prolutex iğneyi nasıl temin ediyorsunuz?

ozn_srk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
1.435
2.699
53
38
Merhabalar.. Prolutex iğne her gün vuruyorum. Fakat 210 tl ye 1 paket alıyorum. içerisinde de 7 tane var. devlet karşılamıyor. ama uzunca bir sürede kullanacağım sanırım. nasıl yapıyorsunuz?

Merhabalar.. Prolutex iğne her gün vuruyorum. Fakat 210 tl ye 1 paket alıyorum. içerisinde de 7 tane var. devlet karşılamıyor. ama uzunca bir sürede kullanacağım sanırım. nasıl yapıyorsunuz?
Tüp bebek için mi kullanıyorsunuz eğer tüp bebek için heyet raporunuz yoksa bütün ilaçlara özel alırsınız.

Tüp bebek için mi kullanıyorsunuz eğer tüp bebek için heyet raporunuz yoksa bütün ilaçlara özel alırsınız.
evet tüp bebek için kullanıyorum. oksapar iğneyi ve progestanı aile hekimine yazdırabiliyorum. sadece prolutex iğneyi karşılamıyor.

evet tüp bebek için kullanıyorum. oksapar iğneyi ve progestanı aile hekimine yazdırabiliyorum. sadece prolutex iğneyi karşılamıyor.
hangi hastane tüp bebek ,için heyet raporu çıkartamıyor musunuz ?
hem tedavi ücretinizden indirim olur hem de ilaçtan

igneyi kendi cebinizden eczaneden aliyorsunuz.ben oyle yaptim.ama progestanin ignesini karsilliyor prolutexin muadili ben evde kendim vurmak icin almistim

tmm zaten ikisi ayni isi goruyor ister progestan igne yazdirir sagluk ocaginda vurdurursun ister prolutex alirsin kendin evde vurursun

bana da progestan fitil ve igne yazmislardi.ben hemsireye sordum prolutex olur mu die olur kendin cebinden alirsin saddece vucuda etkisi ayni demisti

Merhaba. Bende bu iğneyi kullanıyorum.
Akademi Ebru Eczanesinde - Bağlarbaşı Üsküdar dan bulabiliyorum. Çünkü heryerde yok . Ya da Capitol Eczanesinde. Tüp bebek merkezleri e yakın eczanelere sorabilirsiniz.

Merhaba elimde 1 kutu +1 flakon var düşünürseniz makul bir şekilde verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…