- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
Günaydın arkadaşlar, Estalra canım yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum ne kadarda güzel özetlemişsin yüreğine sağlık. Dr umu sormuşsun tatlım, dr umdan memnunum aslında gayette ilgili yani olması gerekeni yaptığını düşünüyorum en azından. Eşimin bildiği bi dr var tüp bebek uzmanıymış , bu konuda da hem deneyimli hemde başarılıymış, eşim geliş gediş benim durumumu anlatıyormuş ona , oda demişki bide ben göreyim , O yüzden bu sefer ona gideyim diyorum, birde başka dr baksın istiyorum sadece, birde eşim için de spermiogram testi yapılacak . Evet oruçlu oruçlu muayene olmaz sanırım yani alttan olunca :1ninca: bende o kadar kararsın kaldım ki adet olunca mı gideyim , yoksa cuma, pazartesi falan mı diye
:1hug: sende sagol canimmm..
ha ne güzel valla ,iyi olur tabi ,oda bakar oda belki baska bir yorum yapar ...
cidden bende onu düsünüp duruyorum,doktor orucu dinlemez kontrol etcem derdelikafadulden inallah gerek kalmazzz sekerim ramazanda kontrole gitmeye :Saruboceq:
bence ara bir sor,danis bakalim doktor ne dicek..benimki adet olunca gel dedi ,demekki bide adetliyken bakcakk:1no2:kafamçokkarıştı
kist agrı yapmazcook büyük olacak mandalina kadar mesela ve ilişki sırasında agrı yapar..
ama normal ebatlard her kadın bazen farkında olmadan kisti olur ama adeti ile atar onu... hee atamassan cogalır veya büyürse o zaman pco lusun demek olur.. polikistik over sendromu yane..
şimdi siz hala prolaktin için caba sarf ediyorsunuz ama boşuna başınıza iş alacaksınız..
raznavurseninde degeerin iyi ilaç kullanmasan her an gebe kalabilirsin.. zaten 40 da cok büyük bir deger degil...
sena prolaktin kendi kendine düşük degerdeyse ki seninki de ölleeee abartılacak bir durumda degil. ki görünen o ki degerlerine takip yapmış doktorun ve doktorunu da degiştirme cok güzel bir doktor bulmuş zort diye ilaç vermemiş sanakendi kendine degerin düşüyor.. stres yapma şeker ihtimalin varsa güzel diyetini yap hopp gebesin
evet doktorumdan çok memnumum baya iyi araştırıp bulduk
şeker riski var eğer diet yapmazsam erken yaşta çıkarmış (genetik olarakta taşıyorum)
evet şu an beklemekteyim hayıtla devam edeceğim
doktor belkide gebelik diye bir acelem olmadığı için beklemeyi ve takip etmeyi düşündü
ben henüz bebek düşünmüyorum
ama ilerde kesinlikle!!!=)
şimdiden takipleri boş bırakmamak lazım
gebe kalmaya çalışanlarada bol şanslar ve sağlıklı bebişler!! =)
ESTALRA nasilsinn .gorusemiyoruz . doktora gittim cuma gunu dedimki ya kanallarim tikaliysa o da dediki o en son care olarak tedaviye bakacaz dedii sabret dedii -beni delirtiyor doktor. bide nasilmis biliyomusun bana murekkep renginde sivi verecekler alttan ve bayiltarak gobek deliginden bir aletle bakacaklarmis .sen hic boyle bisey duydun muu:uhm:
ESTALRA nasilsinn .gorusemiyoruz . doktora gittim cuma gunu dedimki ya kanallarim tikaliysa o da dediki o en son care olarak tedaviye bakacaz dedii sabret dedii -beni delirtiyor doktor. bide nasilmis biliyomusun bana murekkep renginde sivi verecekler alttan ve bayiltarak gobek deliginden bir aletle bakacaklarmis .sen hic boyle bisey duydun muu:uhm:
smallangell burdayim canimmm,sende girmiyosun pek,,:)kaydirigubbakcemile3
yok canim duymadim hic cevremde,sadece burdan okuduklarim rahim filmi diyolardi..
ama burdakilerin cogu bayiltmadan cektirildigi icin cok agrili geciyo diyolardii..
yine narkozla yapiyomus senin doktor , rahim filminden sonra tüpler acilirmis heralde
Canım zaman buldukça girmeye çalışıyorum , nasılsın nelerr yapıyosun , ben dr a gidemedim :1ninca: Eşim dedesini götürdü bugün öyle olunca kaldı , bende adet olursam gideyim diyorum artık ne yapayım alışacagız drlara :1ninca: kisti merak ediyorum bende ya , birde kafam çok karıştı kimi kullansaydın hapı diyor kimi kendiliğinden gider diyor , sanırım bünyeye göre. Kaç günün kaldı senin ? 5gün falan kaldı sanırım dimi senin ?
evet canim progestoran sonuclarini söylücek yarin insallah
hee kizz demistim ya döngüm cok uzun degil diye, bakalim gelcekmi kirmizilar :)))
evet canim artik adet olursan gidersin ( umarim olmazsinda :kedi: )
buarada tüplere bakmak hakkinda bilgim yok sadece yukarda yazdigim gibi burdan okuduklarim ravzanur yaptirirsa ögreniriiz ondan ki insallah onunda ihtiyaci kalmaz !!!
belli bir sebeb olmadan hala hamile kalinamiyosa ,heralde ona basvuruyolardir diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?