Tüp bebek için mi kullanıyorsunuz eğer tüp bebek için heyet raporunuz yoksa bütün ilaçlara özel alırsınız.Merhabalar.. Prolutex iğne her gün vuruyorum. Fakat 210 tl ye 1 paket alıyorum. içerisinde de 7 tane var. devlet karşılamıyor. ama uzunca bir sürede kullanacağım sanırım. nasıl yapıyorsunuz?
evet tüp bebek için kullanıyorum. oksapar iğneyi ve progestanı aile hekimine yazdırabiliyorum. sadece prolutex iğneyi karşılamıyor.Tüp bebek için mi kullanıyorsunuz eğer tüp bebek için heyet raporunuz yoksa bütün ilaçlara özel alırsınız.
hangi hastane tüp bebek ,için heyet raporu çıkartamıyor musunuz ?evet tüp bebek için kullanıyorum. oksapar iğneyi ve progestanı aile hekimine yazdırabiliyorum. sadece prolutex iğneyi karşılamıyor.
Benim bir hastane değil. Özel kliniği olan bir doktor. Hastaneye bağlı değil.hangi hastane tüp bebek ,için heyet raporu çıkartamıyor musunuz ?
hem tedavi ücretinizden indirim olur hem de ilaçtan
progestanın iğnesini vermedi henüz. prolutex iğne progestan fitil kullanıyorum.igneyi kendi cebinizden eczaneden aliyorsunuz.ben oyle yaptim.ama progestanin ignesini karsilliyor prolutexin muadili ben evde kendim vurmak icin almistim
Merhaba elimde 1 kutu +1 flakon var düşünürseniz makul bir şekilde verebilirim.Merhabalar.. Prolutex iğne her gün vuruyorum. Fakat 210 tl ye 1 paket alıyorum. içerisinde de 7 tane var. devlet karşılamıyor. ama uzunca bir sürede kullanacağım sanırım. nasıl yapıyorsunuz?
Muadili neyigneyi kendi cebinizden eczaneden aliyorsunuz.ben oyle yaptim.ama progestanin ignesini karsilliyor prolutexin muadili ben evde kendim vurmak icin almistim
Progestan Dex.Muadili ney
Bende proluton kullanmıştımProgestan Dex.
Prolutex şuan depolarda saklandığı için bulunamıyor. Doktor fiyatı zamlanacak o yüzden bulamazsınız dedi . Prolutex Üsküdar Akademi Ebru Eczanesinde vardı en son ben aldığımda.
Herşey o kadar karışık ki . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende proluton kullanmıştım
Ben 3.gğn embriyosu ile denedim olmadı. Proluton vurulan çok az sanırımHerşey o kadar karışık ki . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim Proluton şuan kalcaden vuruluyorum 3 günde 1
İnşallah bı sonraki denemenizde kavuşursunuz. Dondurulmuş embriyo var mı ? Proluton düşüğü birebir engellediği için güvene almak için kullanılıyor sanırımBen 3.gğn embriyosu ile denedim olmadı. Proluton vurulan çok az sanırım
Bi hakkım Kaldı nasip artık. Oda 3.günİnşallah bı sonraki denemenizde kavuşursunuz. Dondurulmuş embriyo var mı ? Proluton düşüğü birebir engellediği için güvene almak için kullanılıyor sanırım
İnşallah tutar. Dualarım seninleBi hakkım Kaldı nasip artık. Oda 3.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?