Evet o da aklımdan geçmişti teşekkür ederimSma lı çocuklara yollayabilirsiniz.
Egitime, bilime, sokak hayvanlarina, hasta cocuklara harcayin amaaaa promosyon alabilecek kadar calisma hayati olan, belli bir yas ustu bir insanin “dini hassasiyetim var, nereye bu parayi harcasam?” Diye konu acmasi son derece sacma degil mi?Banka promosyonu dinen caiz olmadığını söylüyor bir çok hocalar bu paranın tümünü ihtiyaç sahiplerine vermeye karar verdim başka nasıl kullanabilirim düşünceleriniz var mı
Sokak hayvanlarına mama alınBanka promosyonu dinen caiz olmadığını söylüyor bir çok hocalar bu paranın tümünü ihtiyaç sahiplerine vermeye karar verdim başka nasıl kullanabilirim düşünceleriniz var mı
Ortalığı karıştırmayı bırakı. Hemen çocuk esirgeme kurumlarına ve hayvanları koruma derneklerine bağışlayın.. Yoksa rahat edemeyeceksinizBanka promosyonu dinen caiz olmadığını söylüyor bir çok hocalar bu paranın tümünü ihtiyaç sahiplerine vermeye karar verdim başka nasıl kullanabilirim düşünceleriniz var mı
Evet gerçekten bu bölümde yasak.Neden yasak denilip durulmuş. Gerçekden böyle bir konu yasak mı?Mune
Lösev tema smalı çocuklar ahbapBanka promosyonu dinen caiz olmadığını söylüyor bir çok hocalar bu paranın tümünü ihtiyaç sahiplerine vermeye karar verdim başka nasıl kullanabilirim düşünceleriniz var mı
Ben bunu dini bir tartisma konusu olarak algılamadım. Insanlar hemen yasak yazmış. Bağısta bulunacagı yerleri danışırken ,paranın nerden geldiğini belirmiş ama asıl soru nereye para veriyim?Evet gerçekten bu bölümde yasak.
Peki siz gerçekten bir yere üye olurken veya bir işlem yaparken hiç okumadan mı kabul ediyorum diyorsunuz
Okuyarak kabul ediyorsanız aa gerçekten mi yasak demeniz ilginç geldi.Ben bunu dini bir tartisma konusu olarak algılamadım. Insanlar hemen yasak yazmış. Bağısta bulunacagı yerleri danışırken ,paranın nerden geldiğini belirmiş ama asıl soru nereye para veriyim?
Sizin sorunuza gelince evet okuyarak kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?