- 15 Ekim 2020
- 348
- 212
- 53
- 35
Yumurta rezervi amh belirliyor ama önemli olan vajinal muayenede olan yumurta.. Bazen yapılan testler yanlıs Sonuc verebiliyor..Canım merhaba öncelikle çok tebrik ederim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de aynı durumdayım yumurta rezervim düşük, amh düşük çıktı ama fsh normal değerde. Doktor yumurta rezervinin durumunu nasıl saptamıştı amh ölçümü yaparak mı?
Bana da senin gibi 1-2 ay zaman verildi olmazsa tüp bebek tedavisine geçeceğim. Bilgi verebilirsen çok sevinim çok sağolasın şimdiden. :)
evet içeriği güzel , bende bir işe yaramadı fakat baska sorunlarımız da var bizim. inş sende yararTeşekkür ederim cnm.. İyimi bu vitamin baya baktım ama en iyisi bu gibi yumurta kalitesi için falan
Adetin 3.gunu vaginal ultrason baktı normalde 12 yumurta olması lazımmış yaşıma göre yaş 29 benim 4 5 taneymis ama kalitesiz gorunmuyormus o yüzden zaman verdi şuan 6+1 im keseyi gördüm bebek görünmedi daha geçen hafta gitmiştim haftaya bebek kalp atışı için gidecemCanım merhaba öncelikle çok tebrik ederim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de aynı durumdayım yumurta rezervim düşük, amh düşük çıktı ama fsh normal değerde. Doktor yumurta rezervinin durumunu nasıl saptamıştı amh ölçümü yaparak mı?
Bana da senin gibi 1-2 ay zaman verildi olmazsa tüp bebek tedavisine geçeceğim. Bilgi verebilirsen çok sevinim çok sağolasın şimdiden. :)
Çok teşekkür ederim bilgiler için :)Adetin 3.gunu vaginal ultrason baktı normalde 12 yumurta olması lazımmış yaşıma göre yaş 29 benim 4 5 taneymis ama kalitesiz gorunmuyormus o yüzden zaman verdi şuan 6+1 im keseyi gördüm bebek görünmedi daha geçen hafta gitmiştim haftaya bebek kalp atışı için gidecem
Merhaba gözünüz aydın çok sevindim inşallah banada umut olursunuz benimde hiç yumurtam yok fsh yüksek ve bende Bugün prowomene başladımKizlar benim yumurta rezervi az fsh yuksekti Dr korunma dedi 3 ay mühlet verdi sonra tüp bebek ihtimali vardı hormon durumuma göre neyse iki ay olmadı yumurtlama da oluyordu pik görüyordum son ay yani bu ay prowomen burda okudum yumurta kalitesini artıyor diye sadece yumurtlama olana kadar kullandım adetken basladm 7 8 gün içtim ve bu ay hamileyim o mu vesile oldu bilmiyorum
Ben proxywomen kullanıyorum. Henüz hamile kalamadım 2 hafta olacak başlayalı. Arkadaşım prowomen kullandı 6 tane o ay hamile kaldı sizinde olur inşallahMrb promenk veya prowomen kullanıp gebe kalan varmı acaba nasıl oldu anlatırmsnz ve hatırlıyorsanız fiyatını yazarmsnz ilk defa alıcam bilmiyorum teşekkürler şimdiden
Ben de bu ay naturallen macun alalım dedik eşimle kullanıyoruz şuan sağlıkla al bebeğini hayırlısıyla al kucağına İnşAllah darısı ben ve isteyen Herkese me
Merhabalar macundan memnun musunuz clife kadar onunn adını da çok duydum ikisi arasında kararsizimBen de bu ay naturallen macun alalım dedik eşimle kullanıyoruz şuan sağlıkla al bebeğini hayırlısıyla al kucağına İnşAllah darısı ben ve isteyen Herkese İnşAllah
Mrb ben gebe kalamadım canım ama yumurtlamayı erken gördüm ben işe yaradığını düşünüyorum burda bir kaç kişi macun sayessinde gebe kaldığını söylediler denmekten zarar gelmez ama içindekilere alerjin olmadıığına emin ol İnşAllah olumlu güzel haberler alırısnMerhabalar macundan memnun musunuz clife kadar onunn adını da çok duydum ikisi arasında kararsizim
