Prolaktin yüksekliği olanlar hamile kalmak isteyenler buraya !

Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.bunlara ek birsey yaptiniz mi ?beli sicak tutmak gibi vb?
Amiin Allah razı olsun inşallah
Çok temiz ve sağlıklı beslenmeye başladım, hedefim fazla kilolarımı vermekti o yüzden bi diyetisyenle online diyete başladım, ama diyetisyenle başlamadan önce de kendim zaten çok dikkat ediyordum yediklerime. 2-3 kilo verdim zaten diyetisyenle 2.haftamda hamile olduğumu öğrendim. En son ekim ayında regl görmüştüm reglimin 2. günü çörekotu bal tarçın kürü yaptım 10 gün, burda okumuştum yumurta gelişimini destekliyormuş diye. Sık sık avokado yedim, haftanın en az 5 günü haşlanmış yumurta yemeye çalıştım. Evet dediğiniz gibi üşütmemeye dikkat ettim özellikle ayaklarımdan. Maddi manevi çaba gösterdim ve Rabbime karşılıksız bırakmaması için çok dua ettim. Ve hep kendimi olumladım çok yakında hamile kalıcam diyip kendimi psikolojik olarak buna hazırladım, hiç ümidimi kesmedim. Allahım sizlere de en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberi almayı nasip etsin, çok zor bir süreç ama olacak inşallah kalpten inanın

Umutla doldum .Yazan ellerinize saglik .Rabbim en guzeliyle sizi karsilastirsin

Merhabalar emine Bende ayni sorulardan biktim .Allah ikimize de tez elden versin.

Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağınızı doldursun inşallah Emine kardeşim
Size o soruları sormalarına fırsat ve izin vermeyin lütfen, sizin bu soruyu bana sormanız haddinize değil diyin nolur yalvarırım.. ben bu insanlardan bıktım nasıl bir saygısızlık kendini bilmezlik aklım almıyor….

İlaç kullanmıyormusunuz ilaçla düzeliyor benim de vardı ilaç içince düzelmişti
Merhaba bende 1 sene 2 aylık evliyim sadece proklatinim 28.48 çıktı doktor sorun olmaz dedi ama hala gebe kalamadim 9 aydır .sizce sorun olurmu yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende 1 sene 2 aylık evliyim sadece proklatinim 28.48 çıktı doktor sorun olmaz dedi ama hala gebe kalamadim 9 aydır .sizce sorun olurmu yardımcı olursanız sevinirim
Çok yüksek değil doktronuz sorun olmaz dediyse olmazdır herhlde içiniz rahat edicekse doktorunuzu degistirin

Dostinex kullanıyordum bebek düşününce bırakayım dedim 97 ye yükselmiş , 38 di oysa en son tahlilde ilacı bırakınca o ay yükselmiş hemen şimdi tekrardan başladım ilaca
Merhaba ne falan istemediler mi bu sonuç için ben fe geçen sene ilk hormon testinde yüksek olduğunu öğrendim değer 97’di dostinex kullandım mr çekildi adenom yok denildi değer de tam düşmüştü ama bebek olmadı bugün tekrar gittim bi baktık yine artmış değer 70 olmuş pazartesi mr çekilecek ona göre ilaç başlanacak

Mr istemediler şu an lık isteseler bile dostinex e devam derler

benimli 30.43 ama yine de yumurtlamıyorum.. çıldıracaaağmmm. neden yumurtlamıyorumm.

ben de Tsh yüksekliği ve prolaktin yüksekliği var , yumurtlama dönemlerimde nedense ara kanama yaşıyorum adetten 12 -14 gün sonra böyle sıkıntısı olan var mı bu gebeliğe engel mi neden oluyor acaba

Mr istemediler şu an lık isteseler bile dostinex e devam derler
Merhaba canım değeriniz yüksekken ilaç kullanın ama ara ara baktırın değer gebelik için istenen değere yumurtlama zamanına getirmeye çalışın bu arada hamileyim ben bu ay elhamdülillah Allah hepinize nasip etsin inşallah

Amin bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olur derler , rabbim sana da kolay sağlıklı hamilelik nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Peki prolaktin kaç olmalı hamile kalmak için sizinki kaçtı en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…