geldimm canimm :) misafirim gelicekde temizlik filan onlarla ugrasiyorum sen napiyorsun tatlim durumlar nasilll ?
Ooo kolay gelsin canım, bende ne yapayım bildiğin gibi, zor da olsa çalışmalar çapıyoruz koçişleŞeniz. Canım bak diğer topiklerden edindiğim bilgiyle sana öneride bulunayım. Başka dr a gidersen ve klomen vs. verirse, yumurtlama gününü sakın kocişine söyleme. O bilmesin ama çalışın istediğiniz için yapın yani... Benim yaşadıklarımı yaşama yoksa geceniz de kötü geçiyor benneyaptımki. Ödev yerine koyuyoruz çünkü, bu durum bende oldu sanıyordum ama değilmiş, çoğu klomen kullananların başına geliyormuş, baştan söyliyim dedim sana .Mesela dün dedimki kocişe yumurtlama dönemim bitti, istediğimiz için olsun eğer istersek dedim . Gerçekten de işe yaradı bilmiyorumkismile. Allahtan ümit kesilmez bizde bir gün anne olacağız, bizim bebişler fazla nazlılar sadece
sagol tatlim :)
evet ya ben ovulasyon testiyle o stresi yasadim , bide klomen ,catlatma ignesi vs dahada stres eder insani...dikkate alicam tesekkürlerrkaydirigubbakcemile5
insallah en kisa zamanda umutlarimiz fazla kirilmadan bizi cook bekletmeden gelir meleklerimiz..sadece bize degil tüm isteyenlere insallahh
allahim hayirli zamanda ,hayirli saglikli evlatlar versin hepimizeeee:Saruboceq:
canim buarada ben merak ediyorum bu catlatma ignesi nasil bisey normal koldan filan vurulan igneler gibimi ,agri yapiyormu ?
Canım çatlatma iğnesi incecik bir iğne, koldan yaptılar bana. Bende korktum acır diye ama çok hafif bi acı oldu. Sonucu bende merak ediyorum tatlım ya. Ama pek ümitlide değilim ben çok stres yaptım.Bizler tedavimiz oluyor e yumurtluyoruzda kesin olur diye şartlandırıyoruz. Ama vakti saati gelmemişse ne gelir elimizden. Tedavim olunca daha çok rahatladım ama . Amin canım amin Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Benim eşim tek çocuk birde , görsen kayınbabam falan çocuk hastası sokakta çocuk görse sevmeye başlıyor, helede kız çocuklarınıbenneyaptımki. Onları öyle görünce torunları olsun istiyorum :Saruboceq: Eşim ve bende öyle çok seviyoruz ya birde arkadaşlarımızın da bebişleri olmaya başladı, bizimki ne zaman olacak diye soruyoruz birbirimize.
İsmin değişmiş tatlım, hayırlı olsun :). İnşallah canım inşallah Allahım boşa çıkartmaz emeklerimizi. İnşallah çatlatma iğnesine gerek duymadan hamiş kalırsın canım. Sanırım yumurta kendiliğinden çatlayamadığı zaman veriyor drlar, seninki hemen çatlayacak gibiyse sana belki vermez bile.
canim bu alman doktorlar hicbir halttan anlamiyolarr..sagol canim evet böyle daha iyi oldu nickim :)))
ya aslinda merak ettigim okadar cok sey varki , prolaktin yüksekliginde yumurta olusmaz diyordu benim doktor ama ben bi kere adetin 14.günü gitmisdim 2 cm olmus yumurtan demisdi ! eee hani yumurta olusmuyordu dedim buseferde saglikli catlamiyor dedi ..saglikli catlamamak ne demek diyede sormak aklima gelmedi..
bakalim bu ay olmazsa doktor buldum iyi bitane arkadaslar tavsiye etti , cook sey sorucam cook :))) ( ama insallah gerek kalmazz kaydirigubbakcemile3)
insallah tatlim ,umarim ikimizde ayni anda güzel haberler veririz :))
buarada senin kacinci günün
sagol canim evet böyle daha iyi oldu nickim :)))
ya aslinda merak ettigim okadar cok sey varki , prolaktin yüksekliginde yumurta olusmaz diyordu benim doktor ama ben bi kere adetin 14.günü gitmisdim 2 cm olmus yumurtan demisdi ! eee hani yumurta olusmuyordu dedim buseferde saglikli catlamiyor dedi ..saglikli catlamamak ne demek diyede sormak aklima gelmedi..
bakalim bu ay olmazsa doktor buldum iyi bitane arkadaslar tavsiye etti , cook sey sorucam cook :))) ( ama insallah gerek kalmazz kaydirigubbakcemile3)
insallah tatlim ,umarim ikimizde ayni anda güzel haberler veririz :))
buarada senin kacinci günün
selam kimseye akıl verme cabası içinde degilim. ama kızlar valla sizin prolaktinizde acayip bir dengesizlik yok. bu sebeble klomen vs.. kullanmanıza büyük ihtimalle gerek yok. başınıza iş alacaksınız..
klomen vb. ilaçları vucutta kansere sebebiyet veren bir ilaçtır. bütün hormon ilacları.
gözünüzü korkutmak istemorum ama catlatma ignesi ile catlamayan bir cok yumurtan olursa birde kistlerinle ugaşmak zorunda kalırsın. ama sen turp gibi saglıklı bir kadınsın kendinle ugraşıyorsun.
kafanıza vurmak degil bildiklerimi paylaşmak isityorum.
daha sürekli girdigim topicde klomen ve iğne yapılan ark. 3 günden beri hastanede. e o bebegin olacak yumurtalaın büyüyecek heh olduu bir sürü kist ve asitli sıvı birikmesi.
hoş degil.
estaral benim ark. köln üni. hast. oradan da mezun oldu . doktor oldu. bana hep güzel şeyler tavsiye ediyor.
orada 5 tane dogum yapan ark. var. onlar memnunalmanyadan
evet serpil yumurta kanserine sebebiyet veriyor.
allah korusun bebek olacak diye canımızdan olmayalım...
bir de şunu düşünün emziren bir kadın dogumdan 1 yıl sonra gebe kalabiliyor. emzirirken hemde.. düşük prolaktin için ilaca gerek yok. 1 sene içinde muhakkak olur.
keşke hayıt ile düşecek seviyede olsa benim ki
hayıt cayı degil kazanına düşsem hemen düşmez
ilaç almak zorundayım maalesef..
allahtan ümit kesilmez dogru da benim ki ilacsız düşmez
sizin prl degerleriniz cok düşük. almanyadaki gittigin doktor dogru hareket etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?