prolaktin hormonunu :(

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar bu konu da sürekli konu açtım ama tatmin olamıyorum yardım eder misiniz. 5 ay oldu neredeyse çocuk istiyoruz ve bu ay göğsümden beyaz birsey gelince araştırdım prolaktin hormonunun yüksekliğin den olduğunu öğrendim. Bu hormon seviyesi yükseldiğin de bebek olmazmış buna çok üzüldüm çünkü göğüslerim de şişkinlik ağrı mide bulantısı uyku sol kasık da ağrı bel agrisi gibi bir sürü şeyde vardı çok üzülüyorum adetin 3.cu günü test için çok uygunmus adetinin bekliyorum 3 gün var adetime 2 sorum olacak:
1-bu göğsümden gelen beyaz şey şeffafa dönmeye başladı bu iyi birşey mi ?
2-testere dişli aslan pençesi otuna varmış onu kullan dediler ne zaman ve nasıl kullanacağımı bilen var mı lütfen yardım edin by durum beni iyice sıkıntıya soktu

Canm bnde ynı sıkıntı vardı ilac kullandım dostinex dye diger ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu kürtaj oldum ilac verrir doktorun ama dikkat et hemen hamile kalma bi ay sonra fln yap bnce

Prolaktinle bende 43 degeriyle tanistim. O ay baya sikintili gecmişti. Goguslerde agri yanma kasik bel agrisi mide bulantisi bas donmesi sacma sapan seyler yapiyordu...
Ilac kullanmadim ama ilac kullanmak gerek. Bitkisel olarak soyledigin bitki evet dusuruyor ama doktorumun dedigine gore tsh hormonu prolaktini yukseltiyormuş...
Tsh in kac bilgin varmi ?

Yok daha doktora gitmedim adetime bekliyorum 3.cu günü yaptırmak daha iyiymiş dediler adetime de 3 gün var

Canm bnde ynı sıkıntı vardı ilac kullandım dostinex dye diger ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu kürtaj oldum ilac verrir doktorun ama dikkat et hemen hamile kalma bi ay sonra fln yap bnce
İlaç verirse 1 ay korunayim sonra mı tekrar hamilelik düşüneyim

Ben de bugün ysptırdım.Sonuçlara baktım.Doktora göstermedim daha.Prolaktin drğerim referans aralıgında grnyr ama nette o değer için cok yüksek yzıyr.Birimi mi farklı acaba

Ben de bugün ysptırdım.Sonuçlara baktım.Doktora göstermedim daha.Prolaktin drğerim referans aralıgında grnyr ama nette o değer için cok yüksek yzıyr.Birimi mi farklı acaba
Adetin 3.cu günü yaptırın diyorlardı sözde öyle mi yaptınız

4.günüydü bugün canım.Adet gününe göre değer aralıkları değişyr mu ki?

Kesinlikle adetin 3.günü yaptırın kızlar. bende 3.günü yaptırmıştım

Ben gideceğim dediğim de bu sitede birçok kişi adetin 3.cu günü git dediler
Benimde 51 lerde çıkmıştı prolaktin ovülasyonu baskıladıgı için gebe kalmaya engeldir endokrin dr.na gttim ben direk ama öyle gögüs akıntım falan yoktu adetin 3.gününü beklemene gerek yok sadece gögüslere dokunulup uyarılmamış olması lazım 2 gün ilişki olmasın dedi dr. Bence hiç bekleme bu hormonun yüksek olmasının altında Allah korusun daha kötü şeylerde yatıyo olabilir

Ya endokrin bölümüne mi gitmeliyim anlamadım kimi kadın doğum diyo kimi dahiliye napayım

önce kadın doğuma gidinnn bence gerekli görürse endokrin bölümüne sevk ediyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…