canim elimizdende bisey gelmiyo,mecbur onlarin dediklerini yapiyoruz..
ben bu sefer hicbisey sormadimm,sunu yapsak filanda demedim..
kendi klomen vermis haberim bile yok,cuma günü ögrendim :))
catlatma ignesi yapalim dedi..evet insallah birde kistim olmaz ya vallahi(
mrb canim, prolaktinim 35 benimde...ben yurtdisinda yasiyorum ve doktorum labarator üst siniri ,ilaca gerek yok , ilacsiz düsse daha iyi dedi..ben ille yazin deyince yazdi ilac..cevremdekilerde kullanma ozaman dedi almadim yani...trden hayit tohumu aldim onu iciyorum insallah faydasini görrüm..
ha bide trde tekrar prl testi yaptirdim 34.98 cikdi..testi okuyan doktor 25 in altinda olmasi lazim kolay gebelik icin dedi...
benim de rpl. 70 çıktı dr parlodel verdi içince tansiyonum tavan yaptı bayıldım çok korkunçtu terledim kör oldum resmen ilacı bıraktım ama bebek istiyorum tek başına hayıt işe yarar mı ki? deneyen varsa lütfen yazsın o hapı tekrar içmek istemiyorum
hayıt otu aldım internette bazı yerlerde hayıt otunun prolaktin i yükselttigini söylemiş, hayıt otu prolaktini yükseltirmi düşürür mü? prolaktin yüksekliği var ve bebek ıstıyorum sizce hayıt otu kullanmaya başlamalımıyım ???
Benim prolaktin 25 çıkmıştı ama Dr nroprolac diye bir ilaç verdi ilaç bitmek üzere bende hayit otuna başlamayı düşünüyorum inşallah hepimize şifa olurSelam bendede prolaktin yuksek(31) ama ilaca gerek yokmus gebelige engel degilmis ayrica hashimoto tiroid hastsiyim o yuzden pro. hafif yuksek olabilirmis. Hayit tohumunu bugun kullanmaha basladim hormon dengesi ve pro. dusurucu olarak okudum ben hep.. Tadi hafif papatya cayina mi benziyor banami oyle geldi kizlar
Benim prolaktin 25 çıkmıştı ama Dr nroprolac diye bir ilaç verdi ilaç bitmek üzere bende hayit otuna başlamayı düşünüyorum inşallah hepimize şifa olur
Selam bendede prolaktin yuksek(31) ama ilaca gerek yokmus gebelige engel degilmis ayrica hashimoto tiroid hastsiyim o yuzden pro. hafif yuksek olabilirmis. Hayit tohumunu bugun kullanmaha basladim hormon dengesi ve pro. dusurucu olarak okudum ben hep.. Tadi hafif papatya cayina mi benziyor banami oyle geldi kizlar
Merhaba yazını görünce yazmak istedim.Benimde prolaktinim 25.8 çıkmıştı ilaç vermedi doktor.Ama üst sınır 25 miş.Bazı doktorlarda öyle söylüyor.Gebe kalmaya engel bi hormon üstelik.Boşa vakit mi kaybediyoruz acaba hiç bilmiyorum.
Ayni sonuclarla baska doktora gittim dostinex verdi 2 tane var yarim icicekmisim haftada 1 gun bence sende doktor degistir canim cunku heryerde gebelige engel diyo ama kimi ilac vermiyo neye dayanarak bilmiuorum ve buarada stres yukselmesine en buyuk sebebmis
canım 3 doktora daha sordum onlarda gerek yok dediler,ilaç kullanıcak kadar yüksek değil ama sınırda dediler.üstelik geçen yıl yaptırmıştım.tekrarla diye birşey demedi bana acaba tekrardan testi yaptırsam mı?Ayrıca çok stresli ve herşeyi kafaya takan bi yapım var.İnşallah etki etmemiştir.
Sende ayni bendensin vallahi hersey kafamda biseyide unutmuyorum .. tekrarlat testi canim bence
canım gerek kalmadı 5 haftalık hamileyim çok şükür.Doktorum düşük riskine karşı hemen ilaca ve iğneye başlattı.Allahın izniyle bu kez bşy olmicak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canim benim banada dua et benimde beta hcg degerim ctesi 7,42 cikti dun 12 cikti yukselme az diye supheli dedi doktor.. reglimde 3 gun gecikti insallah ben hamileyimdir kimyasal yada dis gebelikten cok korkuyorum dogru duzgun sevinemedim bile .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
amin canım inşallah.Bende bugün gittim keseyi gördük bakalım ama kanaman olabilir,korkma dedi.yinede moralim bozuldu.daha önce düşüklerim olduğu için bende çok korkuyorum.dua etmekten başka bşy yapamıyoruz işte.Allahım bize hayırlısını versin inşallah.
Off benimde 12,12 ydi en son pazrtsi bugun 14 olmus cok dusuk ilerliyo kanaman olabilir dusuk yapabilirsin dis gebelik olabilir vs ne kadar kotu sey varsa dedi yanicok uzuluyorum ama Allah tan umit kesilmez herseye can veren Yuce Rabbim senin bebeginede saglik versin insallah tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?