prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

benim yazdıklarımı önemsemiyorsunuz ama inanın buna gereksiz bir caba içindesiniz.. stres yapmadan ödev şeklinde ilişkide bulunmadan ve bu düşük degerlerinizi kafanıza takmadan bebek çalışmalarınıza devam etseniz gebe kalırsınız..
ya benim gibi prolaktininiz 100 olsa camdan aşagıya atacaksınız herhalde kendinizi...
ben birde 4 seneden beri bebek bekliyorum allahım ben cok mu sabırlıyım ne

ya önemsemiyor degiliz champagneshimmer ,neden öyle yapalimki...
sadece isteklerimizi dile getiriyoruz burasida onun icin var degilmi ama !
tamam zaten ilac kullanmiyorum ,kendiliginden düsmesini bekliyorum.

sen saniyosun heralde bunlar bütün gün ah vah görüyomusun prolaktin yüksek,bebek yok kafami hangi duvarlara vursammi diyoruz biz..ama yok herkes isinde gücünde yani !!!burda yeri geliyor sohbet ediyos.

senide anliyorum, senin prolaktin yüksek oldugu icin ve bizim degerlerde düsük oldugu icin kendi kendimize evham yaptimizi saniyosun..önemseyipde dahada yükseltmeyin demek istiyosun.ciddi anlamda tesekkür ederim sana o yüzden..

yok burasi bir paylasma alani,bakiyoruz yorum yazan olmussa bizde yaziyoruz kendi icimizden gecenleri..bu hayatimizi cok etkileyen bir sey degil ,hayatimiz tüm kosusturmasiyla devam ediyor cünkü :)))

Günaydın arkadaşlar, Estalra canım yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum ne kadarda güzel özetlemişsin yüreğine sağlık. Dr umu sormuşsun tatlım, dr umdan memnunum aslında gayette ilgili yani olması gerekeni yaptığını düşünüyorum en azından. Eşimin bildiği bi dr var tüp bebek uzmanıymış , bu konuda da hem deneyimli hemde başarılıymış, eşim geliş gediş benim durumumu anlatıyormuş ona , oda demişki bide ben göreyim , O yüzden bu sefer ona gideyim diyorum, birde başka dr baksın istiyorum sadece, birde eşim için de spermiogram testi yapılacak . Evet oruçlu oruçlu muayene olmaz sanırım yani alttan olunca :1ninca: bende o kadar kararsın kaldım ki adet olunca mı gideyim , yoksa cuma, pazartesi falan mı diye

kızlar sadece prolaktin yüksekliğine değil,lh hormonu yüksekliğinede çok iyi geliyor hayıt tohumu,ben memnun kaldım:)

:1hug: sende sagol canimmm..
ha ne güzel valla ,iyi olur tabi ,oda bakar oda belki baska bir yorum yapar ...
cidden bende onu düsünüp duruyorum,doktor orucu dinlemez kontrol etcem der delikafadulden inallah gerek kalmazzz sekerim ramazanda kontrole gitmeye :Saruboceq:
bence ara bir sor,danis bakalim doktor ne dicek..benimki adet olunca gel dedi ,demekki bide adetliyken bakcakk:1no2:kafamçokkarıştı

Canım bende senin gibi düşündüm , adetliyken insan daha kötü oluyor ya hadi şimdiki dr bayandı , bu gitmek istediğim ise bay, hem adetli :1ninca:dr eğer müsaitse oruç başlamadan gideceğim artık, canım ya hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

vallla cüvcüvler öle bi yazıp ciziyorsunuz ki evet bütün gun ah vah diyorlar sanıyor insan..
prl niz yüksek degil bu yuzden bebeginiz gelmiyor olamaz...
bebek gelmemesinin tek engeli bizlerin ohhh diyip kafamıza takmadan sagımızı solumuzu kurcalamadan çalışsak bebegimiz zort diye gelecek...
doktorlar 1 sene bekleyin der neden : hormonlar karı koca ilişkisine alışsın tensel temas olayına vucut alışsın bünye kendini hazırlasın herşeye diye...
yani gelmiyor olmıuyor deli olucam neden diye diye sipermenler kacıyor yumurtalarınızdan..

