Prolutex Enjektörde sıvı ilaç kalıyor

infinityspring

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
492
155
23
Kızlar prolutex iğneyi vuruyorum ama enjektorde çok az sıvı ilac kalıyor normal mi
İğne ucundan çektiğimin hepsi gidiyor ama çok az sıvı kalıyor sizce o sıvının hepsinin gitmesi gerekmez mi fayda etmesi için 🥺🥺🥺 bilgi verebilir misiniz

Aynı durumu pergoveris ignede yaşıyorum...ilk gün tam bilemedim birazcık kaldı.sonra hepsi geldi vurukurken birazcık taştı dünkü vurmqmda ...ay vallahi inşallah giden gider faydası olur

Aynı durumu pergoveris ignede yaşıyorum...ilk gün tam bilemedim birazcık kaldı.sonra hepsi geldi vurukurken birazcık taştı dünkü vurmqmda ...ay vallahi inşallah giden gider faydası olur
Yukarıda K kuzeyyulduzi yazmis normal demiş ama ben de korktugum için sormak istedim inşallah faydası olur hepimize Allahın izniyle

Bende günlük kulaniyorum ve enjeksiyonun başında kalıyor bı iki damla kadar bence sıkıntı yok göbekten alıyorum iğneleri sen

Kızlar prolutex iğneyi vuruyorum ama enjektorde çok az sıvı ilac kalıyor normal mi
İğne ucundan çektiğimin hepsi gidiyor ama çok az sıvı kalıyor sizce o sıvının hepsinin gitmesi gerekmez mi fayda etmesi için 🥺🥺🥺 bilgi verebilir misiniz
Bende de oluyor bazen canım önceki tranaferlermde de olmustu ve beneklerm tutunmuştıu içini ferah tut 🩷

Bendede oluyordu hatta bazen vururken elime geliyordu sıvı beceremiyordum hep eşim vururdu o yüzden

Back
X