- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
İlaç verirse 1 ay korunayim sonra mı tekrar hamilelik düşüneyimCanm bnde ynı sıkıntı vardı ilac kullandım dostinex dye diger ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu kürtaj oldum ilac verrir doktorun ama dikkat et hemen hamile kalma bi ay sonra fln yap bnce
Adetin 3.cu günü yaptırın diyorlardı sözde öyle mi yaptınızBen de bugün ysptırdım.Sonuçlara baktım.Doktora göstermedim daha.Prolaktin drğerim referans aralıgında grnyr ama nette o değer için cok yüksek yzıyr.Birimi mi farklı acaba
Benimde 51 lerde çıkmıştı prolaktin ovülasyonu baskıladıgı için gebe kalmaya engeldir endokrin dr.na gttim ben direk ama öyle gögüs akıntım falan yoktu adetin 3.gününü beklemene gerek yok sadece gögüslere dokunulup uyarılmamış olması lazım 2 gün ilişki olmasın dedi dr. Bence hiç bekleme bu hormonun yüksek olmasının altında Allah korusun daha kötü şeylerde yatıyo olabilirBen gideceğim dediğim de bu sitede birçok kişi adetin 3.cu günü git dediler
Ben h.sonu girdiği için mecburen 4. günü gittim canım. Tabiki h. içine denk geliyorsa 3.gün idealBen gideceğim dediğim de bu sitede birçok kişi adetin 3.cu günü git dediler
Hiç test yapmadan gögüslerindeki belirtiden mi tahmin ediyorsun yüksek oldugunu? Kadın dogumcu gerekli görürse sevk eder bence endokrin bölümüneYa endokrin bölümüne mi gitmeliyim anlamadım kimi kadın doğum diyo kimi dahiliye napayım
Aynen canımmmİlaç verirse 1 ay korunayim sonra mı tekrar hamilelik düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?