kızlar cuma gunu dostinex e başladım yanı reglimin ikinci günü? 35,5 prolaktınım. kızlar sizce bu ay düşürüpte tutturabılırmıyız? bu aykı yumurtlama gunume kadar düşürürmü acaba dostinex çok merak ediyorum?
Benim prolaktinim hamile kalmadan önce 110 civarıydı dostinex sağolsunn hamile kaldım, allah kucağımıza almak nasip etsin...
Yumurtlama olayına gelince benimki 56 yken bile ben yumurtluyordum, 110 lara gelince bozuldu, en son hamile kalmadan önce 34 dü yani bu değerler çok yüksek değil...Prolaktin aşılamayacak bir problem değil yani..
Haftada 2 kere mi alıyorsun? Bence düşer, inşallah tutar bu ay...
merhabalar herkese
bende yeni üyelerdenim.
geçtiğimiz mayıs ayında gebe kalamadığım için doktora gitmiştim.prolaktinim 42,5 çıktı.parlodel kullandım 2 ay ve 40 a düştü.sonra 1 haftalık ganophene kullandım yumurtalarda gerekli büyüme olmuştu. arkasındanda pregnyl iğnesi vuruldum.ama maalesef sonraki ay adet oldum.
biraz moral bozukluğuyla doktora gitmedim.geçen ayda normal şekilde adet olamadım.sadece pembemsi bir sıvı geldi 1-2gün.bugünlerde inanılmaz şekilde göğüs uclarında acı ve şişkinlik var.şimdi 11 eylülde adet bekliyorum tekrar.tekrar doktoruma gidicem öyle görünüyor.
umuyorum herkesin dileği en kısa zamanda gerçekleşir
çok teşekkür ederim simeraycım.aranızda olmak çok güzel:)
geçtiğimiz hafta evde test yaptım.ancak sonuç negatifti.
hemen ardından bahsettiğim şekilde göğüslerdeki değişiklikler oldu.
ama sanırım adet belirtileri bunlar.adeti beklemeden doktora gitmelimiyim
o konuda da tereddütte kaldım.neticede tahlil isteyecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?