Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, denemediğim sadece bu kalmıştı bugün proscar a başlayacağım. İnşallah ciddi yan etkileri olmaz. Kullanıpta yorum yazan kadına pek rastlamadım malesef. Unutmazsam ben yazarımKonu hakkında yardımcı olursanız sevinirm.
Bu arada siz 1 nisanda sormuşsunuz kulkandınız mı? Kulkandıysanız sonuç nasıl olduKonu hakkında yardımcı olursanız sevinirm.
Ne kadar sürede etkisini gösterdi. Yeni saç çıkışı oldu mu2 ay kullandım etkisini gördüm ama şuan bittiği icin almadım kullanmıyorum
Birde ben proscar aldım 5mg. Onu 4 e bölüp kullanıyorlar. Sen kaç mg kullandın2 ay kullandım etkisini gördüm ama şuan bittiği icin almadım kullanmıyorum
Yan etkisi oldu mu ve hiç hormonlarınıza baktırdınız mı2 ay kullandım etkisini gördüm ama şuan bittiği icin almadım kullanmıyorum
Sanırım kadınlar için yeteri kadar iyi araştırma yapılmamış. Çünkü deney sonuçlarında tahlil sonuçlarından bahdetmemişler. Olasılık olarak kısır kalınabilir diyorlar. Bu da net değil. Fakat bilimsel araştırmalarda böyle bir şeye rastlamadım. Dikkatimi çeken şey erkeklerde 1mg kadınlarda 2,5 mg kullanıp deney yapmışlar. Kadınlarda 2mg altı işe yaramıyor diye okudum bir yerde. Bende deneyen birilerini arıyorum. Eğer 1mg işe yarıyorsa onu kullanayım. Boşuna fazladan hormon alnayım. Bu arada ilk gün bende sinir yaptı. 2,5mg kullandım. 2. Gün daha az kullandım daha az sinir yaptı.Yan etkileri neler bu ilacin beyne etkisi falan oldugunu soyluyorlar
Kullandın mi canım??Sanırım kadınlar için yeteri kadar iyi araştırma yapılmamış. Çünkü deney sonuçlarında tahlil sonuçlarından bahdetmemişler. Olasılık olarak kısır kalınabilir diyorlar. Bu da net değil. Fakat bilimsel araştırmalarda böyle bir şeye rastlamadım. Dikkatimi çeken şey erkeklerde 1mg kadınlarda 2,5 mg kullanıp deney yapmışlar. Kadınlarda 2mg altı işe yaramıyor diye okudum bir yerde. Bende deneyen birilerini arıyorum. Eğer 1mg işe yarıyorsa onu kullanayım. Boşuna fazladan hormon alnayım. Bu arada ilk gün bende sinir yaptı. 2,5mg kullandım. 2. Gün daha az kullandım daha az sinir yaptı.
Merhaba kullandınız mıSanırım kadınlar için yeteri kadar iyi araştırma yapılmamış. Çünkü deney sonuçlarında tahlil sonuçlarından bahdetmemişler. Olasılık olarak kısır kalınabilir diyorlar. Bu da net değil. Fakat bilimsel araştırmalarda böyle bir şeye rastlamadım. Dikkatimi çeken şey erkeklerde 1mg kadınlarda 2,5 mg kullanıp deney yapmışlar. Kadınlarda 2mg altı işe yaramıyor diye okudum bir yerde. Bende deneyen birilerini arıyorum. Eğer 1mg işe yarıyorsa onu kullanayım. Boşuna fazladan hormon alnayım. Bu arada ilk gün bende sinir yaptı. 2,5mg kullandım. 2. Gün daha az kullandım daha az sinir yaptı.
Merhaba. Çok uzun zaman oldu yanlış hatırlamıyorsam kısa bir süre kullanıp bırakmıştım. Ben bu tğr şeyler kullanmanızı tavsiye etmem.Merhaba kullandınız mı