Protokolden sonra esya alinabilir mi ?

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
Henuz evleneli 1 yil olmadi. Anlasmali bosaniyoruz. Protokolü hazirlattik, imzaladik. Kizim hastaneden ciktiginda duzenimiz oturmus olsun istiyorum. Esyalarimi alsam, sorun yasar miyim ? Esya dagilimi yaziyor protokolde.

Henuz evleneli 1 yil olmadi. Anlasmali bosaniyoruz. Protokolü hazirlattik, imzaladik. Kizim hastaneden ciktiginda duzenimiz oturmus olsun istiyorum. Esyalarimi alsam, sorun yasar miyim ? Esya dagilimi yaziyor protokolde.
Bi erkek neden evdeki eşyaları alır ki çocuğu da varken bi de siz neden evden gidiyorsunuz o gitsin

Yuh ki ne yuh. Bebek aylardır küvözde yaşam savaşı versin, annesi perişan olsun, eş ailesinin terörüne maruz kalsın yetmiyor bir de hastaneden çıkınca gideceği evi eşyayı da kendi halletsin. Bu kadar merhametsiz vicdansız insanların varlığı beni hayrete düşürüyor. Biz ne yaşarsak yaşayalım ikimizin çocuğu ve öncelik onun sağlığı de, onlara kalacak ev yer temin et, boşanırken elinden gelen yardımı yap, sonra istersen ömür boyu görüşme. Eşi anlarım da insan çocuğuna nasıl bu kadar kinlenir merhamet etmez??

Bi erkek neden evdeki eşyaları alır ki çocuğu da varken bi de siz neden evden gidiyorsunuz o gitsin
Aliyor vala oyle güzel aliyorki benim ex ev esyalarini vermedi altinlarimi vermedi birde bekar gibi evine oturdu o eşyalarla beni cocugu evden kovdu aileme tek odaya sigdim ben suan.
Tecrubesizdim burda konu acsa idim evi bosaltir 1 gram vermezdim ona
Konu sahibi herseyi alsin bence cocugum var desin cirkef olmadan olmuyor iyilik anlamiyor bi erkkler

Kesinlikle ya iyi olsalardı bu konuma gelmedik zaten ben boşanıyorum valla kıyafetleri verdim gitti Arabayı aldı bi de evide Arabayı da ben almıştım başımın gözümün sadakasi olsun

Kesinlikle ya iyi olsalardı bu konuma gelmedik zaten ben boşanıyorum valla kıyafetleri verdim gitti Arabayı aldı bi de evide Arabayı da ben almıştım başımın gözümün sadakasi olsun
Vermeyin dava acin mal davasi sadaka demeyin vermeyin

Allah vermemiş bu aileye merhamet. Yoksun birakmis. Allah a havale ediyorum tum yasananlari

Ben alacagimi aliyorum. Gerisini Allah a birakiyorum cunku bu insanlardan midem bulaniyor. Ugrasmak da istemiyorum. Bebegimi dusunuyorum sadece

Ahhahhh aynısını yaşadım. Ama bir iğnesine minnet etmedim. Asla başımı eğmedim. Kendisi her boku yedi hala mağdur. Ben kızımla çıktım evden sadece giyeceklerimizi ayakkabılarımızı vs aldım. Umrumda da değil. Evet zor oluyor, kızım zorlanıyor, evini odasını özlüyor sadece buna üzülüyorum. Hepsi geçecek biliyorum. Ex de yaptığını ödüyor ilahi adalet.

Ne yaşıyor şu an,siz aile evinde misiniz

Ne yaşıyor şu an,siz aile evinde misiniz
Ailemin yanındayım.Kendisi anneden bacıdan eşinden dostundan yediği kazıklarla uğraşıyor. Hep çok iyi birisin derdi bana, son ana kadar benim iyi niyetimi kullandı. Kötü ayrılmadım ama helalleşmedim de. Allaha bıraktım. Bana ihanet etmişti. Onu da yaşasın sonra helalleşeceğim. Önce ettiğini bulsun. Ben kötü olmadım boşanırken çünkü kızımız var yüzyüze bakmak zorundayız. İş bakıyorum bulacağım inşallah. Şartları uymuyor çoğunlukla. İşimi de bulursam rahatlayacağım. Bir iğne bile vermedi bana protokolü imzalarken bende asla boyun eğmedim. Pislik çıkarayım diye bekledi, yeter ki boşan benden dedim. Çünkü ihanet ediyor ama boşanmaya yanaşmıyordu. Hiç hanımefendiliğimi bozmadım. Şimdi g.tümde dönüyor. Boşandığım adamdan para mı isterim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…