E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
belki olabilir morboncuk bide bişey sorucam ben dr. verdiği ilaçlar kilo aldırıyo dediler kilo aldırıyomu merak ediyorumda inşallah benimde düzelir herkesinkide düzelir amiinn
bnde 15 yşndaım hadda bu konu hakkında konu açmıştım. bn kesin aileme söleib gidicem dooktora yaş ilerleince herşey daa zor oluomuş valla...bnmde ilq reqlimi 13 yaşında oldum ikiciyi 14 yaşın sonlarında 1 sene fln geçmişti yani.şimdi 15 yaşına gireli 3 ay fln oldu ama hala olmadım.(ayrıca adet olmuodum ama kahverenkli pıhtılar geliodu..şimdi sorunu olanlar sizinde ilk regl olduunuzda böle mi oluodu???ya da bu normal mi yane bi süre sonra düzene girermi acaba?? ltven bni bilgilendirirmisiniz?? ...
arkadaşlar benimde prolaktinim 40 larda çıkıyordu.çekilen emarda da hipofiz bezinde 3.5mm lik bir adenom tespit edildi.dostinex veya parlodel diye iki ilaç var prolaktini dengeleyici.bunlardan bir tanesini veriyorlar.eğer hipofizde çıkan adenom (iyi huylu tümör) 1cm nin altındaysa ameliyata gerek kalmıyor.endokrinoloji veya kadın doğum doktoru kontrolünde prolaktininizi dengede tutuyorsunuz.zaten büyüme ihtimali de düşükmüş.yani büyüyenler de var tabi ama nadir oluyormuş.prolaktin yüksek oldukça gebe kalmaya engel teşkil ediyor fakat tedavisi zor bir şey değil.bir iki ay bu ilaçlar kullanıldığında düşüyor zaten.benim de birçok arkadaşım bu şekilde hamile kaldı.
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?