Prolaktin yüksekliği olanlar hamile kalmak isteyenler buraya !

cute-22

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
50
12
8
28
Merhaba hanımlar prolaktin yüksekliğim var 1.5 yıllık evliyim gebe kalmak istiyorum faydasını gördüğünüz şeyleri yazar mısınız ? Bu konuyla ilgili tüm prolaktin yüksekliği olanlar bir telegram grubu mu açsak ?

İlaç kullanmıyormusunuz ilaçla düzeliyor benim de vardı ilaç içince düzelmişti

İlaç kullanmıyormusunuz ilaçla düzeliyor benim de vardı ilaç içince düzelmişti
Dostinex kullanıyordum bebek düşününce bırakayım dedim 97 ye yükselmiş , 38 di oysa en son tahlilde ilacı bırakınca o ay yükselmiş hemen şimdi tekrardan başladım ilaca

hap kaçlı kullandınız. .benim bi ara yükselmişti 2 li tablet verdi doktor düşmedi . Tekrar gittim 8 li tablet verdi 1 ay kullandım 1 yıl idare etmişti şimdi tekrarladı . Neden neden diyorum bıktım artık bebek düşünüyorum

8 li kullanıyorum.ilaç içmezsem geri yükseliyor sürekli içmemiz lazım 2.5 yıl bırakmamak lazım bence

Arkadaşlar kesinlikle stresten uzak durun düşüyor
Annemle ,kaynanamla konusmamam lazim.Akrabalara selam dahi vermemem lazim.Sinav islerim var ek olarak onlari da salip kitap yuzu acmamam ,sokaga cikmamam lazim Ben çöp atmaya gidiyorum ay yazik bunum daha cocugu yok diyorlar sesleri bana geliyor

Merhaba kızlar bende pcos ve prolaktim yüksekliği var. İlk prolaktin yüksekliği öğrendiğimde doktorum dostinex verdi onunla düştü hamile de kaldım peşine ama malesef dış gebelikmiş ameliyatla sol tüpüm alındı. 3 ay korundum sonra tüm tahlillerimi yaptırdım bir türlü yumurtlamam olmuyordu meğer yine prolaktinim yükselmiş. Bu sefer ilaç kullanmak yerine bitkisel bişeyler yapmak istedim baya bi araştırdım ve itimat hayıt kürü var ona başladım. İlk şişemi bitirdim tekrar ölçtürdüm 42 olan değerim 31 e düşmüş çok sevindim. Zaten peşine kendiliğinden yumurtlama gördüm (ovulasyon takibi yapıyorum) derken bugün Allah nasip ederse hamile olduğumu öğrendim itimat hayıt kürünü mutlaka tavsiye ederim. Bunun dışında her gün omega3, çinko, d3k2 ve inositol de kullandım hiç aksatmadım.

Rabbim bize de nasip eder insallah bende alayim hayit kurunden o kadra caresizim ki

Rabbim bize de nasip eder insallah bende alayim hayit kurunden o kadra caresizim ki
Amiiiin inşallah, öyle düşünmeyin nolur psikolojikmen olumsuz düşündüğünüzde de etkileniyor prolaktin hormonu, kendinizi hep sağlıklı olarak düşünün, görün ve çok yakında ben de hamile olucam diyin buna kendinizi inandırın inanın ben bunun etkilediğine inanıyorum. İnşallah alın o kürü, ben çok faydasını gördüm inşallah siz de görürsünüz

Gozlerim doldu okurken biliyor musunuz Xok tesekkur ederim .Saglikla kucaginiza alin sizde insallah .Dualariniza talibim hamilelerin duasinkabul olur derler

Merhaba kullandığınız omega çinko d3k2 inisitol markaları nelerdi acaba fikir amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…