Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Proscar veya proprecia kullanıp fayda goren bayanlar var mi??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben 2 ay kullandim sonra yan etkilerden korkup biraktim ama tekrar baslicam saçım çok fena dökülüyor bu sefer bırakmadan devam edicem başka çare yok

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirm.
Merhaba, denemediğim sadece bu kalmıştı bugün proscar a başlayacağım. İnşallah ciddi yan etkileri olmaz. Kullanıpta yorum yazan kadına pek rastlamadım malesef. Unutmazsam ben yazarım

Yan etkileri neler bu ilacin beyne etkisi falan oldugunu soyluyorlar
Sanırım kadınlar için yeteri kadar iyi araştırma yapılmamış. Çünkü deney sonuçlarında tahlil sonuçlarından bahdetmemişler. Olasılık olarak kısır kalınabilir diyorlar. Bu da net değil. Fakat bilimsel araştırmalarda böyle bir şeye rastlamadım. Dikkatimi çeken şey erkeklerde 1mg kadınlarda 2,5 mg kullanıp deney yapmışlar. Kadınlarda 2mg altı işe yaramıyor diye okudum bir yerde. Bende deneyen birilerini arıyorum. Eğer 1mg işe yarıyorsa onu kullanayım. Boşuna fazladan hormon alnayım. Bu arada ilk gün bende sinir yaptı. 2,5mg kullandım. 2. Gün daha az kullandım daha az sinir yaptı.

Sanırım kadınlar için yeteri kadar iyi araştırma yapılmamış. Çünkü deney sonuçlarında tahlil sonuçlarından bahdetmemişler. Olasılık olarak kısır kalınabilir diyorlar. Bu da net değil. Fakat bilimsel araştırmalarda böyle bir şeye rastlamadım. Dikkatimi çeken şey erkeklerde 1mg kadınlarda 2,5 mg kullanıp deney yapmışlar. Kadınlarda 2mg altı işe yaramıyor diye okudum bir yerde. Bende deneyen birilerini arıyorum. Eğer 1mg işe yarıyorsa onu kullanayım. Boşuna fazladan hormon alnayım. Bu arada ilk gün bende sinir yaptı. 2,5mg kullandım. 2. Gün daha az kullandım daha az sinir yaptı.
Kullandın mi canım??

Merhaba kullandınız mı

Back
X