- 26 Kasım 2015
- 57
- 20
- 38
- 39
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Normalde düzenliyse bu kadar gecikme prolaktinden olmayabilir bence. Hamile olmadığına eminmisin?ben de bu ay yumurtam catladigi ve hamile olmadığım halde adet olamadim 5 gün gecti ki normalde cok duzenlidir. prolaktinden supheleniyorum ben de. cumartesi doktora gidicem bakalim
Yok canim maalesef gorusemedim telefon baglamiyorlar sacmaliga bak.. Bugun de gidemem kar kis.. Yarina kaldi insallah bi sorun cikmazinşallah keşke, sen doktorla görüşebildin mi. prolaktin için ne dedi hamileyken de içecekmisin. bence keseyi görene kadar içirtecek. Acaba bu prolaktin progesteronu etkiliyormu ?
Stres yapmamaya calisiyorum kendiliginden duser belki.. Ya prolaktin yuksekliginden bisey olursa bebisime kendime cok kizarim son hapibda icseydim keske diye.. Napicam bilmiyoruminşallah keşke, sen doktorla görüşebildin mi. prolaktin için ne dedi hamileyken de içecekmisin. bence keseyi görene kadar içirtecek. Acaba bu prolaktin progesteronu etkiliyormu ?
Bazı yorumlarda doktorların keseyi görene kadar içtirdiklerini okumuştum seninki de bu yüzden veriyor sana bunu sanırım.Stres yapmamaya calisiyorum kendiliginden duser belki.. Ya prolaktin yuksekliginden bisey olursa bebisime kendime cok kizarim son hapibda icseydim keske diye.. Napicam bilmiyorum
klomen kullandım bu ay 2. yumurtam çatladıktan 12 gün sonra kanda baktirdim negatif çıktıNormalde düzenliyse bu kadar gecikme prolaktinden olmayabilir bence. Hamile olmadığına eminmisin?
Bazı yorumlarda doktorların keseyi görene kadar içtirdiklerini okumuştum seninki de bu yüzden veriyor sana bunu sanırım.
Ama bu süt hormonu ilaçlarının iki çeşitleri var bazıları hamileliğe etki etmiyor bazılarıda etki ediyor. O yüzden doktorlar keseyi görene kadar veriyorlar.
anladim canim yarin gidicem ya insallah gec kalmamisimdir.. Normalde yarin adet günüm..Bazı yorumlarda doktorların keseyi görene kadar içtirdiklerini okumuştum seninki de bu yüzden veriyor sana bunu sanırım.
Ama bu süt hormonu ilaçlarının iki çeşitleri var bazıları hamileliğe etki etmiyor bazılarıda etki ediyor. O yüzden doktorlar keseyi görene kadar veriyorlar.
hıımm klomen geciktiriyo diyo okudum sanırım ondan olabilir.klomen kullandım bu ay 2. yumurtam çatladıktan 12 gün sonra kanda baktirdim negatif çıktı
prolaktin yükseldiğinde vücutta belirtiler oluyor mu?
hmmm o tarz belirtilerim yok umarim prolaktin yükselmemiştirAteş basması , göğüslerde dolgunluk ve kilo artışı benim sıkıntılarım.
Canım naptın gittin mi doktora ne söyledi?anladim canim yarin gidicem ya insallah gec kalmamisimdir.. Normalde yarin adet günüm..
Yok canim bugun de tahlil verdm sonuca gore gidicem insallahCanım naptın gittin mi doktora ne söyledi?
Hadi inşallah iki katı olmuştur.
184 olmusHadi inşallah iki katı olmuştur.
Bugun adet günüm canim normaldeadetinin kaçınıncı günündesin şu an cnm?
Canim hayırlı evlat olur inş Rabbim kucağına almayi nasip etsinCanim b hcg 60 cikti cok şükür adete 2 gun varken... Hamileyim cok mutluyum insallah saglikli bi sekilde devam eder
Aminnnwooowwww ay darısı başımıza çok sevindim....
28.gün mü yani?Bugun adet günüm canim normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?