Promosyon parası ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunu dini bir tartisma konusu olarak algılamadım. Insanlar hemen yasak yazmış. Bağısta bulunacagı yerleri danışırken ,paranın nerden geldiğini belirmiş ama asıl soru nereye para veriyim?
Sizin sorunuza gelince evet okuyarak kabul ediyorum.

ben bunu çok kolay dini tartışma konusuna döndürebilirim mesela.
ama yasak olduğu için yapmıyorum.
okumuş etmiş kendi maaşını kazanabilecek yeterlilikteki birininde bağışımı nereye yapayım diye sorması komik ayrıca.
envai çeşit yer var bağış yapılabilecek

Banka promosyonu dinen caiz olmadığını söylüyor bir çok hocalar bu paranın tümünü ihtiyaç sahiplerine vermeye karar verdim başka nasıl kullanabilirim düşünceleriniz var mı
Benim bir tanıdığım, gram altın aldı bütün parasıyla. Meclis olduğunda eşe dosta veriyor hediye olarak. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama kendi boğazından geçirmiyor, ama bu şekilde bir yol bulmuş.

Düğün mevlüt tarzı altın götürülen yerler
Teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm de emin olayım diye sordum.
Peki öyle yerler de borç ödemek gibi olmuyor mu?
Bakın burdan yürüyünce nasıl tartışma çıkabilir bence öyle ya da gösterilerek yapılan bir durum ama beni ilgilendirmiyor.
İnsan nasıl düşünüyor ve içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı.
Bu tür konular bence bu yüzden yasak ve mantıklı.

Teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm de emin olayım diye sordum.
Peki öyle yerler de borç ödemek gibi olmuyor mu?
Bakın burdan yürüyünce nasıl tartışma çıkabilir bence öyle ya da gösterilerek yapılan bir durum ama beni ilgilendirmiyor.
İnsan nasıl düşünüyor ve içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı.
Bu tür konular bence bu yüzden yasak ve mantıklı.
Yani nasıl düşünüyor bilemiyorum tabi ki herkesin kendi yorumu, boğazımdan gecmiyor diyor ona o mantıklı geliyor. Çevremde ki tek örnek o, diğer örnekler parayı alıp hep ihtiyac gideren tipler. Herkesin fikri kendine, alıp kullanan da var kullanmayan da. Ama ne tuhaftır ki almayani görmedim :)

Neden yasak denilip durulmuş. Gerçekden böyle bir konu yasak mı? Mune Mune
Konu içerik olarak zaten bu bölüme uygun değil zira bdvlik bir konu değil.
Üye promosyon parasının caiz olmadığı için ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını söylemiş otomatikman konu dini içeriğe giriyor çünkü caiz, haram-helal, zina vb dini ögeler geçince mesajlarda dini boyuta taşınıyor, ki din çok hassas bir konu dini bir konu açılınca ya da dini bir mesaj yazılınca herkes kendisine göre yorumluyor ve maalesef bazen yorumlar çirkinleşebiliyor, kimsenin kutsalı üslupsuzca yorumlanmamalı insanlar dini hassasiyetleri üzerinden rencide edilmemeli, bu sebeple dini içerikler yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X