Protokolden sonra esya alinabilir mi ?

Bizim ki odemiyor hayati harika. bazen diyorum ben hataliydim heralde adam yukseldikce yukseldi aile desen mutlu mesut hayatlari geliyor kulağıma .olan bana olmus gibi bunada şükür diyelim saglikliyiz

Nafaka vermeyerek aklınca sizi bu evliliğe sürdürmeye zorunlu kilacakmis ama planı elinde patlamış karşısında sizin gibi güçlü bir kadın olunca inşallah önünüze çok güzel kapılar çıkar hayal ettiğiniz ötesinde bir iş bulursunuz

Bizim ki odemiyor hayati harika. bazen diyorum ben hataliydim heralde adam yukseldikce yukseldi aile desen mutlu mesut hayatlari geliyor kulağıma .olan bana olmus gibi bunada şükür diyelim saglikliyiz
En yükseğe çıkartır ki Allah bazen. Yüksekten düşüşü yaşasın diye.. Herşeyin vakti var zamanı var.

Henuz evleneli 1 yil olmadi. Anlasmali bosaniyoruz. Protokolü hazirlattik, imzaladik. Kizim hastaneden ciktiginda duzenimiz oturmus olsun istiyorum. Esyalarimi alsam, sorun yasar miyim ? Esya dagilimi yaziyor protokolde.

Eğer protokolde sana ait olarak imzalanan eşyaları alacaksan sorun olmaz (boşanma avukatıyım)

Evet 1 kuruş bile istemedim. Beni maddi olarak çok zorladı ona mecbur kalayım istedi. Umarım bulurum kendime göre bir iş. Herşey geçecek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…