Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

Benim 40ti ilac vermisti canim.. Sadece 1 tane ictim ve hamile kaldigimi ogrendim 10gun sonra falan.. 2.hapi kullanmamistim yani
Ne güzel canım,35 demek çok yüksek değil vermediğine göre , progesteron 5 çıktı yumurtlama olmuyor diye sergilenen verdi takipsiz evde içip adetleri bekliyorum çok zor ya hsg çekilmiş miydin?

Canim prolaktini sordum seninki cok yuksek degil sinirda stres yapma artislar cok iyi dedi.. 504 cikti bugun bhcg.. Ara ara karin agrilarim oluyo normal midir dedim progestan verdi.. Bende cikolata kisti de var ya o yuzden
MaasAllah cnm bole sorunsuz saglikla tatli tatli devan etsin insaAllah gebeligin.prolaktin cok yuksek degilse sikinti yok demekki.

Cnm benimde klomende 2.ayim ama takip ve catlatma igneside var bnm tedavimde.
Onumuzdeki ay 3. De tutmazsa rahim filmi dedi cok korkuyorum.muayene bile bnm icin zor geciyor.rahim filminden sonra Allah kerim bakalim.asilama dusunmuyorum su an.olmadi direk tup bebek malum yas 32.
Ayrica agnucaston diye bir ilac var hayit bitkisinden elde ediliyor bitkisel yani.prolaktine ve hormonlara iyi geliyormus onu kullaniyorum bi dr una sor sende al cnm.

Insallah bu ay bebisin gelir de rahim filmine gerek kalmaz canim. Agnucaston hamilelikte de kullanilabiliyo mu bilgin var mi

Günaydın kızlar güzel haberlerle geldim dün keseyi gördük çok şükür 7mm. Prolaktin sorun olmuyo hamile kalınca merak etmeyin. Sadece 1dostinex kullanarak hamile kaldım 2.yi kullanmadım belki bebişim vardır diye ve iyi ki kullanmamışım gerek yokmuş da.. Darısı sizlere dostinex kullanmaktan çekinmeyin derim ben

Merhaba arkadaşlar.. 6 aylık evliyim 4 aydır da gebelik için uğraşıyoruz ama her ay hüsran yaşıyorum.. Evlendikten sonra göğsümü çok sıkınca süte benzer bir akıntı farkettim. Bu süt hormonlarının fazlalığından mı kaynaklanıyor yani gebe kalamayacak mıyım ben içime dert düştü

Bana cevap verecek biri yok mu

Ne güzel cnm hadi hayırlısıyla devam inş.

Arkadaşlar nacizane tavsiyem lütfen hormon testlerinizi guvenilir merkezlerde ve aynı gün içinde 2 farklı yere yaptırın.
Referans değerleri aynı olduğu halde 3 yerde yaptırdım
Birinde yaklaşık 100 birinde 20 küsür birinde 16 çıktı prolaktinim.aynı gün içerisinde bu kdr farklı çıkmaması lazım,bazen kitler eski oluyormuş ondan kaynaklanıyormuş.

Kizlarr prolakyin yuksekligi adette azalma yapıyor mu 22 yasindayim kurtaj oldum kurtajdan 3.adetimden itibaren azalma meydana geldi yardimci olurmusuniz

Ayy canim senin bu mesajini okuyunca cok ümitlendim.. bebegin hayirli ugurlu olsun Allahim utandirmasin. Benimde prolaktinim 33.3 cikti dostinex kullanmaya basladim,dün 3üncu hapimi ictim. 1haftadir da tarlusal adet sokturucu ile adet olmaya calisiyordumki col sukur bugun oldum. Doktorumla beraber yumurta takibine basladim. Prolaktinim bu ay düşerse insallah bende senin gibi bu ay hamile kaliriiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…