Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

ben de bu ay yumurtam catladigi ve hamile olmadığım halde adet olamadim 5 gün gecti ki normalde cok duzenlidir. prolaktinden supheleniyorum ben de. cumartesi doktora gidicem bakalim
Normalde düzenliyse bu kadar gecikme prolaktinden olmayabilir bence. Hamile olmadığına eminmisin?

inşallah keşke, sen doktorla görüşebildin mi. prolaktin için ne dedi hamileyken de içecekmisin. bence keseyi görene kadar içirtecek. Acaba bu prolaktin progesteronu etkiliyormu ?
Yok canim maalesef gorusemedim telefon baglamiyorlar sacmaliga bak.. Bugun de gidemem kar kis.. Yarina kaldi insallah bi sorun cikmaz

inşallah keşke, sen doktorla görüşebildin mi. prolaktin için ne dedi hamileyken de içecekmisin. bence keseyi görene kadar içirtecek. Acaba bu prolaktin progesteronu etkiliyormu ?
Stres yapmamaya calisiyorum kendiliginden duser belki.. Ya prolaktin yuksekliginden bisey olursa bebisime kendime cok kizarim son hapibda icseydim keske diye.. Napicam bilmiyorum

Stres yapmamaya calisiyorum kendiliginden duser belki.. Ya prolaktin yuksekliginden bisey olursa bebisime kendime cok kizarim son hapibda icseydim keske diye.. Napicam bilmiyorum
Bazı yorumlarda doktorların keseyi görene kadar içtirdiklerini okumuştum seninki de bu yüzden veriyor sana bunu sanırım.
Ama bu süt hormonu ilaçlarının iki çeşitleri var bazıları hamileliğe etki etmiyor bazılarıda etki ediyor. O yüzden doktorlar keseyi görene kadar veriyorlar.

anladim canim yarin gidicem ya insallah gec kalmamisimdir.. Normalde yarin adet günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…