prolaktin tahlili yüksek çıkan varmı bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belki olabilir morboncuk bide bişey sorucam ben dr. verdiği ilaçlar kilo aldırıyo dediler kilo aldırıyomu merak ediyorumda inşallah benimde düzelir herkesinkide düzelir amiinn

arkadaslar bu prolaktinuin dusmesi icin dogal bir ilac yok mu? bitkisel tedavi.

ben 5 ay önce göğsümden süt geliyo diye doktora gittim tabi daha önce kk sayesinde bilgiliydim bu konuda 1 ay dostinex kullandım bu seferde çok düştü bende çok fena sivilcelenme baş dönmesi halsizlik yaptı doktor 3 ay sonra gel demişti testi tekrarlayalım bu gün gittim normal sınırlar içinde 18 çıktı çok sevindim ama nedense prolaktinim yüksekken olan şikayetlerim var güğüslerim şişti hassas sanki yine uçlarında süt birikiyo anlamadım yani acaba diyorum yumurtlama dönemindeyim ondan mı

belki olabilir morboncuk bide bişey sorucam ben dr. verdiği ilaçlar kilo aldırıyo dediler kilo aldırıyomu merak ediyorumda inşallah benimde düzelir herkesinkide düzelir amiinn

marhaba arkadaşım benimde prolaktinim ilk tedaviye başladığımda baya yüksekti ilaçla normale döndü sık sık tahlil yaptırıyorum hep normal ama ğöğsümden hala süt geliyor maalesef 4 yıldır kesilmedi. ilaçlar ilk başta baya ağır geldi bana baş dönmesi halsizlik yaptı bu arada bayada kilo aldım iştahımı kontrol altına alamadım inşallah senin de sonuçların normale döner ben her seferinde doktora soruyorum ğöğsümden süt gelmesi hamile kalmama engelmi diye doktarların hepsi engel olmadığını söylüyorlar rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Dostinex bende hiç yan etki yapmadı, ama benim prolaktinimi geç düşürdü öyle 1-2 haftada düşmedi, 4 ayda anca düştü benimkisi inatçı prl miş. Birde prolaktininiz yüksekse ilaçla düşer evet ama, 1-2 ay içinde tekrar çıkar söyliyim...Ben gebelikten sonra gene başlıcam kullanmaya..Tümörümü büyütüyor prl...

Arkadaşlar. Doktor benden adetimin 3. günü bir sürü tahlil istedi. Yarın 3.günü ve devlet hastaneleri Pazar günü tahlil yapar mı sizce? Bu tahlilleri illa ki adetin 3.günü mü yaptırmak gerekiyo.

Pazar günleri devlet hastaneleri kan tahlilleri yapar mı? bilen varmı acaba

canım bu tahlilleri adetinin 2. yada 3. günü yaptır. bende dün yaptırdım diğer günler olmuyor maalesef. devlet hastanelerini bilmiyorum da . ben özelde 4 hormon testini 58 ytl ye yaptırdım. ama hafta sonu açıktır diye umuyorum. yanı aslında zamanın varsa bu gunde yaptırabılırdın.

arkadaşım benimde senin gibi çok yüksek çıkmıştı bir sene boyunca parlodel adında bir ilaç var süt bezi hormonu için ilk bir hafta gece yatmadan yarım saat önce yarım yarım kullanıyorsun bir haftadan sonra 1 er ta ne aynı saatte gece alıyorsun ve doktorun ilacı kes diyene kadar da devam merak etme düzene giriyor üzme kendini inşallah allah yardımcımız olur

teşekkür ederim saol bide bişey sorucam bu ilaçlar insana kilo aldırıyomu merak ediyorum bana diyolar .ok kilo alıcaksın nasıl psikolojim bozuluyo varya of çok sıkıldım 166 boyum 55 kiloyum ama işte normalim ve kilo almak hiç istemiyorum

bnde 15 yşndaım hadda bu konu hakkında konu açmıştım. bn kesin aileme söleib gidicem dooktora yaş ilerleince herşey daa zor oluomuş valla...bnmde ilq reqlimi 13 yaşında oldum ikiciyi 14 yaşın sonlarında 1 sene fln geçmişti yani.şimdi 15 yaşına gireli 3 ay fln oldu ama hala olmadım.(ayrıca adet olmuodum ama kahverenkli pıhtılar geliodu.. şimdi sorunu olanlar sizinde ilk regl olduunuzda böle mi oluodu???ya da bu normal mi yane bi süre sonra düzene girermi acaba?? ltven bni bilgilendirirmisiniz?? ...

Bende yaklaşık 10 senedir prolaktinle uğraşıyorum göğüslerimin ikisindende süt geliyor ilaç kullanıp prolaktinim düşse dahi,3 yıl önce parlodel kullandım 6 ay kadar fakat parlodel bende acayip kilo yaptı düşün 45 kilo iken 54 e çıkmıştım neyseki gerçek kiloma döndüm ,parlodel sonrası 2 sene kadar prolaktinim hep normal sınırlarda kaldı,fakat 2 ay önce tekrar çıktı üst sınır 25 benim 51 çıktı,zaten anladım çıktığını acayip göğüs ağrısı oluyor birde sinirli oluyorum ben,cinsel isteksizlik bile yapıomuş..Gergin zamanlarda çıkıyomuş bide,dr'um pko olduğum için prolaktinimin yüksek olmasının normal olduğunun söylüyor 2 aydır haftada 1 yarım doz dostinex kullanıyorum şimdi..

Cnm bencede bir dr'a gitmelisin durumun normal gibi gelmedi bana,sonra birgün evlenip çocuk sahibi olmak istediğinde benim gibi uğraşır durursun:1no2:

slm hatunlar ben -2005 yılında adet düzensizliği ve son 3 ay hiç adet olamama şikayti ile kadın doğuma gittim ve hormon testi yapıldı prolaktin ( süt hormonu ) 329 çıktı normalde en yüksegi 29 sonra beyin cerrahına ve mr çekilde ve beynimde hipofiz bezimde iyi huylu tümör çıktı bu tümör aşırı prolaktin salgılayarak adet dengesini bozuyor ben ankara araştırma hastanesinde 5 yıl kadar anlamsız bir tedavi gördüm ilaç tedavisi hatta benim tümörüm kanamalı bir tümördü ve kanayan tümöre ilaç devam etmek çok tehlikeli sonuçlar doğurabiliyormuş neyse uzatmıyım sonra dostinex diye bir ilacı 5 yıl kullandım en yüksek doza kadar ama düşen en küçük seviye 78 130 falan dı ilaç fayda etmiyordu ve ameliyat dediler araştırdım
hacetepe mustafa doç berker beyin cerrahı mükemmel bir insan cerrah zaten açık ameliyat değil burundan girdiler ve aldılar kolay bir ameliyat dikişsiz ve 4 . günde ayağa kalkıyırsunuz korkmayın sakın eğer adet düzensizliğiniz varsa ve doktora gittiğinizde hormona bakılmadan doğum kontrol ilacı verip düzeltmeye çalışıyorlar ama bu durumda tümör varsa doğum kontrol hapı çok daha tehlikeli o yüzden sürekli tsh ve prolaktin hormonlarınıza baktırın allah tüm hastalara acil şifalar vesin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…