prolaktınım vardı bıttı ve sımdı hamıle mıyım yardımcı olur musunuz lutfen?

mewrhaba benimde prolaktin 37 falandı doktor senin kullandığın o ilacı verdi 4 günde bir yarım içtim işte adet olunca gidip kan vericem bakalım düştümü içinde 2 tane ilaç olandan kullandım bakalım hayırlısı Allahtan iyi haberlerini bekliyoruz

merhaba umarım düşmüştür bu laç hemen düşüruyor ben 8 lı olanı ıctım 2 ayda 39 dan 1 e düştu :) ve simdi beklıyorum bakalım bebiş var mı

merhaba umarım düşmüştür bu laç hemen düşüruyor ben 8 lı olanı ıctım 2 ayda 39 dan 1 e düştu :) ve simdi beklıyorum bakalım bebiş var mı

rabbim inşallah nasip etmiştir sana canım ben de salı yirmilik diş ameliyatı oldum adet bekliyom mayısın 2 gibi sonra tekrar çalışmalara başlıcaz prolaktin sonucuma göre

sizin değerlerde bişi yokmuş dr öyle demişti benim 130 u bulduğu oldu içinizi ferah tutun

rabbim inşallah nasip etmiştir sana canım ben de salı yirmilik diş ameliyatı oldum adet bekliyom mayısın 2 gibi sonra tekrar çalışmalara başlıcaz prolaktin sonucuma göre

gecmıs olsun inş amın tum isteyenlere nasıp etsın Rabbım anne olmayı istiyorum 2 saat kaldı sonucları öğrenmeme inan öyle heyecanlıyımkı anlatamam off negatif cıkarsa ne yaparım ben yıkılırım ozaman cok umutluyum cookk :18:

yıkılmak yok rabbim ol derse olacak öyle düşün inancını yitirme hayırlısını iste canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…