E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bende yıllardan beri adet düzensizliğiyle mücadele ediyorum ilk regl olduğum zamandan şu zamana kadar sürekli düzensiz bir ara doğum kontrol hapı kullandım bıraktım yine aynı ama şanslıyımki hapı bıraktıktan sonraki ay hemen hamıle kaldım şans tabıkı
Bende artık bu düzensizliğe son vermek için doktora gittim şimdi doktorum bir sürü tahlil verdi bende bunları hastanede yaptırdım fakat bir 11 gün sonra tekrar gel TSH VE FSH testi yapılcak dendi doktor sonuçlarıma baktı normal değerler diyor eee peki ben neden 4 ayda 5 ayda bir adet oluyorum dedim ama yok bi sonuç bana şimdilik progynova bide pri-dit diye 2 tane ilaç verdi bunları kullan tekrar gel dedi yani böyle bilmıyorum ne olcak
arkadaşar adet düzensili*ği için doktora gitdim doktor sit hormonun fazla dedi sahte loğusalık var dedi ve tatlil prl tatlili yaptı ve benim prolaktin tahlilim çok yüksek çıktı 148.77 enfazla 25.0 olması gerekiyo ve doktor beyin emarı istedi bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazarlarsa çok sevinirim korkuyorumda :çok üzgünüm:biraz acaba kötü bişey varmı diye sizin başınıza böyle bişey geldimi yada etrafınızda şimdiden teşekkür ederim herkezea.s.a.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?