MantıklıCanım bu hapı kulanırken eğer gebelik düşünürsen yumurtlama testlerini al yumurtladığında bırakırsın...ben öyle yaptım..
O nasil bir seymis acaba kacirdin mi yumurtlama olmadan nasil oluyorben ovülasyon testlerimi aldığım kadına attım bana yumurtlama olmamış dedi
Rica ederimm insallah en kisa zamanda nasip olurAmin inşallah. Bu ay hastalanmadim direk hapa başlamamı söyledi o yüzden kafam karıştı herhangi bir belirtide yok regl ile ilgili. Teşekkür ederim yanıtınız için
yumurtlama olmadan da adet olunabiliyo progeston yükselerek rahim duvarını döküyor. evet 19 çıkmıştı 2. kontrol 26 eylülde valla bu ay beni de yumurtlama ağrım oldu ama testte pik olmadı çok koyulaşmadı ben de anlamadımO nasil bir seymis acaba kacirdin mi yumurtlama olmadan nasil oluyorsenin prolaktin dusmustu dimi istersen bi daha bi olctur. Ben gercekten hic yumurtlama agrisi yasamamistim acaba dedim ben hic yumurtlamiyomusum eskiden e nasil adet oluyodum diye kafamda deli sorular vardi
Amin canım inşallah:) ama dediğin gibi o ilacı kullanırken insan ne yapacağını şaşırıyor..Mantıklıçok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Normalde 29 ağustosta olmam gerekiyordu 31 ağustosta doktora gittim 1 eylülde hapı kullanmaya başladım dr. Muaynede rahim duvarının regl için kalınlaşması gerektiğini ama gayet normal olduğunu söyledi. Hapı kullanırken hamile kalıp bırakanlar var okuduğum forumlarda ancak bu durumda benim ne zaman olacağım bile belli değil ah bu belirsizliklerRica ederimm insallah en kisa zamanda nasip olurregliyi de bi kac gun geciktirmisti benim aklinizda olsun
Gerçekten öyle hastalancam mı hastalanmicam mi normalde gecikti ama boyle devam mi edicek bu durumda prolaktin düşüp işareti normal şartlarda şuan 7 gün geciktiAmin canım inşallah:) ama dediğin gibi o ilacı kullanırken insan ne yapacağını şaşırıyor..
söktürücü falan verilebilirdi aslında.. bide alttan muayenede kan keseki gözüküyor normalde.. bende 2 ay önce öyle bi durum yaşadım... biraz bekleyeceksin sabırlı ol... panik yapma inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun:)Gerçekten öyle hastalancam mı hastalanmicam mi normalde gecikti ama boyle devam mi edicek bu durumda prolaktin düşüp işareti normal şartlarda şuan 7 gün geciktibugün 2. Hapi içtim bekleyip göreceğiz ne kadar zorda olsa beklemek
Benim de pik olmadi ama doktora atmistim catlamis yumurtan dedi. Hani testte cift cizgi cikmasa igneyle catlatacakti ya. Hakkimizda hayirlisi olsun her zaman bir umut varyumurtlama olmadan da adet olunabiliyo progeston yükselerek rahim duvarını döküyor. evet 19 çıkmıştı 2. kontrol 26 eylülde valla bu ay beni de yumurtlama ağrım oldu ama testte pik olmadı çok koyulaşmadı ben de anlamadım
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin banadasöktürücü falan verilebilirdi aslında.. bide alttan muayenede kan keseki gözüküyor normalde.. bende 2 ay önce öyle bi durum yaşadım... biraz bekleyeceksin sabırlı ol... panik yapma inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olsun:)
Sen n 11 den benim gibi bir suru test al hem ovulasyon hem gebelik sureci oyle takip etNormalde 29 ağustosta olmam gerekiyordu 31 ağustosta doktora gittim 1 eylülde hapı kullanmaya başladım dr. Muaynede rahim duvarının regl için kalınlaşması gerektiğini ama gayet normal olduğunu söyledi. Hapı kullanırken hamile kalıp bırakanlar var okuduğum forumlarda ancak bu durumda benim ne zaman olacağım bile belli değil ah bu belirsizlikler
