Gebeliğe Hazırlık Promenk ve prowomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta rezervi amh belirliyor ama önemli olan vajinal muayenede olan yumurta.. Bazen yapılan testler yanlıs Sonuc verebiliyor..

Adetin 3.gunu vaginal ultrason baktı normalde 12 yumurta olması lazımmış yaşıma göre yaş 29 benim 4 5 taneymis ama kalitesiz gorunmuyormus o yüzden zaman verdi şuan 6+1 im keseyi gördüm bebek görünmedi daha geçen hafta gitmiştim haftaya bebek kalp atışı için gidecem

Çok teşekkür ederim bilgiler için :)

Merhaba gözünüz aydın çok sevindim inşallah banada umut olursunuz benimde hiç yumurtam yok fsh yüksek ve bende Bugün prowomene başladım

Mrb promenk veya prowomen kullanıp gebe kalan varmı acaba nasıl oldu anlatırmsnz ve hatırlıyorsanız fiyatını yazarmsnz ilk defa alıcam bilmiyorum teşekkürler şimdiden
Ben proxywomen kullanıyorum. Henüz hamile kalamadım 2 hafta olacak başlayalı. Arkadaşım prowomen kullandı 6 tane o ay hamile kaldı sizinde olur inşallah

Arkadaşlar merhaba 18 martta regli oldum. 3.gün de klomen içmeye başladım. 5 günlük klomen sonrası 6.gün doktora gittim. Reglim biteli henüz 2 gün olmuşken yumurtalıklarımın 16,5 mm olduğunu öğrendim. Ve yarın çatlatma iğnesi vuracağını söyledi doktorum. Bı kadar erken büyümesi ve iğne olmam doğru mu ? Normal mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Ben de bu ay naturallen macun alalım dedik eşimle kullanıyoruz şuan sağlıkla al bebeğini hayırlısıyla al kucağına İnşAllah darısı ben ve isteyen Herkese me

Ben de bu ay naturallen macun alalım dedik eşimle kullanıyoruz şuan sağlıkla al bebeğini hayırlısıyla al kucağına İnşAllah darısı ben ve isteyen Herkese İnşAllah
Merhabalar macundan memnun musunuz clife kadar onunn adını da çok duydum ikisi arasında kararsizim

Merhabalar macundan memnun musunuz clife kadar onunn adını da çok duydum ikisi arasında kararsizim
Mrb ben gebe kalamadım canım ama yumurtlamayı erken gördüm ben işe yaradığını düşünüyorum burda bir kaç kişi macun sayessinde gebe kaldığını söylediler denmekten zarar gelmez ama içindekilere alerjin olmadıığına emin ol İnşAllah olumlu güzel haberler alırısn

Inşallah canim sende güzel haberler alırsın ❤ kaç kutu kullandınız en az 2 kutu kullanın diyolar genelde

Inşallah canim sende güzel haberler alırsın ❤ kaç kutu kullandınız en az 2 kutu kullanın diyolar genelde
BEN kendim için bir eşim bir tane aldım birde 30 ovülasyon testi aldım zaten yumurtlamadan sonra kullanılmıyo benim içinde kalmıştı bile

Ben proxywomen kullanıyorum. Henüz hamile kalamadım 2 hafta olacak başlayalı. Arkadaşım prowomen kullandı 6 tane o ay hamile kaldı sizinde olur inşallah
Merhaba arkadaşlar
Benim 2ci tüp bebek denemem olacak geçen hafta tekrar gittim kliniğime.İlk deneme kimyasal gebelikle sonlandı.Sperm ve yuzurtamız azdı bizim .Yaşım 40 idi tüp bebeğe başladıgımda. Defalarca tedavim transferim iptal oldu .Endometrium da kalınkaşmıyodu bir türlü.Çok yorucu günlerden geçtik .Sonuç kötü oluncA 2 SENEYE YAKIN PSİKOLOJİMİ TOPARLAYAMADIM.eŞİME BOŞANMA TEKlİFİNDE BULŞUNCAK KADAR BERbATTIM.bU AY Bİ ANDA CESAREtimi topladım .Tekrar başladık .Yaşım ne kadar müsade eder bilemiyorum .Nasip herşey.
Prowomen kullanmaya başladım 1 hafta önce .Gelişmeleri ihtiyacı olan arkadaşlar için paylaşıcam.hergün 2 incir yiyorum. ÇOBAN ÇÖKERTEN diye bir otla tanıştım yine ilaçlarlı ve inciri temin ederken .DEVE ÇÖKERTEN de deniyormuş halk dilinde. Hergün birer su bardagı eşimle demleyip içiyoruz. Dün akşam prowomenin içerigini araştırırken içinde çobançökerten bitkisininide olduguna rastladım. İyi geleceğine inanıyorum. Hem düşüklere hem sperm hemde yumurta rezervine altın buluş oldugunu duydum .Herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakamasın hayırlı ise .

Umarım iyi sonuç alırsınız

Merhaba canım seni hatırlıyorum diğer topikten evet AMH çok düşük demistin... Keşke o zaman bende alsaydım bunu bende bugün aldım âdetin 2. Günü ve başladım inşallah fayda görürüm.. bende bir hormon sıkıntısı yok ama kalamiyorum.. peki aç mı tok mu içtin?

Ne gibi sorununuz var bende bugün aldım prowomen ama ise yarar mı bilmiyorum
multiskistik görünüm var yumurtalarda yumurta gelişiyor ama kalitsinden emin değiliz, rahimde polip var eşimde morfoloji ve hız sorunu var
ben 2 kutu kullandım covid olunca ara verdim başka vitaminkere ağırlık veridğim için.
suana kadar bariz bi işe yaradığını söylememem. belki de yaradı başka sorunlar da olduğu için gebelik olmadı, orası meçhul

Merhabalar :)
Bende hiçbir problem yok iken buradan okuyarak adet öncesi yumurtlama sürecine kadar ( 12 - 13 gün) kullandım ve adetime 4 gün var,kasık ağrısı ve mide yanması yaşıyorum bende heyecanla bekliyorum,test yapmaya cesaret edemedim henüz

Anlıyorum inşallah tez zamanda bebegine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…