- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
canım hastaneyi arasana yada devlet hastanesiyse internetten bakabilirsin sonucuna 3 de diolar ama belli olmuş olabilir
amıınnn off cok heyecanlıyım yaa sen? 1 hafta kala test yapmışsın umarım hamılesındır :)
Canım bende en ufak bir heyecan yok neden bilmiyorum.
Sanırım idrar testi yüzünden umutsuzluğa kapıldım.
Hayırlıysa hamileyimdir inşallah canım.
ama test silik cıkmış ne guzel bıde 1 hafta kala yapmışsn daha erken oldugu halde oyle cıkmış neyse fazlada umutlanmak ıyı degıl negatıf cıkarsa daha kotu oluyor hayırlısı olsun beklıyoruz 3 ü
Silik çıkmasına çıktı ama çizginin kaybolması da neyin nesi ki :26:
Aynen bekleyelim bakalım.
ay cnm o sılık cızgıyı bıle gormeyı cok isterdım ben ama o kadar yaptım hep boş hep boş eger hamıleysem inşş sırf o cızgı için test yapıcam o duyguyu tatmak için en
sonuclarım cıkmıs galıba hamıle degılım offf
nasıl değerleri yazar mısın
1,20 her zamnkı gıbı
hep böyle mi çıkıo? doktora da görün canım ultrasyonda baksın bi
ne kadardır evlısın canım uzuldm okumustum konunu sonucuna bakım dıye baktm ama negatıf cıkmıs :26:
2 yıl olucak ama evlendıgımızden beri istiyoruz en son adetlerım duzene gırdı dıye sevındım yıne duzensızlestı ona mı uzuleyım yoksa hamıle olmadıgıma mı
cnm zaten esım amelıyat oldu varıkoselden düzeldi cok şükür sperm saysı falan dr normal yollarla olur demiş bebegın ama bende prolaktın cıktı düşmüştü ama simdi neden gecıktıkı boyle anlamadım ilaçta kullanıyorum dogru durust bı dr yokkı adam gıbı bakmıyorlar ınankı en son gıttıgımde prolaktın testı yaptı 1 e dusmus dedı tekrar dostınex verdı gonderdı nereye gıdecegımıde bıllmıyorum eşimde işinden dolayı hiç boş olmuyor bende tek pek bılmıyorum buralarıtüplerıne baktırdnmı eşinin testlerı yapıldımı onlarda önemlı cnku bızım bır yıl oluyor ama korunmayı bırakalı bır ay (gecen ay adetıme yakın bırakmıstk onu saymıyorum) bende prolaktın yuksektı aynı ılacı kullanmısız duzelmıstı prolaktınım ama adetlerm hala gec gelıyor buay 38. gundeyım gecen adetın baslangıcından ıtıbaren.kan testı yapmadm hayal kırılıgı olur dıye zaten adet belırtılerımde var beklıyorm bendeadet olunca yıne 3. gun gıdıp degerlerıme baktırıcam bıkac ay daha olmazsa rahım fılmı yaptırmayı dusunuyorm esımın testlerınıde yaptırıcam ıns olur yaaa ((
cnm zaten esım amelıyat oldu varıkoselden düzeldi cok şükür sperm saysı falan dr normal yollarla olur demiş bebegın ama bende prolaktın cıktı düşmüştü ama simdi neden gecıktıkı boyle anlamadım ilaçta kullanıyorum dogru durust bı dr yokkı adam gıbı bakmıyorlar ınankı en son gıttıgımde prolaktın testı yaptı 1 e dusmus dedı tekrar dostınex verdı gonderdı nereye gıdecegımıde bıllmıyorum eşimde işinden dolayı hiç boş olmuyor bende tek pek bılmıyorum buraları
uzulme canım ya olur bende dun esımın iş arkadasının eşiyle konustum erkek bebeklerı olucakmıs onlar adına cok sevndm ama kendı adıma cok uzuldm aglıcaktm nerdeysesogan kürü yapıcam bende buay (adetım bı gelebılırse tabı) bozma moralını bıtkı cayı ıc adet sökturucu netten bak hemen adetın gelsn sogan kürü çok faydalıymıs bu ay onu denıcem doktora gıtmeye korkuyorm zaten kötu bısey dıcek dıye off of:18:
aynen oyle cnm etraftan hamılelık haberlerı geldıkce onlar adına sevınıyorum ama kendım için uzuluyorum bu ilaçlar yuzunden kıloda aldım ama eşimde cok beklıyodu ona nasıl soylıyecegımı bılmıyorum sen ne kadardır evlısın
1 yıl oldu ama yenı bıraktk kornmayı bu ılk ayımız ama adetım gelıyor sanırım ıdrar testı yaptm ckmadı bosuna kanda yapmıyım dedm adetm gelsn adetın 3.gunu bı tahlıl verıyım dıyorm adetım bıttıgı gunde 7. gun sogan kurune baslıcam sen yaptnmı hıc sogan kurunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?