Hemen siparis veriyorum ah bayanların çektikleriSen n 11 den benim gibi bir suru test al hem ovulasyon hem gebelik sureci oyle takip etbende bir suru alip her gun test yapiyodum
hayır hayır gebelik testinden bahsediyorum... adetinden 19 gün sonra erken gebelik testi yapmıştın yaa... 34 falan çıkmıştı.. ogünden bir gün önce de gebelik testi yapmışmıydın....ne çıkmıştı gebelik testinde silik çizgi varmıydıBenim de pik olmadi ama doktora atmistim catlamis yumurtan dedi. Hani testte cift cizgi cikmasa igneyle catlatacakti ya. Hakkimizda hayirlisi olsun her zaman bir umut var
Hanimlar Dostinex kullanıp hamile kalanlar var mi lütfen cevaplayın. Dostinex 8 li verdi doktor iç iki ayy sonra gel dedi. Dostinex içtikten sonra zaten hamile olarak gelirsin bana demisti.Ya bilmiyorum ben hapı bitirdim ama şimdi de adet olmuyorum anlamadım ki kan testi yaptirmistim negatif çıktı bilemiyorum
Ben varim, haftada 2 kez 4 tane ictim sanirim sonra biraktim. Korunmak istemedigim icin ilac icerken hamile kalmamistim. Adet bitimine kadar ictim 6. Gun birakmistim sanirim, doktorda dusmustur zaten o dedi. 1 yumurtam buyumustu erken yumurtlamistim adetten sonraki 10. Gun ultrasonda kontrol etmisti ve sonra hamile kaldim zaten. Prolaktin yuksekligi yumurtlamayi engeller yaziyor okudugum bir suru seyde, ilac sut hormonunu dusuruyo ve yumurtlamayi sagliyor. Gebelik testi alip bakabilirsiniz oyle bir durum varsa ilaci icmeyin bence.Hanimlar Dostinex kullanıp hamile kalanlar var mi lütfen cevaplayın. Dostinex 8 li verdi doktor iç iki ayy sonra gel dedi. Dostinex içtikten sonra zaten hamile olarak gelirsin bana demisti.
2018 de ayni şekil 8 li içmiş ve hamile kalmiştim ama 4 haftalikken düşük yaptim maalesef.
şimdi 7 cisini içtim adetime 10 gün varken idrarda test yaptim negatif 6 gün varken yaptım negatif şimdi 4 gün var ne yapsam acaba ?
Maşallah Allahü teala anali babali büyütsün teşekkür ederim :)Ben varim, haftada 2 kez 4 tane ictim sanirim sonra biraktim. Korunmak istemedigim icin ilac icerken hamile kalmamistim. Adet bitimine kadar ictim 6. Gun birakmistim sanirim, doktorda dusmustur zaten o dedi. 1 yumurtam buyumustu erken yumurtlamistim adetten sonraki 10. Gun ultrasonda kontrol etmisti ve sonra hamile kaldim zaten. Prolaktin yuksekligi yumurtlamayi engeller yaziyor okudugum bir suru seyde, ilac sut hormonunu dusuruyo ve yumurtlamayi sagliyor. Gebelik testi alip bakabilirsiniz oyle bir durum varsa ilaci icmeyin bence.
Evet canim fotograf atmistim ya zaten sana adetten 19 gun sonra kasette golge, erken gebelikte silik cizgi cikmisti. 20. Gun kasette silik cikmisti onu da ekledimhayır hayır gebelik testinden bahsediyorum... adetinden 19 gün sonra erken gebelik testi yapmıştın yaa... 34 falan çıkmıştı.. ogünden bir gün önce de gebelik testi yapmışmıydın....ne çıkmıştı gebelik testinde silik çizgi varmıydı
Tesekkur ederimMaşallah Allahü teala anali babali büyütsün teşekkür ederim :)
Selam canım bu akşam dayanamayıp beta hcg yaptırdım kandaEvet canim fotograf atmistim ya zaten sana adetten 19 gun sonra kasette golge, erken gebelikte silik cizgi cikmisti. 20. Gun kasette silik cikmisti onu da ekledim
Neden son denemendi kuzum üzülme olacak inşallahSelam canım bu akşam dayanamayıp beta hcg yaptırdım kanda1,2 cıktı bugün adetten sonra 18.gün.. elbet olsa 3-4bile olsa çıkardı ama çıkmadı.. bu ay son denememdi... hayırlı olsun inşallah... minseo inşallah sen güzel haber verirsin canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?