- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
yoo yapmadım sogan kuru dusururmıkı prolaktını artık yoruldum ben yaa hıc bısey yapmak ıstemıyorum oluruna bırakacagım herseyi kafama taktıkca daha kotu oluyor sende takma bence zaten hep stresten yukselıyor bu hormon hamıleyım dıye sevındım dusundum adetım gecıktı umut etmek bıle kotu etkılıyor maalesefama bende bıtkısel bır fıtıl var annemın halası yapmış kullananların içini temızlıyormus son olarak onu da denıycem adet olursam eger.
ben yapıcam sogan kurunu ya yumurtanı geliştiriyormus kalıtelı yumurtlamanı saglıyormus kk var hamıle kalanlar bu kürle çok merak ettm yapıcam bu ay
yap cnm bende okumustum o forumu inş faydası olur ama prolakın için ben hayıt tohumlu bır cay almıştım onu kullanıcam ne kadar bos vermek isstesemde yapmak istiyor insan off benımde bı dedeıgım bı dedıgımı tutmuyor su an ne dusunecegımı bıle bılmıyorum iki gozum ıkı esme
negatıfı görunce ınsan hıc pozıtıfı göremıcem dıye dusunuyor bende o yuzden kan testı yapmadm ıdrar testı bıle yettı moralımı bozmaya hayırlısıyla saglıkla gelsın ınsallah bol bol dua et canım 10 yıl 15 yıl beklıyenler var allah hemencık nasıb etsın bızede
ben kan verdim sonıc 3 te cıkacak evde test yapmaya cesaretım yok
hayırlısı olsun canım negatif, prolaktin için hayıtı tavsiye ederim ben oğluma onunla hamile kaldım Allah'ın izniyle, adetin 2. günü başlıycaksın 12. günü bırakacaksın bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak sıcak suya koy 15. dk sonra süz günde bir bardak,şifa olsun inşaallah1,20 her zamnkı gıbı
biliyorum canım diğer sayfadan yorum da yapmıştım:) inşallah pozitif çıkarAdetime 1 hafta varken yaptım canım. Silik çıkıp kayboldu. O da ayrı bir tuhaf :26:
Tetkik Adı Sonuç.............................................Normal Değer Birim Açıklamalar
.......................< 1,20..................................< 5 Mesntral periyod sonrası 16-22hafta 50,238
....................................................................Mesntral periyod sonrası 11-15hafta >225,000
....................................................................Mesntral periyod sonrası 1-10hafta >225,000
.....................................................................Gray zone 5,0 25,0,
........................................................................ Pozitif
sonuclarım bu sekıldeydı negatıf dimi
galiba ama hast ara sor
oradaki tahlil aralığı başka olabilir
hayırlısı olsun canım negatif, prolaktin için hayıtı tavsiye ederim ben oğluma onunla hamile kaldım Allah'ın izniyle, adetin 2. günü başlıycaksın 12. günü bırakacaksın bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak sıcak suya koy 15. dk sonra süz günde bir bardak,şifa olsun inşaallah
biliyorum canım diğer sayfadan yorum da yapmıştım:) inşallah pozitif çıkar
hayırlısı olsun canım negatif, prolaktin için hayıtı tavsiye ederim ben oğluma onunla hamile kaldım Allah'ın izniyle, adetin 2. günü başlıycaksın 12. günü bırakacaksın bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak sıcak suya koy 15. dk sonra süz günde bir bardak,şifa olsun inşaallah
aradım cnm hastaneye gelmenız gerek dıyor ama bısey yokkı bosuna yurumek ıstemıyorum o kadar yolu su an mıdem yanıyor bulanıyor pekı bunlar neyın belırtılerı acaba belım nıye agrıyordu off of senıde yordum kendı derdımle cnm..
rica tatlım bu siteyle ben de umudumu yitirmiyorum yani sen ve diğer arkadaşlarla hangi şehirdesin arkadaşım geçen ay ben de resmen kendimi hamile hissettim üstüne gördüm bile dedim ama tabiki negatif
neyin sonucu canım?cnm sonuc ne cıktı :26:
inşallah şifa olur arkadaşım neden olmasınya umut doldum gerçekten mi benim de prolaktinim 100 civarı hayıt macunu aldım diliyorum iyi olacak
Eki Görüntüle 1087493 Eki Görüntüle 1087507 bende bu cay var cnm olur mu? :26:
Eki Görüntüle 1087493 Eki Görüntüle 1087507 bende bu cay var cnm olur mu? :26:
Canım bunda farklı bitkilerde var aslında hepside çok güzel ama tek tek araştır bitkileri prolaktine etkisi olan var mı diye
evet hepsıde cok ıyı dedıın gıbı ama arastırmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?