Inşallah canim sende güzel haberler alırsın ❤ kaç kutu kullandınız en az 2 kutu kullanın diyolar geneldeMrb ben gebe kalamadım canım ama yumurtlamayı erken gördüm ben işe yaradığını düşünüyorum burda bir kaç kişi macun sayessinde gebe kaldığını söylediler denmekten zarar gelmez ama içindekilere alerjin olmadıığına emin ol İnşAllah olumlu güzel haberler alırısn
BEN kendim için bir eşim bir tane aldım birde 30 ovülasyon testi aldım zaten yumurtlamadan sonra kullanılmıyo benim içinde kalmıştı bileInşallah canim sende güzel haberler alırsın ❤ kaç kutu kullandınız en az 2 kutu kullanın diyolar genelde
Anladım canim çok teşekkür ederim ❤BEN kendim için bir eşim bir tane aldım birde 30 ovülasyon testi aldım zaten yumurtlamadan sonra kullanılmıyo benim içinde kalmıştı bile
Merhaba arkadaşlarBen proxywomen kullanıyorum. Henüz hamile kalamadım 2 hafta olacak başlayalı. Arkadaşım prowomen kullandı 6 tane o ay hamile kaldı sizinde olur inşallah
Umarım iyi sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar
Benim 2ci tüp bebek denemem olacak geçen hafta tekrar gittim kliniğime.İlk deneme kimyasal gebelikle sonlandı.Sperm ve yuzurtamız azdı bizim .Yaşım 40 idi tüp bebeğe başladıgımda. Defalarca tedavim transferim iptal oldu .Endometrium da kalınkaşmıyodu bir türlü.Çok yorucu günlerden geçtik .Sonuç kötü oluncA 2 SENEYE YAKIN PSİKOLOJİMİ TOPARLAYAMADIM.eŞİME BOŞANMA TEKlİFİNDE BULŞUNCAK KADAR BERbATTIM.bU AY Bİ ANDA CESAREtimi topladım .Tekrar başladık .Yaşım ne kadar müsade eder bilemiyorum .Nasip herşey.
Prowomen kullanmaya başladım 1 hafta önce .Gelişmeleri ihtiyacı olan arkadaşlar için paylaşıcam.hergün 2 incir yiyorum. ÇOBAN ÇÖKERTEN diye bir otla tanıştım yine ilaçlarlı ve inciri temin ederken .DEVE ÇÖKERTEN de deniyormuş halk dilinde. Hergün birer su bardagı eşimle demleyip içiyoruz. Dün akşam prowomenin içerigini araştırırken içinde çobançökerten bitkisininide olduguna rastladım. İyi geleceğine inanıyorum. Hem düşüklere hem sperm hemde yumurta rezervine altın buluş oldugunu duydum .Herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakamasın hayırlı ise .
Umarım iyi sonuç alırsınız
Allahım bekleyen herkese nasip etsin amin arkadaşım aminnnUmarım iyi sonuç alırsınız
Allahım bekleyen herkese nasip etsin amin arkadaşım aminnnUmarım iyi sonuç alırsınız
Merhaba canım seni hatırlıyorum diğer topikten evet AMH çok düşük demistin... Keşke o zaman bende alsaydım bunuKizlar benim yumurta rezervi az fsh yuksekti Dr korunma dedi 3 ay mühlet verdi sonra tüp bebek ihtimali vardı hormon durumuma göre neyse iki ay olmadı yumurtlama da oluyordu pik görüyordum son ay yani bu ay prowomen burda okudum yumurta kalitesini artıyor diye sadece yumurtlama olana kadar kullandım adetken basladm 7 8 gün içtim ve bu ay hamileyim o mu vesile oldu bilmiyorum
Ne gibi sorununuz varevet içeriği güzel , bende bir işe yaramadı fakat baska sorunlarımız da var bizim. inş sende yarar
multiskistik görünüm var yumurtalarda yumurta gelişiyor ama kalitsinden emin değiliz, rahimde polip var eşimde morfoloji ve hız sorunu varNe gibi sorununuz varbende bugün aldım prowomen ama ise yarar mı bilmiyorum
Anlıyorum inşallah tez zamanda bebegine kavuşursunmultiskistik görünüm var yumurtalarda yumurta gelişiyor ama kalitsinden emin değiliz, rahimde polip var eşimde morfoloji ve hız sorunu var
ben 2 kutu kullandım covid olunca ara verdim başka vitaminkere ağırlık veridğim için.
suana kadar bariz bi işe yaradığını söylememem. belki de yaradı başka sorunlar da olduğu için gebelik olmadı, orası meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?