evet doktorumdan çok memnumum baya iyi araştırıp bulduk
şeker riski var eğer diet yapmazsam erken yaşta çıkarmış (genetik olarakta taşıyorum)
evet şu an beklemekteyim hayıtla devam edeceğim
doktor belkide gebelik diye bir acelem olmadığı için beklemeyi ve takip etmeyi düşündü
ben henüz bebek düşünmüyorum
ama ilerde kesinlikle!!!=)
şimdiden takipleri boş bırakmamak lazım
gebe kalmaya çalışanlarada bol şanslar ve sağlıklı bebişler!! =)

Günaydın kızlarr, Ssenaacım merak ettim canım kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisin, bebiş düşünmüyormuşsun ya merak ettim bendebilmiyorumkismile , inşallah prolaktinin düşer seninde , bizlere de bol şanslar dilemişsin , çok teşekkür ederim tatlım , inşallah nazlı bebişlerimiz gelir

ESTALRA nasilsinn .gorusemiyoruz . doktora gittim cuma gunu dedimki ya kanallarim tikaliysa o da dediki o en son care olarak tedaviye bakacaz dedii sabret dedii -beni delirtiyor doktor. bide nasilmis biliyomusun bana murekkep renginde sivi verecekler alttan ve bayiltarak gobek deliginden bir aletle bakacaklarmis .sen hic boyle bisey duydun muu:uhm:

Canım kanallara bakarken mi alttan ve bayıltarak bakacaklarmış bilmiyorumkismile hiç duymamıştım canım , dr un ne diyor bi sorun yokmu dedi ?

Estalra canım nerelerdesin ?

yok canim duymadim hic cevremde,sadece burdan okuduklarim rahim filmi diyolardi..
ama burdakilerin cogu bayiltmadan cektirildigi icin cok agrili geciyo diyolardii..
yine narkozla yapiyomus senin doktor , rahim filminden sonra tüpler acilirmis heralde

smallangell burdayim canimmm,sende girmiyosun pek,,:)kaydirigubbakcemile3

Canım zaman buldukça girmeye çalışıyorum , nasılsın nelerr yapıyosun , ben dr a gidemedim :1ninca: Eşim dedesini götürdü bugün öyle olunca kaldı , bende adet olursam gideyim diyorum artık ne yapayım alışacagız drlara :1ninca: kisti merak ediyorum bende ya , birde kafam çok karıştı kimi kullansaydın hapı diyor kimi kendiliğinden gider diyor , sanırım bünyeye göre. Kaç günün kaldı senin ? 5gün falan kaldı sanırım dimi senin ?

Kızlar bu rahim filmi nasıl bişey de bayıltma falan oluyor ya :bbo:Birde dr hangi dönemde karar veriyor yani ? Tüplerin açık olup olmadığına mı bakacaklar , e o zaman alttan ultrasonla da belli olmuyor mu ?

iyiyim canim,yook kizz adet günüm geldi catti ,onu bekliyorum iste bugünn..
ay canim keske kismet olsaydida gitseydin, ben hemen yarina termin aldim acilen ramazan kapiya dayandi ya..adet olsamda olmasamda yarin gidiyorum yaniiii :)

kız ne zaman geldi sanki aramızda 3 gün vardı diye hatırlıyorum da benimde 8 gün var , gitsem iyiydi canımda olmadı artık ya , adet olunca gideceğim mecburen , ohh iyi olmuş cnım yarın git bakalım ne diyecek drun ha birde test sonuçlarına bakacaksın dimi ? senin dr adet olunca gel demişti ya dimi

evet canim progestoran sonuclarini söylücek yarin insallah
hee kizz demistim ya döngüm cok uzun degil diye, bakalim gelcekmi kirmizilar :)))

evet canim artik adet olursan gidersin ( umarim olmazsinda :kedi: )
buarada tüplere bakmak hakkinda bilgim yok sadece yukarda yazdigim gibi burdan okuduklarim ravzanur yaptirirsa ögreniriiz ondan ki insallah onunda ihtiyaci kalmaz !!!
belli bir sebeb olmadan hala hamile kalinamiyosa ,heralde ona basvuruyolardir diye düsünüyorum

Anladım tatlım evet adet döngün senin uzun değildi ,kendimle karıştırdım seni sırnaşık şey, aman inşallah gerek kalmaz da hepimiz hamiş oluruz, yarın ögren bakalım , Evet kızmızılarımız gelmesin bebişlerimiz gelsin.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…