. İlaç kullanırken düşür o zaman inşallah bu ay beklediğimiz olumlu sonucu alırız 🙏 8 aydır korunmuyoruz prolaktinde düştü ama yine olmadı
Esin göründü mü tek sorun Prolaktin mi acaba merak ettiğim şey Prolaktin 27 veya 30 olması gebeliğe kesin engel durum mu

Şimdi düzenli kullandığın için düşmüştür. Streste çok etkiliyormuş o yüzden olabildiğince strestten uzak durmamız laızm
Sadece 8 gün kullanmadım bi ara adetim gecikti biseyler olabilir mi diye hoop
Tekrar yükseldi en başa sardik 79 la ogrenmistim 86 ya çıktı halamugrasiyorum anlayacağın eşim de durum
Böyle olunca bende bisey yoktur diye gitmedi

Benimde prolaktin en son 24 çıktı. normalde 16-19 arası çıkardı. düşürmek için hangi ilacı kullanıyorsunuz? bana doktor bişey demedi. son verdiğimde tokken vermiştim kanı o yüzden yüksek çıkmıştır diye düşünmüştüm. daha 24 çıkan sonucu doktorada gösteremedim zamanım olmadı sonuç göstermeye. bide pcos hastasıyım ondan da yüksek çıkar mı?

Benimde prolaktin en son 24 çıktı. normalde 16-19 arası çıkardı. düşürmek için hangi ilacı kullanıyorsunuz? bana doktor bişey demedi. son verdiğimde tokken vermiştim kanı o yüzden yüksek çıkmıştır diye düşünmüştüm. daha 24 çıkan sonucu doktorada gösteremedim zamanım olmadı sonuç göstermeye. bide pcos hastasıyım ondan da yüksek çıkar mı?
Dostinex kullandım ben. Bilmiyorum ama pcosla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Az önce netten doktoru dinledim Prolaktin yükselten sebepler herkeste farklıymış kimi adenom kimi ilaçlar kimi de pcos yükseltiyor mus

Back
X