- 7 Aralık 2023
- 492
- 155
- 23
- Konu Sahibi infinityspring
-
Yukarıda K kuzeyyulduzi yazmis normal demiş ama ben de korktugum için sormak istedim inşallah faydası olur hepimize Allahın izniyleAynı durumu pergoveris ignede yaşıyorum...ilk gün tam bilemedim birazcık kaldı.sonra hepsi geldi vurukurken birazcık taştı dünkü vurmqmda ...ay vallahi inşallah giden gider faydası olur
Aynen göbekten alıyorum ben deBende günlük kulaniyorum ve enjeksiyonun başında kalıyor bı iki damla kadar bence sıkıntı yok göbekten alıyorum iğneleri sen
Gebelik vardir inşallahAynen göbekten alıyorum ben de
Yeniden başladım ama insAllah olurGebelik vardir inşallah
Yeniden başladım ama insAllah olur
Allah razı olsun insAllah olurRabbim en yakın zamanda en hayırlısını en güzelini nasip etsin benim de ilki olmadı ikinciye nasip etti Rabb'im
Bende de oluyor bazen canım önceki tranaferlermde de olmustu ve beneklerm tutunmuştıu içini ferah tutKızlar prolutex iğneyi vuruyorum ama enjektorde çok az sıvı ilac kalıyor normal mi
İğne ucundan çektiğimin hepsi gidiyor ama çok az sıvı kalıyor sizce o sıvının hepsinin gitmesi gerekmez mi fayda etmesi içinbilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederimBende de oluyor bazen canım önceki tranaferlermde de olmustu ve beneklerm tutunmuştıu içini ferah tut
Bendede oluyordu hatta bazen vururken elime geliyordu sıvı beceremiyordum hep eşim vururdu o yüzdenKızlar prolutex iğneyi vuruyorum ama enjektorde çok az sıvı ilac kalıyor normal mi
İğne ucundan çektiğimin hepsi gidiyor ama çok az sıvı kalıyor sizce o sıvının hepsinin gitmesi gerekmez mi fayda etmesi içinbilgi verebilir misiniz
Ben hep ayata vuruyorumTeşekkür ederim
İğneyi oturarak mı ayakta mı yaptiniz
AyaktaBen hep ayata vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?