Dostinex kullanıyordum bebek düşününce bırakayım dedim 97 ye yükselmiş , 38 di oysa en son tahlilde ilacı bırakınca o ay yükselmiş hemen şimdi tekrardan başladım ilacaİlaç kullanmıyormusunuz ilaçla düzeliyor benim de vardı ilaç içince düzelmişti
Ben de aslanpençesi alayım başlayayım inşeAllah , bu arada evli misiniz bebek düşünüyor musunuzMerhaba benim de var hap + aslanpençesi ne basladim
Bebek için başladım zaten .Bende hiç belirti yok yüksekliğine dair sizin kaç benimki 83ciktiBen de aslanpençesi alayım başlayayım inşeAllah , bu arada evli misiniz bebek düşünüyor musunuz
97 çıkmıstı ilaca geri başladım ilaç içmeyince geri yükseliyorBebek için başladım zaten .Bende hiç belirti yok yüksekliğine dair sizin kaç benimki 83cikti
8 li kullanıyorum.ilaç içmezsem geri yükseliyor sürekli içmemiz lazım 2.5 yıl bırakmamak lazım bencehap kaçlı kullandınız. .benim bi ara yükselmişti 2 li tablet verdi doktor düşmedi . Tekrar gittim 8 li tablet verdi 1 ay kullandım 1 yıl idare etmişti şimdi tekrarladı . Neden neden diyorum bıktım artık bebek düşünüyorum
Arkadaşlar kesinlikle stresten uzak durun düşüyorMerhaba hanımlar prolaktin yüksekliğim var 1.5 yıllık evliyim gebe kalmak istiyorum faydasını gördüğünüz şeyleri yazar mısınız ? Bu konuyla ilgili tüm prolaktin yüksekliği olanlar bir telegram grubu mu açsak ?
Bendede aynisi var bu ay ilac +testere disli yaptim bakalim pazartesi gidecem97 çıkmıstı ilaca geri başladım ilaç içmeyince geri yükseliyor
Annemle ,kaynanamla konusmamam lazim.Akrabalara selam dahi vermemem lazim.Sinav islerim var ek olarak onlari da salip kitap yuzu acmamam ,sokaga cikmamam lazimArkadaşlar kesinlikle stresten uzak durun düşüyor
Rabbim bize de nasip eder insallah bende alayim hayit kurunden o kadra caresizim kiMerhaba kızlar bende pcos ve prolaktim yüksekliği var. İlk prolaktin yüksekliği öğrendiğimde doktorum dostinex verdi onunla düştü hamile de kaldım peşine ama malesef dış gebelikmiş ameliyatla sol tüpüm alındı. 3 ay korundum sonra tüm tahlillerimi yaptırdım bir türlü yumurtlamam olmuyordu meğer yine prolaktinim yükselmiş. Bu sefer ilaç kullanmak yerine bitkisel bişeyler yapmak istedim baya bi araştırdım ve itimat hayıt kürü var ona başladım. İlk şişemi bitirdim tekrar ölçtürdüm 42 olan değerim 31 e düşmüş çok sevindim. Zaten peşine kendiliğinden yumurtlama gördüm (ovulasyon takibi yapıyorum) derken bugün Allah nasip ederse hamile olduğumu öğrendimitimat hayıt kürünü mutlaka tavsiye ederim. Bunun dışında her gün omega3, çinko, d3k2 ve inositol de kullandım hiç aksatmadım.
Amiiiin inşallah, öyle düşünmeyin nolur psikolojikmen olumsuz düşündüğünüzde de etkileniyor prolaktin hormonu, kendinizi hep sağlıklı olarak düşünün, görün ve çok yakında ben de hamile olucam diyin buna kendinizi inandırın inanın ben bunun etkilediğine inanıyorum. İnşallah alın o kürü, ben çok faydasını gördüm inşallah siz de görürsünüzRabbim bize de nasip eder insallah bende alayim hayit kurunden o kadra caresizim ki
Gozlerim doldu okurken biliyor musunuzAmiiiin inşallah, öyle düşünmeyin nolur psikolojikmen olumsuz düşündüğünüzde de etkileniyor prolaktin hormonu, kendinizi hep sağlıklı olarak düşünün, görün ve çok yakında ben de hamile olucam diyin buna kendinizi inandırın inanın ben bunun etkilediğine inanıyorum. İnşallah alın o kürü, ben çok faydasını gördüm inşallah siz de görürsünüz
Mutlaka edeceğimGozlerim doldu okurken biliyor musunuzXok tesekkur ederim .Saglikla kucaginiza alin sizde insallah .Dualariniza talibim hamilelerin duasinkabul olur derler
Merhaba kullandığınız omega çinko d3k2 inisitol markaları nelerdi acaba fikir amaçlıMerhaba kızlar bende pcos ve prolaktim yüksekliği var. İlk prolaktin yüksekliği öğrendiğimde doktorum dostinex verdi onunla düştü hamile de kaldım peşine ama malesef dış gebelikmiş ameliyatla sol tüpüm alındı. 3 ay korundum sonra tüm tahlillerimi yaptırdım bir türlü yumurtlamam olmuyordu meğer yine prolaktinim yükselmiş. Bu sefer ilaç kullanmak yerine bitkisel bişeyler yapmak istedim baya bi araştırdım ve itimat hayıt kürü var ona başladım. İlk şişemi bitirdim tekrar ölçtürdüm 42 olan değerim 31 e düşmüş çok sevindim. Zaten peşine kendiliğinden yumurtlama gördüm (ovulasyon takibi yapıyorum) derken bugün Allah nasip ederse hamile olduğumu öğrendimitimat hayıt kürünü mutlaka tavsiye ederim. Bunun dışında her gün omega3, çinko, d3k2 ve inositol de kullandım hiç aksatmadım.
Merhabalar ekliyorumMerhaba kullandığınız omega çinko d3k2 inisitol markaları nelerdi acaba fikir amaçlı
Dostineks kulkandiniz mi bunlara ekMerhabalar ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?