Prolutex ve Clexane'i SGK karşılar mı?

magnolia92

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
62
102
13
32
Bu iki iğnenin kutusu 1000'er tl. Gebelik boyunca da kullanacağım sanırım.

Aile hekimine clexane yazdırdım fakat eczacı bu şekilde SGK'nın karşılamayacağını söyledi. Sanırım kadın doğum'dan heyet raporu gibi bir rapor almamız gerekiyor bu ilaç için. SGK anlaşmalı özel hastanelerde yazdırabilir miyiz bu ilacı acaba?

Prolutex'e gelirsek, bunu sanırım hiçbir şekilde SGK karşılamıyor. Progestan Dex bunun birebir muadili midir? Progestan'ı yine kadın doğuma mı yazdırmamız gerekir?

Bu iki iğnenin kutusu 1000'er tl. Gebelik boyunca da kullanacağım sanırım.

Aile hekimine clexane yazdırdım fakat eczacı bu şekilde SGK'nın karşılamayacağını söyledi. Sanırım kadın doğum'dan heyet raporu gibi bir rapor almamız gerekiyor bu ilaç için. SGK anlaşmalı özel hastanelerde yazdırabilir miyiz bu ilacı acaba?

Prolutex'e gelirsek, bunu sanırım hiçbir şekilde SGK karşılamıyor. Progestan Dex bunun birebir muadili midir? Progestan'ı yine kadın doğuma mı yazdırmamız gerekir?
Prolutexin birebir muadili progestan dex ben onu kullanıyorum şuan hiçbir şekilde karşılamıyor. Clexane ya da oksaparı gebelik olduktan sonra rapor çıkarttırarak ücretsiz bir şekilde alabiliyoruz

Back
X