- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
testinin sonucun bekliyorum yazmayı unutma:) inşallah amin
cnm sen test yapmış mıydın hiç :26:
:)))) çoooooook sayısını hatırlamıyorum:)) evde stoğum var şimdi:)
şimdi adet gunlerın gecıyor sanırım neden kan vermiyorsun :)
Canım benim adet günüm 3 mayıs çok var daha:)
aa takvımde 5 haftalık gorunce gecti sandım
mewrhaba benimde prolaktin 37 falandı doktor senin kullandığın o ilacı verdi 4 günde bir yarım içtim işte adet olunca gidip kan vericem bakalım düştümü içinde 2 tane ilaç olandan kullandım bakalım hayırlısı Allahtan iyi haberlerini bekliyoruz
canım takvim uğur getirsin diye :) kaldırdım herkes hamileyim sanıyor:)
dursaydı cnm sana moral oluyordur
inşallah gereceğini koyarız, sen yapmadın mı test hala?
merhaba umarım düşmüştür bu laç hemen düşüruyor ben 8 lı olanı ıctım 2 ayda 39 dan 1 e düştu :) ve simdi beklıyorum bakalım bebiş var mı
rabbim inşallah nasip etmiştir sana canım ben de salı yirmilik diş ameliyatı oldum adet bekliyom mayısın 2 gibi sonra tekrar çalışmalara başlıcaz prolaktin sonucuma göre
rabbim inşallah nasip etmiştir sana canım ben de salı yirmilik diş ameliyatı oldum adet bekliyom mayısın 2 gibi sonra tekrar çalışmalara başlıcaz prolaktin sonucuma göre
gecmıs olsun inş amın tum isteyenlere nasıp etsın Rabbımanne olmayı istiyorum 2 saat kaldı sonucları öğrenmeme inan öyle heyecanlıyımkı anlatamam off negatif cıkarsa ne yaparım ben yıkılırım ozaman cok umutluyum cookk :18:
İnşaallah pozitif çıkar evde test yaptın mı?
aynen aynen bende kan verdım 3 te sonuc cıkacak
yıkılmak yok rabbim ol derse olacak öyle düşün inancını yitirme hayırlısını iste canım
İkimiz de güzel haberlerle döneriz inşallah canım. Hayırlısı olsun...
amıınnn off cok heyecanlıyım yaa sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?